Ζώδια Φεβρουάριος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-parthenos

Ζώδια Ο μικρούλης Έρωτας φαίνεται να έχει ήδη ετοιμάσει τα βέλη του…

Και ο στόχος του είστε εσείς, αγαπητοί Παρθένοι!

Προβλέπεται ότι ο φετινός Φεβρουάριος θα είναι εξαιρετικός, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλη αυτή την ατμόσφαιρα θα την ετοιμάσει για εσάς ο Ερμής που σας κυβερνά. Στις 3 Φεβρουαρίου μπαίνει στη ζώνη σας της αγάπης και καθαρίζει το τοπίο. Τα κανάλια επικοινωνίας με το έτερό σας ήμισυ βελτιώνονται σε εντυπωσιακό σημείο. Θα το νιώσετε, στη σύμπνοια και τη αρμονία που θα υπάρξει στην αλληλεπίδρασή σας!

Λίγο αργότερα, το αίσιο σκηνικό υπογράφει και η Αφροδίτη. Στις 7 του μήνα περνά στη ζώνη σας του πάθους. Αν πει κάποιος ότι η θερμοκρασία θα ανέβει, θα είναι μετριοπαθές σχόλιο… Εσείς φροντίστε να αξιοποιήσετε την περίοδο, για να ζήσετε τις πιο αξέχαστες εμπειρίες της ζωής σας!

taro-zodia-76

Η επανάληψη είναι μητέρα μαθήσεως: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Πολλά θα αλλάξουν γύρω σας όσο οι μέρες κυλούν. Στις 9 Φεβρουαρίου αναδύεται η Πανσέληνος στον τομέα σας της πνευματικότητας. Αυτές οι ακτίνες θα υπογραμμίσουν την καρμική σύνδεση που έχετε με το ταίρι σας. Παράλληλα, θα σας ωθήσουν να αποτραβηχτείτε κάπως από όλους και όλα. Θα θελήσετε να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας για λίγο!

Ζώδια Φεβρουάριος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

prodosiaΣτις 16 Φεβρουαρίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία: Αυτή η συγκυρία θα εντείνει την ανάγκη σας για απομόνωση. Και την ίδια μέρα, περνά ο Άρης στον οίκο σας της δημιουργικότητας. Τώρα η φαντασία σας θα πάρει την ανιούσα και θα νιώσετε να σας κατακλύζει η έμπνευση. Αυτές τις μέρες θα έχετε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες!

Ο Άρης και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα πανέμορφο τρίγωνο στις 21 Φεβρουαρίου.

Αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας σε ευρύτερο κοινό. Και όσο πιο εκκεντρικές και ιδιαίτερες είναι, τόσο το καλύτερο. Δημοσιοποιήστε τις και θα δείτε ότι θα βρεθείτε πολλά βήματα μπροστά από την εποχή!

Ζώδια Φεβρουάριος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος άνοιξε για εσάς με ρομαντική χροιά – και έτσι προτίθεται να κλείσει, αγαπητοί Παρθένοι. Γι’ αυτό θα φροντίσει η Νέα Σελήνη, που αναδύεται στις 23 του μήνα στη ζώνη σας της αγάπης. Θα αποτελέσει το κίνητρό σας για να βρείτε τις πιο αποδοτικές ισορροπίες σας: Για τη φροντίδα του εαυτού σας – όπως ορίζει ο ανάδρομος Ερμής που σας κυβερνά – και την έκφραση των συναισθημάτων σας προς το ταίρι σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65