Ζώδια Φεβρουάριος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

7024278747_116702f8f8_c

Ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Υδροχόοι;

Όποια εικόνα κι αν έχετε για αυτά, ο φετινός Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να την βελτιώσετε.

Η ενέργεια που θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα, προάγει πολύ το χρήμα και τον προϋπολογισμό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πιο συγκεκριμένα, στις 3 Φεβρουαρίου θα περάσει ο επιδέξιος Ερμής στη ζώνη σας των οικονομικών. Αυτό καθιστά το πρώτο μισό του μήνα ιδανικό, για να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και να αναζητήσετε συμφωνίες με καλύτερες αποδόσεις. Τώρα θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη η εστίασή σας στις λεπτομέρειες: Γι’ αυτό θα έχετε προβάδισμα στο να ξεχωρίσετε μια ευκαιρία από μια πιθανή απάτη!

Παράλληλα, στις 9 Φεβρουαρίου θα αναδυθεί η Πανσέληνος στη ζώνη σας της αγάπης. Το σύμπαν σας στέλνει τη σύσταση να είστε απόλυτα ειλικρινείς με το ταίρι σας, όσον αφορά τα οικονομικά σας. Έτσι θα αποφύγετε να προκύψουν καχυποψίες ή δυσάρεστα συναισθήματα!

zwdia-taro-astra

Η 16η Φεβρουαρίου θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέσα στη ζώνη των χρημάτων σας. Παράλληλα, ο Άρης θα περάσει στον τομέα σας του πνεύματος και της διαίσθησης. Αυτή η συγκυρία θα έχει κάποιες ενδιαφέρουσες επιδράσεις στο «ταμείο» σας. Από τη μία πλευρά, θα είστε σε θέση να έλξετε περισσότερη ευμάρεια στη ζωή σας. Από την άλλη, αναμένεται να αρχίσει να αλλάζει το σκεπτικό σας αυτή την περίοδο!

Ζώδια Φεβρουάριος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Τούτου λεχθέντος, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το χρήμα. Το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθείτε τώρα από υλιστικούς στόχους, δίνοντας έμφαση στον εσώτερο εαυτό σας!

xartomanteia

Ζώδια Φεβρουάριος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Σε αυτό το κλίμα, προσθέστε τη Νέα Σελήνη στην οικονομική σας ζώνη στις 23 Φεβρουαρίου. Αντιλαμβάνεστε ότι όλο το περιβάλλον διατηρεί μια ακολουθία – που προάγει τη διατήρηση μιας αφθονίας για εσάς!

Λάβετε σοβαρά υπόψιν ότι η οικονομική ζώνη αφορά τις πηγές σας αλλά και τις δεδομένες καταβολές σας: Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνει τα χαρίσματα, τις ικανότητες αλλά και το κάρμα σας. Έχετε τη δυναμική να κάνετε καινούργια ξεκινήματα… Όχι μόνο για τα έσοδά σας αλλά και για την προσωπική σας σχέση με τα οικονομικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65