Ζώδια Φεβρουάριος Ιχθύες 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

Ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόση δουλειά έχετε επενδύσει στην προσωπική και ερωτική σας ζωή;

Τα άστρα θα υποστηρίξουν όσους έχουν πράξει τα δέοντα…

Πάντως μερίδιο στα συναισθήματα θα λάβετε όλοι, στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο γλυκιά και ευαίσθητη για τους εκπροσώπους του ζωδίου των Ιχθύων, με την είσοδο κιόλας του Φεβρουαρίου. Οι πρώτες μέρες του θα διέπονται από πολλά αισθήματα, μέσα σε ένα μαγικό και τρυφερό κλίμα!

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τη ροή αυτής της ενέργειας. Αν και δεν θα έπρεπε, μιας και οι περισσότεροι έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειάζεται. Περάσατε ένα διάστημα ενδοσκόπησης του συναισθηματικού σας βάθους. Και κατά πάσα πιθανότητα έχετε περιορίσει κάποιες αρνητικές συνήθειές σας… Όπως τη συνεχή προσπάθεια να έχετε ευχαριστημένους όλους τους άλλους, παρά να είστε συνεπείς προς τον εαυτό σας!

taro-zodia-76

Πλέον θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας. Αποκτάτε σταδιακά ρεαλιστική συναίσθηση για αυτά που πραγματικά σας αγγίζουν και σας ενδιαφέρουν. Είστε πιο ήρεμοι και πιο επικεντρωμένοι… Και αυτή η νέα σας νοοτροπία έλκει πολλούς κοντά σας, σαν μαγνήτης. Από την πλευρά σας, είστε σε θέση να κάνετε πλέον πιο άρτιες επιλογές για τα άτομα που εντάσσετε στη ζωή σας. Θαυμάσια!

Ζώδια Φεβρουάριος Ιχθύες 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Κατά το πρώτο μισό του φετινού Φεβρουαρίου, δώστε περισσότερη σημασία και στην εμφάνισή σας. Κάποιες αλλαγές στη διατροφή και το πρόγραμμα εξάσκησής σας, θα δώσουν σύντομα αποτελέσματα. Αν δεν είχατε εντάξει τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να το πράξετε!

prodosia
Να θυμάστε ότι ένα υγιές σώμα, είναι καίριος παράγοντας για να διατηρείτε και ένα υγιές πνεύμα. Η διανοητική και ψυχική σας κατάσταση πρέπει να είναι ισορροπημένη, για να παίρνετε πιο γρήγορες και διαυγείς αποφάσεις!

Είστε κατ’ εξοχήν διαισθητικά άτομα, γι’ αυτό πρέπει να έχετε επαφή με το ένστικτο αλλά και το υποσυνείδητό σας. Τα όνειρα θα σας αποκαλύπτουν πολλά ή θα σας εφιστούν την προσοχή, για πρόσωπα και καταστάσεις που χρίζουν σημασίας. Ακούστε όσα σας λένε – και έχετε να κερδίσετε πολλά!

Το ρομάντζο θα είναι σε πλήρη άνθιση για εσάς, κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου. Όπου κι αν βρεθείτε, θα νιώθετε και θα απολαμβάνετε το συναίσθημα και χαρά. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, ειδικά γύρω στις 20 του μήνα!

taro-6-9

Ζώδια Φεβρουάριος Ιχθύες 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Από τις 25 Φεβρουαρίου και μετά, ίσως να έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο. Θα θέλετε να δώσετε λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σας… Ίσως για να πάρετε κάποιες αποφάσεις, είτε να κάνετε κάποιες ιδιαίτερες επιλογές!

Ο έρωτας θα σας κατακλύσει στις 28 του μήνα. Ενδώστε και παρασυρθείτε από κάθε κάλεσμά του, σε κάθε δοθείσα ευκαιρία. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν και κάποια πιο ανταποδοτικά στοιχεία στη ζωή… Και μπορεί να απέχουν κάπως από τα δούναι και λαβείν του συναισθήματος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia