Ζώδια Φεβρουάριος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ζώδια Η υγεία σας είναι ο τομέας που θα πρέπει να εστιάσετε μέσα στο φετινό Φεβρουάριο, αγαπητοί Ζυγοί.

Τα άστρα σας καλούν να τον χειριστείτε με περισσότερη προσοχή, σύνεση και συνέπεια.

Και αν αξιοποιήστε αυτή την περίοδο, μπορείτε να επιφέρετε μια συνολικότερη ευημερία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής θα ρίξει το φως του σε αυτή την πτυχή σας από τις 3 Φεβρουαρίου. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σημαντικά, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σας κατάσταση.

Και στις 7 Φεβρουαρίου, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη σας της αγάπης! Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων, θα διέπονται από περισσότερη θέρμη και αισιοδοξία. Φυσικά αυτό θα αποτελέσει ολική ανόρθωση της καθημερινότητάς σας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από την άλλη πλευρά, λίγη περισσότερη επιμέλεια ενδέχεται να χρειαστούν οι φιλικές σας σχέσεις σε αυτή τη φάση. Αυτό υποδεικνύει η Πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου, που θα αναδυθεί στον κοινωνικό σας οίκο. Ίσως να προκύψουν κάποιες διαφωνίες ή και αντιπαραθέσεις με άτομα του ευρύτερου κύκλου σας!

Η συμβουλή των άστρων επί αυτού, είναι να σκεφτείτε σοβαρά τι θα ωφελήσει την υγεία και την γαλήνη σας. Τούτου λεχθέντος, ίσως χρειαστεί να κόψετε τώρα τις επαφές με κάποια άτομα… Να το κάνετε χωρίς δισταγμό, όπου το κρίνετε απαραίτητο!

Ζώδια Φεβρουάριος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει για εσάς έναυσμα, να αξιοποιήσετε το δεύτερο μισό του μήνα για τον εαυτό σας: Διερευνήστε καινούργιες πνευματικές πρακτικές, που θα ενισχύσουν την υγεία και την ψυχική σας αρμονία. Ο διαλογισμός μπορεί να είναι μια αποτελεσματική επιλογή!

chartomantia-098Την ίδια μέρα, ο ορμητικός Άρης θα εισβάλλει στον οίκο σας της οικογένειας. Η ενέργειά του μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για τις σχέσεις σας με συγγενείς. Μπορείτε να ενδυναμώσετε αυτούς τους δεσμούς, σε σημείο να ανανεωθεί η ατμόσφαιρα ακόμα και μέσα στο σπιτικό σας!

Ο Άρης θα σας ωθήσει επίσης να στρέψετε τη δυναμική του μέσα σας. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να χειριστείτε παλιά τραύματα, ειδικά όσα αφορούν την οικογένεια. Έχετε την ευκαιρία να βγάλετε από μέσα σας σωρευμένες πικρίες ή θυμούς, προκειμένου να αποσυμπιεστείτε και να ανακουφιστείτε!

Ζώδια Φεβρουάριος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Οι ρυθμοί σας θα μειωθούν κάπως με τη Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου, που κι αυτή θα κεντρίσει τη ζώνη της υγείας σας. Αυτή τη φορά, καλείστε να επιθεωρήσετε τους τελευταίους μήνες της ζωής σας: Κάποιες πτυχές ή πρακτικές σας αποδείχθηκαν αποτελεσματικές, κάποιες άλλες όχι.

Αυτή είναι η στιγμή να στήσετε τους νέους σας στόχους, όσο αφορά την ευημερία και την αρμονία της ζωής σας. Είναι η στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια όλη τη θετική σας ενέργεια, αγαπητοί Ζυγοί… Σε συνδυασμό με τη δύναμη της θέλησής σας, μπορείτε να ορμήσετε μπροστά και να πετύχετε ό,τι ονειρεύεστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9