Ζώδια Φεβρουάριος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

krios-synastria

Ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, μήπως έχει φτάσει η στιγμή να απαντηθούν κάποια ερωτήματα;

Η προσωπική και ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, που μόνο μπροστά μπορείτε να κινηθείτε…

Άρα αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τεθούν αρχικά οι ερωτήσεις, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου, είναι η φύση της σχέσης σας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει πράγματι μια σχέση στη ζωή σας; Μήπως υπάρχει μόνο ένα ιδιαίτερο άτομο, που σας ενδιαφέρει και θέλετε να γίνει το ταίρι σας; Για να συμβεί αυτό, είναι απαραίτητο να ενημερωθεί – γιατί κανείς δεν θα διαβάσει τη σκέψη σας!

Ασχοληθείτε με το συναίσθημα και την προσέγγιση ή έκφρασή του, κατά το πρώτο μισό του μήνα. Κατασταλάξτε σε αυτά που νιώθετε, μάθετε πώς νιώθει η άλλη πλευρά. Είστε αμφότεροι στο ίδιο μήκος κύματος, υπάρχει η πρόθεση να κάνετε σχέδια για τα επόμενα κοινά σας βήματα; Τι γεύση σας αφήνουν όλα αυτά τα άλυτα ερωτήματα – επί του παρόντος;

zodia-zwdia-9988

Η αλήθεια είναι ότι σας φαντάζουν όλα σαν πυρηνική φυσική. Κι αυτό γιατί δεν έχετε κατασταλάξει εσείς από πού θέλετε να αρχίσετε! Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο βουνό όσο φαίνεται… Περισσότερο για κόκκους άμμου πρόκειται. Γι’ αυτό αρχίστε από τη δική σας θέση, τα δικά σας ζητούμενα. Μόλις βρείτε αυτά, θα περάσετε και στην προσέγγιση του άλλου ατόμου!

Πάντα τα πρώτα βήματα είναι λίγο αδέξια. Όμως πολύ γρήγορα θα βρείτε το ρυθμό σας και θα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Και όση απόσταση διανύετε, τόσο περισσότερα θα μαθαίνετε και θα αναθαρρείτε. Να είστε ευγενείς και γενναιόδωροι στην έκφραση των συναισθημάτων σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

chartomantia-098

Η σοφία που έχετε αποκτήσει από τα μαθήματα του παρελθόντος, θα αποδειχθεί σημαντικό εργαλείο σας κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου. Θα είστε σε θέση να προσαρμόζεστε εύκολα στους ελιγμούς που πρέπει να γίνουν, για να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους. Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν έχουν όλοι την ίδια ταχύτητα σκέψης και επικοινωνίας με εσάς!

Το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας θα ενθουσιαστεί από την ευφυή κινητικότητά σας. Το γεγονός ότι βρίσκετε τη χρυσή τομή σε όσα αφορούν εσάς τους δύο, είναι το πιο στρατηγικό σας όπλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα!

Ζώδια Φεβρουάριος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, ο έρωτάς σας θα ανθίζει. Ειδικά στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, μόνο αγάπη θα πλανάται στην ατμόσφαιρα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να αδράξετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη, που έχουν όλες τις προοπτικές να μείνουν για καιρό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65