Ζώδια Φεβρουάριος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

skorpios-kai-xaraktiras

Ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ως σταθερό ζώδιο αποφεύγετε να παίρνετε ρίσκα κατά το δυνατόν.

Αλλά ο Φεβρουάριος έρχεται με μια παρόρμηση για εσάς, που αναμένεται να σας ενθουσιάσει…

Τώρα μπορείτε – και ίσως πρέπει… – να κάνετε κάποιες ριψοκίνδυνες κινήσεις σε αχαρτογράφητα νερά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής θα κάνει την κίνηση – κλειδί για εσάς, περνώντας στον τομέα σας του ρίσκου. Αυτή θα αποτελέσει και την κινητήριο δύναμή σας, πίσω από τη λαχτάρα να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Ανοίγοντας έτσι τον φετινό Φεβρουάριο, κατανοείτε ότι έπεται κινητικότητα!

Επίσης, στις 7 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στην πτυχή σας της υγείας. Αυτή η μετάβαση θα είναι ιδιαίτερα υποβοηθητική για όλες τις δράσεις σας. Γιατί έχει σημασία να υιοθετήσετε μια αίσια οπτική για τα πράγματα, ανορθώνοντας τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική ευημερία σας!

zwdia-taro-astra

Στις 9 Φεβρουαρίου αναδύεται η Πανσέληνος στη ζώνη σας των φιλοδοξιών. Το πιο πιθανό είναι να σας στρέψει προς καινούργιες επαγγελματικές διαδρομές: Θα ρίξει άπλετο φως στα σημεία της καριέρας σας που δεν σας ικανοποιούν, είτε στην ενδόμυχη επιθυμία σας να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς διαφορετικό!

Ωστόσο, θα είναι συνετό να μην βιαστείτε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Αυτό συστήνει ο αγγελιαφόρος Ερμής, που γυρίζει ανάδρομος στις 16 Φεβρουαρίου. Καλύτερα δώστε λίγο επιπλέον χρόνο στο στήσιμο και την οργάνωση των σχεδίων σας!

Ζώδια Φεβρουάριος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα, ο πολεμιστής Άρης μπαίνει στη ζώνη της ευφυΐας σας. Αυτή την ενέργεια πρέπει να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό, για να ξεδιπλώσετε προσεκτικά όλη την μακροπρόθεσμη στρατηγική σας: Έχει τη δυναμική να σας πάει από το σημείο Α στο σημείο Β, με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια!

Για κάποιους από εσάς, αυτό μπορεί να αφορά την επιστροφή στα θρανία. Μπορεί να θέλετε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο ή να αναβαθμίσετε τα προσόντα σας. Μην σας τρομάξει ο κόπος που πρέπει να καταβάλετε προς αυτή την κατεύθυνση… Γιατί κάθε προσθήκη στο βιογραφικό σας, αποτελεί άνοιγμα νέων οριζόντων για εσάς!

Ζώδια Φεβρουάριος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο κάνετε αργά και σταθερά βήματα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε άπλετη στήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους σε κάθε προσπάθειά σας. Και θα την νιώσετε πιο έντονα γύρω στις 21 Φεβρουαρίου, που ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτή η όψη θα φέρει κοντά σας ανέλπιστη ενίσχυση από μια απρόσμενη πηγή!

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη αναδύεται στις 23 του μήνα και κεντρίζει ξανά τη ζώνη σας των ρίσκων. Τώρα θα νιώσετε πολύ πιο έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα καίρια βήματά σας. Να ξέρετε ότι αυτές οι στιβαρές κινήσεις θα σας πάνε σε καινούργια και πιο βελτιωμένα μονοπάτια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65