Ζώδια Φεβρουάριος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

ermis-zvdio-didymoi

Ζώδια Πόσο ακόμη μπορεί να βελτιωθεί το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αγαπητοί Δίδυμοι;

Από την πλευρά των άστρων, θα ανορθωθεί αρκετά μέσα στο φετινό Φεβρουάριο…

Αξιοποιήστε το στο έπακρο και θα απογειώσετε τους πιο ζωτικούς τομείς της ζωής σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την αυλαία του μήνα ανοίγει ο Ερμής που σας κυβερνά: Στις 3 Φεβρουαρίου θα περάσει στη ζώνη της καριέρας σας. Και πρόκειται για μια πολύτιμη συγκυρία, ειδικά για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να διευρύνετε τον ορίζοντά σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για την προαγωγή που επιθυμείτε ή το νέο εργασιακό πόστο που αναζητάτε!

Προς κάθε κατεύθυνση θα σας βοηθήσει και η Αφροδίτη, αγαπητοί Δίδυμοι. Μπαίνει στην κοινωνική σας ζώνη στις 7 Φεβρουαρίου, τονώνοντας τη γοητεία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Χειριστείτε την ευέλικτα, για να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα του κύκλου σας ή να κάνετε επαγγελματικές συναντήσεις!

taro-zodia-76

Πρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το διάστημα μέχρι τις 16 του μήνα, για όποιο καινούργιο βήμα σκέφτεστε να κάνετε. Διαφορετικά θα πρέπει να το προγραμματίσετε για αργότερα, καθώς αυτή την ημέρα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Και όσο ο επικοινωνιακός πλανήτης θα κινείται με την όπισθεν, θα δυσκολεύεστε λίγο να εκφραστείτε!

Ευνοϊκή θα είναι για εσάς η Πανσέληνος που θα προηγηθεί, που στις 9 Φεβρουαρίου θα φωτίσει τον τομέα της ευφυΐας σας. Θα σας φέρει αναγνώριση και επαίνους για ένα δύσκολο θέμα που χειριστήκατε, με εργαλεία τη λογική και την ψυχραιμία σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9

Ο Άρης εισβάλλει στη ζώνη των μυστηρίων σας στις 16 Φεβρουαρίου. Επειδή έχει τη δυναμική να σας κάνει να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, μην επιτρέψετε να σας επηρεάσει αυτή η ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει να χάσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας!

Αντ’ αυτού, μπορείτε να τιθασεύσετε την πολεμική του: Στραφείτε στο να συγχωρήσετε και να ξεπεράσετε άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σας αδίκησαν… Ακόμα κι αν δεν το αξίζουν!

Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η διεργασία θα έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σας. Επιπρόσθετα, θα βελτιώσει τη συναισθηματική και πνευματική σας ισορροπία. Σε αυτό συμφωνεί και ένα τρίγωνο εύνοιας στις 21 Φεβρουαρίου: Ο Άρης και ο Ουρανός το σχηματίζουν στη διαισθητική σας πτυχή, διαχέοντας αίσιες δονήσεις στις δράσεις σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος θα προσεγγίζει τη λήξη του με τη Νέα Σελήνη να αναδύεται στον τομέα της καριέρας σας. Θα αποτελέσει μία ακόμη ενίσχυση, στις επιτυχίες που σημειώσατε νωρίτερα μέσα στον μήνα. Είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να οργανώσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Καταγράψτε τα και στήστε την προσέγγισή σας βήμα – βήμα, για να μην ξεφύγετε ούτε στιγμή από την πετυχημένη πορεία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9