ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια εξαιρετική φάση της ζωής σας!

Ο φετινός Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά για εσάς, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα θα πάρουν τόσο αίσια πορεία, που πραγματικά θα αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια ή όνειρο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο φετινός Νοέμβριος ανοίγει την αυλαία του με ευχάριστο κρότο! Τα εργασιακά σας παίρνουν θαυμάσια τροπή, η ερωτική σας ζωή εκτοξεύεται, η ενέργειά σας ανορθώνεται εκπληκτικά. Το καλύτερο απ’ όλα αυτά τα υπέροχα, είναι ότι θα απολαμβάνετε αυτή την ατμόσφαιρα. Και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, για την μυστηριώδη και στοχαστική ιδιοσυγκρασία σας!

Αφεθείτε να βιώσετε αυτή την αίσια φάση της ζωής σας, γιατί οφείλετε στον εαυτό σας κάτι τόσο μοναδικό και ιδιαίτερο. Η διαίσθησή σας θα σε έξαρση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γι’ αυτό πρέπει να την αξιοποιήσετε. Κάθε σκέψη και ιδέα σας θα έχει προοπτικές επιτυχίας, γι’ αυτό φροντίστε να γνωστοποιείται και να μεταδίδεται στα κατάλληλα ώτα!

taro-zodia-098

ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η καριέρα σας είναι ένας ανερχόμενος αστέρας, που θα σταθεροποιήσει την πορεία του μόνο μόλις αγγίξει την κορυφή. Εξάλλου, αυτός είναι και ο δικός στόχος, προς τον οποίο οδεύετε τώρα με μεγάλη ταχύτητα. Είναι καίριας σημασίας να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να συνειδητοποιεί και να αφομοιώνει όσα προκύπτουν. Η γείωση θα αποτελέσει το κλειδί, για να αξιοποιήσετε τις ιδιαίτερες συγκυρίες γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Δεν πρέπει να κάνετε τώρα ασύνετες κινήσεις ή να πάρετε βιαστικές αποφάσεις!

Η επεξεργασία των συναισθημάτων σας για όσα τεκταίνονται, είναι καίριος παράγοντας για την εξέλιξή σας. Μπορεί να μην σας είναι πολύ εύκολο, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα ισορροπήσει τη διάθεσή σας. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο είναι εξαιρετικό και οι υποχρεώσεις σας κυλούν με άνεση και χωρίς άγχος. Φυσικά σε αυτό συμβάλλει η θετική σας οπτική και διάθεση!

zwdia-zvdia-alex

Η δημιουργικότητα και οι ιδέες σας θα τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων που πρέπει. Μάλιστα κάποιες προτάσεις σας, ενδέχεται να αλλάξουν την πολιτική προώθησης της εταιρίας που εργάζεστε. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οι πρακτικές σας θα ανατρέψουν το σκηνικό της αγοράς στον τομέα σας, για πάντα!

ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι δεν μπορούν να είναι πετυχημένες όλες οι συμπράξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Να το θυμάστε αυτό ως αρχή στις 17 Νοεμβρίου: Δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε από κάποια ανάλογη συγκυρία. Αν προκύψει ένα εμπόδιο ή μια δυσχέρεια, να ξέρετε ότι δεν θα είναι τόσο αρνητική όσο θα σας φανεί αρχικά. Και θα βρείτε γρήγορα και εύκολα τον τρόπο να ξεπεράσετε και αυτό τον κάβο!

Μετά τις 23 Νοεμβρίου, η επεκτατική σας οπτική θα έχει μόνο τον ουρανό ως όριο! Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε πολλά: Είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε τους περισσότερους στόχους σας, για να αποκομίσετε τα υψηλότερα δυνατά οφέλη!

ζώδια Υδροχόος Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Συνεχίστε να πορεύεστε με την ίδια οξύνοια σκέψης και δράσης, όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του. Είστε μια καλολαδωμένη μηχανή απόδοσης, που τραβά την προσοχή όπου κι αν βρεθεί. Άνθρωποι ισχύος και κύρους σας έχουν εντοπίσει και σας παρακολουθούν – με την καλή έννοια. Επιλέξτε συνειδητά να εκτραπείτε από την πορεία σας, με το κλείσιμο της αυλαίας του φετινού Νοεμβρίου… Ενίοτε, αυτό ακριβώς είναι το κλειδί για να επιλύσετε ένα δόλιο θέμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9