ζώδια Υδροχόος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

ζώδια Ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι ένας ιδιαίτερα σπουδαίος μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

Αντίθετα με ό,τι βιώσουν πολλοί άλλοι, οι δικές σας αλλαγές αυτή την περίοδο θα αφορούν το εξωτερικό σας περιβάλλον.

Οι εσωτερικές αλλαγές που θα προκύψουν, θα είναι απόρροια των αποφάσεων που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς… Και ο στόχος σας θα είναι να φτάσετε σε αυτές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν στη διάρκεια αυτού του μήνα… Αλλά θα τις συνοδεύσει η αναγκαιότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες φοβίες που έχετε. Αυτές μπορεί να αφορούν την μετοίκισή σας σε άλλη πόλη ή χώρα, είτε κάτι αντίστοιχα άγνωστο σε εσάς. Εξίσου πιθανό είναι να αλλάξετε εργασία, άρα να βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον!

Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα σας συντροφεύουν για αρκετό καιρό στο μέλλον. Και οι διαφορές που θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας, θα είναι ο λόγος που όλος ο περίγυρος θα αντιδρά διαφορετικά προς εσάς. Οι επιλογές που θα κάνετε, είναι φυσικό να έχουν διάφορες πτυχές… Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας περισσότερο απ’ όσο είστε συνηθισμένοι!

taro-zodia-76

ζώδια Υδροχόος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Σεπτέμβριο καλείστε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, που θα αποτελέσει την ώθηση για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας, προκειμένου να κάνετε τις πιο ορθές επιλογές από τα καινούργια άτομα που θα υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε την κάθε κίνηση με γνώμονα το μέλλον σας – όχι κατά πόσο θα ευχαριστήσετε ή θα δυσαρεστήσετε άλλους!

Να κινήστε με αισιοδοξία και χωρίς αναστολές, παρατηρώντας και αναπτύσσοντας κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίζει. Η ταχύτητα με την οποία θα πορευτείτε, θα αποτελέσει πλεονέκτημα για εσάς σε καίριες στιγμές. Θα καταλάβετε ότι αυτές οι διεργασίες πλησιάζουν στο τέλος τους, όταν αρχίσετε να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι… Τότε θα περάσει η αναταραχή της όποιας αναποφασιστικότητας και θα απολαύσετε αυτή την καινούργια αρχή σας!

ζώδια Υδροχόος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα, είναι πιθανό να σας απομακρύνει κάπως από τους παλιούς κύκλους σας: Τόσο τους στενά φιλικούς όσο και τους ευρύτερα κοινωνικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους βγάλετε από τη ζωή σας… Σημαίνει ότι η προσοχή σας θα στραφεί σε όσα καινούργια τεκταίνονται στην καθημερινότητά σας. Θα συνειδητοποιήσετε από νωρίς αυτή την αναγκαιότητα, γι’ αυτό δεν θα φτάσετε στο σημείο να νιώσετε άσχημα για τέτοιου τύπου εξελίξεις.

Στην επαγγελματική αρένα δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα. Τα περισσότερα πεδία της θα διέπονται από αίσιες συνθήκες. Θα έχετε την ευχέρεια να εξερευνήσετε τους νέους χώρους που θα κινείστε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Επίσης, θα νιώσετε ότι θα είστε πιο εστιασμένοι σε όσα έχουν πραγματικά σημασία για την πρόοδό σας!

zwdia-66

Μην παρασυρθείτε σε χρονοτριβές ή περισπασμούς της προσοχής σας στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Θα σας ευνοήσει η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα. Αν κάνετε προγραμματισμένες κινήσεις και σχεδιασμό των κινήσεών σας, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι για αναθεώρηση. Όπως προαναφέρθηκε, ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε μια μετακόμιση ή την υλοποίηση μιας ανάλογα καταλυτικής απόφασής σας. Γι’ αυτό χρειάζεται η συνέπεια και η ψυχραιμία σας!

ζώδια Υδροχόος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι εξελίξεις στη διάρκεια αυτού του μήνα, ενδέχεται να επιφέρουν κάποια οικονομική δυσχέρεια. Αυτός θα είναι ένας ακόμη παράγοντας πίεσης, ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Να το λάβετε υπόψιν σας για να το χειριστείτε εγκαίρως… Ωστόσο, όσο ο Σεπτέμβριος κυλά, τόσο το κλίμα όσο και τα οικονομικά σας θα ομαλοποιηθούν. Να ξέρετε πως όποια κι αν είναι η καινούργια σας πορεία, σύντομα θα σας ανταμείψει και για κάθε δυσκολία που θα προκύψει τώρα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9