ζώδια Υδροχόος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδια-αστρολογος-ν

Η επιτυχία είναι αυτή που θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

Ο Μάρτιος έρχεται με όλη την καλή πρόθεση να βελτιώσει πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σας…

Επιπρόσθετα, σας διαβεβαιώνει ότι τις περισσότερες αίσιες εξελίξεις θα τις έχετε στην αρένα του έρωτα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση απέναντί σας τώρα, θα έχει ο Ποσειδώνας. Είναι ο πλανήτης που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας. Μάλιστα θα βρεθεί σε σύμπνοια με τον Ήλιο, που θα πρωταγωνιστήσει στο ουράνιο στερέωμα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Ως αποτέλεσμα, οι Υδροχόοι θα λάβουν μια ισχυρή φόρτιση με ζωτική ενέργεια και ενίσχυση σε κάθε κίνησή τους!

Ο Μάρτιος διαβλέπεται αίσιος για επενδύσεις, μεγάλες αγορές και άλλες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδείκνυται για καινούργιες συνεργασίες και συμμαχίες. Αν και θα είστε εστιασμένοι στα εργασιακά, μην αμελήσετε την προσωπική σας ζωή αυτή την περίοδο. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος είναι πρόθυμοι να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους στο δικό σας. Να ξέρετε ότι το ταίρι σας ετοιμάζει μια έκπληξη για εσάς – και θα την πετύχει!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Υδροχόος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου θα στιγματιστούν από ραγδαίες εξελίξεις. Από την πρώτη μέρα του θα καλείστε να επιλύετε προβλήματα, να παράσχετε βοήθεια σε άλλους, να αναλύετε πληροφορίες και να παίρνετε αποφάσεις. Φροντίστε να απολαύσετε αυτό το διάστημα, γιατί κάθε βήμα σας θα αλλάζει τον κόσμο γύρω σας. Να προχωράτε με το χαμόγελο στα χείλη και μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν ενδείξεις φθόνου!

Να ξέρετε ότι αρκετοί θα σας ζηλέψουν τώρα, ωστόσο όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Πρώτον, κάποιοι φίλοι θα ανοιχτούν περισσότερο προς εσάς. Δεύτερον, θα πείσετε άτομα για κάτι εντελώς διαφορετικό από τα πιστεύω τους – σε σημείο να αλλάξει η ευρύτερη οπτική τους για τα πράγματα. Τρίτον, θα διασωθείτε από συγκρούσεις που τελικά θα ενδυναμώσουν τη θέση και το κύρος σας. Φροντίστε να αποφύγετε τάσεις αλαζονείας, εμμείνετε στις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους!

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι ελαφρώς διαφορετικό από το πρώτο. Οι καταστάσεις θα σας προσεγγίζουν με πολύ λιγότερες «διευκρινήσεις». Αν και ενίοτε να αντιδράτε ενστικτωδώς, πάντα θα βρίσκετε την πιο αποδοτική λύση.

Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μειώστε τη δική σας ταχύτητα και αναθέστε σε υφιστάμενούς σας να επιλύσουν πιθανά προβλήματα. Ίσως ένας από αυτούς να σας εκπλήξει ευχάριστα. Να είστε αυστηροί και να μην επιτρέψετε πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη από αμέλεια.
Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις σας με τη διοίκηση. Σύντομα θα αλλάξουν πολλά – και τότε θα καταλάβετε γιατί ήταν απαραίτητη αυτή η στρατηγική!

taro-6-9

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου αναμένεται να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Όλο το περιβάλλον σας θα περάσει στο παρασκήνιο, προκειμένου εσείς να επικεντρωθείτε στους δικούς σας δαίμονες. Αυτή την περίοδο ενδείκνυται να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις!

Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει άρδην τη ζωή σας. Ωστόσο, επί του παρόντος ενδέχεται να μην σχετίζεται με ρομαντική γνωριμία. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και να ακούτε το ένστικτό σας. Προσφερθείτε να βοηθήσετε φίλους, ακόμα κι αν δεν σας το ζητήσουν: Είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν μόνοι τις δυσκολίες τους.
Αυτή την περίοδο να δώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας στα εγχειρήματά σας, για να χαρείτε σύντομα καρπούς. Μην αναμένετε ευκαιρίες, σας έχουν ήδη προσεγγίσει… Κάντε τα περαιτέρω βήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66