ζώδια Υδροχόος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε στην καθημερινότητα.

Στη συνέχεια πρέπει να παρέχετε στον εαυτό σας την απαραίτητη ανάπαυλα…

Να ξεκουράζεστε και να ανασυγκροτήστε, για να επιστρέφετε δριμύτεροι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Οκτωβρίου, πρέπει να θυμηθείτε αυτή την αρχή. Να επιστρέψετε στα βασικά, της δράσης αλλά και της ξεκούρασης. Το κλειδί της επιτυχίας σας αυτή την περίοδο, θα είναι η σταθερότητα και η πειθαρχία!

Αφήστε στην άκρη για τώρα καθετί φανταχτερό και υπερβολικό. Αυτό εκτείνεται από τα γκάτζετ που χρησιμοποιείτε, μέχρι την εμφάνιση και τις εξόδους σας. Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα: Να ξυπνάτε και να ασκείστε όσο χρειάζεται, να εργάζεστε εστιασμένοι και να φροντίσετε τις σχέσεις σας όλων των τύπων. Τα υπόλοιπα είναι περιττά!

taro-zodia-76

ζώδια Υδροχόος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 4 Οκτωβρίου να αναμένετε κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μικρά ή έντονα γεγονότα, όμως σίγουρα θα είναι σημαντικά. Αυτά θα αποτελέσουν ένα επιπλέον έναυσμα, για να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματικά σημασία και τι όχι!

Με αφορμή τις αλλαγές που θα προκύψουν, η ζωή σας θα αρχίσει να παίρνει εντελώς διαφορετική μορφή. Άραγε, θα υπάρξει αντίκτυπος στα επαγγελματικά σας; Θα αλλάξετε κατευθύνεις ή θα τολμήσετε να εμβαθύνετε σε αυτές που έχετε ήδη χαράξει; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, επαφίενται αποκλειστικά και μόνο στο βαθμό της ευχαρίστησης που λαμβάνετε από αυτά που κάνετε!

tarw-wroskopio-4

Η πνευματική σας διαύγεια θα είναι σε έξαρση στις 8 και 9 του μήνα. Οι ιδέες σας θα είναι πραγματικά θαυμάσιες και καινοτόμες. Γι’ αυτό φροντίστε να τις γνωστοποιήσετε και να τις προωθήσετε όσο περισσότερο μπορείτε!

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι να είστε απλά οι καλύτεροι ή οι ευφυέστεροι… Το σημαντικό είναι να υλοποιείτε, με συνέπεια και συνέχεια. Και αυτές τις μέρες, μπορείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσα μπορείτε να υλοποιήσετε!

Συντονιστείτε με το συναίσθημά σας μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στις πιο αποδοτικές διαδρομές. Να είστε συνεπείς και προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας τώρα: Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δόλιες ή ύπουλες συμπεριφορές προς το άτομό σας!

taro-6-9

ζώδια Υδροχόος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μην ενδώσετε στις όποιες προκλήσεις στον εργασιακό χώρο. Ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις εκεί γύρω στις 20 του μήνα. Εσείς παραμείνετε πιστοί στα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Να σκέφτεστε την ευρύτερη εικόνα τους, να τα σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, να σκέφτεστε το βήμα μετά… Έχετε όλη την εύνοια του σύμπαντος για να αποδώσετε και να βιώσετε θριάμβους!

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας θα τονώνονται. Έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε, καθώς όλα θα παίρνουν την θετική πορεία που λαχταρούσατε. Η ευμάρεια της ατμόσφαιρας θα διανθιστεί και με κάποιες συγκυρίες που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή… Να είστε σε ετοιμότητα για τις καινούργιες, υπέροχες πύλες που μπορούν να σας ανοίξουν. Αξιοποιήστε τις και απολαύστε τις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66