Ζώδια Φεβρουάριος Σκορπιός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

skorpios-kai-pathos

Ζώδια Είστε ενδελεχείς προσωπικότητες, αγαπητοί Σκορπιοί!

Όλα τα κάνετε σε βάθος, από φύση σας: Σκέφτεστε, νιώθετε και πράττετε με αυτή την προσέγγιση.

Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν το ότι ερωτεύεστε τρελά – ακόμα κι αν είναι συχνά, ακόμα κι αν έχει μικρή διάρκεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιοι δυσπιστούν απέναντι στη δική σας συναισθηματική ορμή. Εσείς συνεχίστε στην πορεία που έχετε χαράξει, δεν σας αφορά η άποψη των τρίτων. Αυτό που σας αφορά, είναι το συναίσθημα που θα σας κατακλύσει από τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Φεβρουαρίου… Και είναι βέβαιο ότι θα σας απογειώσει!

Χρειάζεστε πρακτικές συμβουλές για να το αντιμετωπίσετε; Πάρτε βαθιές ανάσες, βουτήξτε με το κεφάλι στην πισίνα και πηγαίνετε μέχρι τον πάτο. Κάντε ένα δυναμικό μασάζ που θα σας τονώσει, θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Έχετε ανάγκη από δραστικές κινήσεις, για να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση με την πραγματικότητα!

zodia-zwdia-9988

Μετά από αυτή τη διεργασία, θα είστε έτοιμοι να περάσετε στο σχεδιασμό των στιβαρών επόμενων βημάτων σας. Κατά το πρώτο μισό του φετινού Φεβρουαρίου, ένα πράγμα χρειάζεται να διασφαλίσετε για να προχωρήσετε: Τη συναίνεση και της άλλης πλευράς. Είναι βέβαιο ότι θα την έχετε – αλλά πρέπει να κάνετε τη σχετική συζήτηση!

Σας διαπερνούν και τους δύο εξίσου ισχυρές ερωτικές δονήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί. Αυτές θα σας κάνουν να έρθετε πολύ κοντά και πολύ γρήγορα, αν και δεν θα λείπει το βάθος από την επαφή σας. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες!

Ζώδια Φεβρουάριος Σκορπιός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zodia-zwdia-88-1

Μην αμελείτε την ξεκούρασή σας, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου. Φυσικά θέλετε να περνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το αντικείμενο του πόθου σας. Ωστόσο, αν δεν κοιμάστε και δεν τρέφεστε σωστά, θα εξαντλήσετε τις αντοχές σας… Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε καμία περίπτωση, ειδικά γύρω στις 18 του μήνα!

Ο ενθουσιασμός σας παρασέρνει και σας ταξιδεύει. Φροντίστε να συντηρείτε την ενεργητικότητά σας και να μην παραμελείτε τις λοιπές «εγκόσμιες» υποχρεώσεις σας. Μόνο έτσι θα εκτιμάτε όπως πρέπει αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή!

Ενδέχεται να υπάρξει κάποια αναστάτωση ή μια προκλητική ατμόσφαιρα γύρω στις 24 Φεβρουαρίου. Εστιάστε στο να την αποβάλετε από μέσα σας, αντί να στραφείτε στον χειρισμό της. Λίγη επιπλέον εξάσκηση και ξεκούραση, θα κάνουν θαύματα στην πνευματική σας ισορροπία!

Ζώδια Φεβρουάριος Σκορπιός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Τα άστρα θα συνεχίσουν να σας στηρίζουν με θετικό πρόσημο στα προσωπικά σας… Ακόμα και μετά το τέλος του μήνα. Για να το εκμεταλλευτείτε αποδοτικά, ένα πράγμα χρειάζεται από πλευράς σας: Να επικοινωνείτε συνέχεια και σε βάθος με το ταίρι σας, για να διατηρήσετε την υπέροχη επαφή και σύμπνοιά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065