Ζώδια Φεβρουάριος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι πραγματικά απαραίτητο να αφιερώνετε τόσο μεγάλο μέρος της ζωής σας στη δουλειά;

Τούτου λεχθέντος, πώς πάει η προσωπική και ερωτική σας ζωή;

Μέσα στον φετινό Φεβρουάριο θα απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα – και ίσως να σας εκπλήξουν τα αποτελέσματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα άστρα φαίνεται να υπονοούν ότι κάτι αποφεύγετε, αγαπητοί Αιγόκεροι… Υποστηρίζουν ότι ενίοτε χώνεστε στη δουλειά μέχρι το λαιμό, για να αποτραβιέστε από άλλους τομείς της ζωής σας. Μάλλον δεν θέλετε να χειριστείτε όλα εκείνα τα δύσκολα και ευμετάβλητα θέματα, που αφορούν τις σχέσεις και τα συναισθήματά σας. Πόση αλήθεια έχει αυτή η πιθανότητα;

Κάποια πράγματα δεν εξαφανίζονται ούτε επιλύονται από μόνα τους, όσο κι αν τα αποφεύγετε. Και αυτό έρχεται να σας υπογραμμίσει ο φετινός Φεβρουάριος, από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Γι’ αυτό, αν βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, μία είναι η αποδοτική λύση: Να φανείτε απόλυτα ειλικρινείς προς τον εαυτό σας!

taro-zodia-76

Μέσα στο πρώτο μισό αυτού του μήνα, πρέπει να παραδεχθείτε σε εσάς τους ίδιους τι κάνετε και γιατί. Δεν είναι απαραίτητο να αποκαλύψετε στο ταίρι σας ότι επίτηδες επιλέξατε να εργαστείτε υπερωριακά, επειδή δεν είστε αρκετά θαρραλέοι για να γνωρίσετε τους γονείς του… Αλλά είναι απαραίτητο να το πείτε ευθέως στον εαυτό σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η συνέπεια σε εσάς τους ίδιους, θα είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσετε να χειρίζεστε τα πραγματικά σας προβλήματα. Κάπου ελλοχεύει ένας φόβος: Είτε ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι για μια τέτοια εξέλιξη, είτε ότι δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, η δικαιολογία ότι προηγείται η δουλειά – ή ό,τι άλλο – πρέπει να εκλείψει από το σκεπτικό σας!

zodia-zwdia-88-1

Όσο περισσότερα τέτοια βήματα κάνετε, τόσο πιο κοντά θα φτάνετε στις απαντήσεις που χρειάζεστε. Και πριν το καταλάβετε, θα βρεθείτε μπροστά σε μια αναλαμπή που θα σας ανακουφίσει και θα σας απελευθερώσει. Τι καλύτερο να ζητήσει κανείς!

Το αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας, θα είναι να νιώσετε πανέτοιμοι να βουτήξετε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Θα είστε διατεθημένοι να κάνετε τις πιο έντονες ουσιαστικές επαφές με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Και το ρομάντζο θα κατακλύσει την ατμόσφαιρα και την καθημερινότητά σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Τολμήστε γύρω στις 22 Φεβρουαρίου να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Τα διαφορετικά που θα κάνετε με το ταίρι σας, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση και τη σύμπνοιά σας.

Παραμείνετε απόλυτα ειλικρινείς μετά τις 25 του μήνα, ειδικά όσον αφορά τα όνειρα αλλά και τα ζητούμενά σας για το μέλλον. Και να είστε βέβαιοι ότι όλα μπορούν να συμβούν, όταν αγκαλιάζετε και φιλάτε το ταίρι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia