Ζώδια Φεβρουάριος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

426592_10150533012238994_102954373993_8877381_1401917930_n

Ζώδια Ένας ιδιαίτερος μήνας αναμένεται να είναι για εσάς ο φετινός Φεβρουάριος, αγαπητοί Ιχθύες.

Το σύμπαν θα σας παράσχει την ευκαιρία να «δουλέψετε» λίγο πιο επισταμένα επί της αυτοεκτίμησής σας…

Και όπως υπογραμμίζει, μπορείτε να γίνετε ο σπουδαιότερος οπαδός σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής θα περάσει στα δικά σας εδάφη από τις Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι εξαιρετική συγκυρία, για να απομακρυνθείτε από τις ασαφείς ανησυχίες και φοβίες σας. Είναι καιρός να εκλογικεύσετε αυτή την τάση σας για μεγαλοποιήσεις!

Στη συνέχεια και στις 7 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στη ζώνη των πηγών και των πόρων σας. Αυτή η θέση της θα σας βοηθήσει να προσγειωθείτε, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε να προσφέρετε πολλά στον κόσμο!

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Φεβρουάριος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Η Πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου, αφορά την παροχή προς τους άλλους. Θα αποτελέσει μια αφύπνιση για την ανιδιοτελή φύση σας: Δεν μπορείτε να στηρίξετε και να φροντίσετε άλλους, αν δεν το έχετε κάνει πρώτα και κύρια για τον εαυτό σας!

Επιστρέφοντας στις κινήσεις του Ερμή, θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 του μήνα μέσα στα δικά σας εδάφη. Επειδή μπορεί να υπάρξει μια πτώση στην αυτοπεποίθησή σας, είναι σημαντικό να έχετε ολοκληρώσει τη διεργασία της προσωπικής σας επιβεβαίωσης!

chartomantia-098

Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει και το πέρασμα την ίδια μέρα του Άρη στη ζώνη σας της φιλίας. Θα σας ενισχύσει για να βρεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους θετικής οπτικής. Η ανορθωτική τους διάθεση θα βοηθήσει πολύ και τη δική σας ισορροπία!

Να ξέρετε ότι οι εναλλαγές στην ατμόσφαιρα αυτό το μήνα, θα σας επηρεάσουν ιδιαίτερα. Ίσως να νιώσετε άβολα κάποιες στιγμές, όσον αφορά την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Παράλληλα, η συναισθηματική σας ευαισθησία θα περάσει αναταραχές και αναταράξεις… Γι’ αυτό πρέπει να επιδείξετε υπομονή και επιμονή, οι μέρες που έπονται θα είναι πολύ πιο ευχάριστες για εσάς!

Ζωδια Φεβρουάριος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Στις 23 Φεβρουαρίου αναδύεται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Αυτή θα παράσχει απίστευτη ώθηση στην αισιοδοξία και τη θετική οπτική σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να αναθαρρήσετε, για να κάνετε άλματα προόδου. Τώρα θα αντιληφθείτε πόσο σας εκτιμούν και σας υπολογίζουν οι άλλοι. Το μόνο που απομένει, είναι να μάθετε να εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας αναλόγως!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9