Ζώδια Φεβρουάριος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

276266

Ζώδια Πόσο ασχολείστε και φροντίζετε τη διανοητική σας κατάσταση, αγαπητοί Αιγόκεροι;

Υπάρχουν τομείς που θα θέλατε να εξελιχθείτε σε επίπεδο μάθησης;

Αν ναι, ο φετινός Φεβρουάριος είναι η ιδανική στιγμή να το κάνετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην διστάσετε να επεκτείνετε το μυαλό σας, με τον Ερμή να περνά στη ζώνη της σκέψης σας από τις 3 Φεβρουαρίου. Η ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με διανοητικές προκλήσεις: Είναι καλή περίοδος να επιστρέψετε στα θρανία ή να δοκιμαστείτε σε κάποιες νέες δεξιότητες!

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 του μήνα. Τότε μπορεί να δυσκολεύεστε να απορροφήσετε γνώσεις. Αλλά το κίνητρό σας θα εξακολουθήσει να είναι ισχυρό… Γι’ αυτό μην μειώσετε την ταχύτητά σας!

taro-zodia-76

Ευτυχώς, απολαμβάνετε τη σταθερότητα και τη χαρά που επικρατεί στο οικιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτό τον τομέα πρόκειται να κεντρίσει η Αφροδίτη στις 7 Φεβρουαρίου. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου, σε ένα απαιτητικό εγχείρημα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Και με την Πανσέληνο στις 9 του μήνα, φωτίζεται ο τομέας της έρευνας και της αποκάλυψης μυστηρίων. Μην διστάσετε στιγμή να ασχοληθείτε με αυτά!

Ζώδια Φεβρουάριος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Άρης περνά στα δικά σας εδάφη στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτή η επίσκεψη θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα τονώσει περαιτέρω τη δύναμη της θέλησής σας. Μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα κατά το δεύτερο μισό αυτού του μήνα, αγαπητοί Αιγόκεροι… Το μόνο που χρειάζεται, είναι να θέσετε τον στόχο!

chartomantia-098

Μην δειλιάσετε να πάρετε και κάποια ρίσκα αυτές τις μέρες. Ειδικά γύρω στις 21 Φεβρουαρίου, που ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα είναι μια θεαματική απόδειξη της στήριξης που θα λάβουν, όσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν άλματα χωρίς να κοιτάξουν!

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στις 23 του μήνα, στη ζώνη σας της διάνοιας. Θα είναι άλλη μία ένδειξη ότι βρίσκεστε σε σωστή πορεία: Σημειώνετε πρόοδο, επεκτείνετε τις δυνατότητές σας, δοκιμάζετε τα ταλέντα σας. Τολμήστε να εμπλακείτε και σε ιδιόρρυθμες προκλήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9