Ζώδια Φεβρουάριος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-selhnh

Ζώδια Αγαπητοί Καρκίνοι, θεωρείτε ότι έχετε κατασταλαγμένες απόψεις και αρχές;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί είναι πιθανό να διαψευστείτε…

Πολλά από αυτά που αυτά που νομίζετε ακλόνητα, θα αμφισβητηθούν μέσα στο φετινό Φεβρουάριο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για εκπλήξεις και ανατροπές στα θεμέλια του σκεπτικού σας: Ο Ερμής μπαίνει στον φιλοσοφικό σας τομέα στις 3 Φεβρουαρίου, εστιάζοντας στις ηθικές και πνευματικές σας αξίες. Αλλά στις 16 του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος, προκαλώντας σας να αμφισβητήσετε όσα μέχρι τώρα θεωρούσατε ως αλήθειες!

Επιφανειακά, ο φετινός Φεβρουάριος διαφαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος για την καριέρα σας. Θα υποδεχθείτε την κοινωνική Αφροδίτη στις 7 του μήνα στη ζώνη των φιλοδοξιών σας. Αυτή η συγκυρία θα σας βοηθήσει να ενταχθείτε και να συνδιαλλαγείτε με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους. Ωστόσο, βαθιά μέσα σας θα έχετε ένα κέντρισμα ότι δεν πορεύεστε με τις πραγματικές σας προθέσεις για τη ζωή… Αυτή η αίσθηση θα ενταθεί γύρω στις 9 Φεβρουαρίου, με τον σχηματισμό της Πανσελήνου στον Λέοντα!

zodia-zwdia-9988

Ο Άρης του πάθους θα μπει στη ζώνη σας της αγάπης στις 16 του μήνα. Η θερμοκρασία θα ανέβει πολύ στην προσωπική σας ζωή, με την επικράτηση μιας θυελλώδους ατμόσφαιρας… Και αυτές οι δονήσεις θα είναι μεθυστικές αλλά και τοξικές για τις πιο στενές σας σχέσεις!

Ζώδια Φεβρουάριος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Καρκίνοι είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να μην ασκήσετε έντονη πίεση σε μια πρόσφατη γνωριμία. Πιο πιθανό είναι να συναντήσετε τον έρωτα μέσα στον φιλικό σας κύκλο, λίγο αργότερα: Ειδικότερα, γύρω στις 21 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Να έχετε τις κεραίες τεντωμένες για ένα ιδιαίτερο άτομο, που μπορεί να μην ταιριάζει στον συνήθη «τύπο» σας. Αλλά είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει με κάποιες αιφνίδιες κινήσεις, ακόμα και εκκεντρικές!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, θα νιώθετε να γίνεστε όλο και πιο αεικίνητοι και ανυπόμονοι. Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στις 23 Φεβρουαρίου στη ζώνη σας των ταξιδιών. Αυτή η συγκυρία θα αποτελέσει ένα είδος πρόσκλησης, για να επεκτείνετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι πιθανό να μην μπορείτε να μετακινηθείτε πρακτικά τώρα. Αλλά περιπλανηθείτε τουλάχιστον μέσω διαδικτύου, για να εξερευνήσετε άλλους πολιτισμούς και εδάφη. Ελάτε σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους, αποκτήστε νέες επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, επισκεφθείτε άγνωστους προορισμούς κοντά σας. Υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος εκεί έξω, που αναμένει και σας προσκαλεί να τον ανακαλύψετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65