Ζώδια Φεβρουάριος Υδροχόος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Aquarius

Ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, τι είναι αυτό που θέλετε να θέσετε εδώ και καιρό;

Βρίσκεστε σε μια κλειστή διαπραγμάτευση με τον εαυτό σας, όσο αφορά την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή…

Και μέσα στον φετινό Φεβρουάριο, θα του δώσετε μορφή και φωνή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα νιώσετε έτοιμοι να βγάλετε στην επιφάνεια κάτι, τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα. Άραγε αφορά ένα ιδιαίτερο άτομο; Μια σχέση που θέλετε να πάρει κάποια συγκεκριμένη τροπή; Μια πιο ευθεία ερώτηση για το μέλλον σας; Ό,τι κι αν αφορά, σας κρατά σε εγρήγορση εδώ και καιρό… Γιατί μάλλον κάτι κρύβετε από τον εαυτό σας!

Μέσα στο πρώτο μισό του φετινού Φεβρουαρίου, θα πάψετε απλά να εύχεστε να γίνει μια αλλαγή. Θα περάσετε στην ουσιαστική απάντηση του ερωτήματος προς τον εαυτό σας: Αν θέλετε πραγματικά αυτή την αλλαγή. Και αν η απάντηση είναι θετική, συνειδητοποιήστε ότι το μόνο εμπόδιο στην υλοποίησή της είστε εσείς οι ίδιοι!

zodia-zwdia-9988

Ενίοτε, ακόμα και υποσυνείδητα μπορεί να επηρεάσετε την εξέλιξη μιας κατάστασης. Ίσως παραείστε κυκλοθυμικοί ή αναποφάσιστοι. Βουτήξτε βαθιά μέσα σας τώρα – και θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι σας φταίει. Ακόμα καλύτερα, θα καταφέρετε να επιλύσετε το μεγάλο μυστήριο που στοιχειοθετεί την ίδια την ιδιοσυγκρασία σας!

Είστε λάτρεις της κίνησης και των εναλλαγών, αγαπητοί Υδροχόοι. Γι’ αυτό η εξάσκηση αποτελεί για εσάς ουσιαστικό εργαλείο για να «αυτό – αναλύεστε». Στραφείτε σε αυτή τώρα, λοιπόν, για να τονώσετε το σώμα και να ενεργοποιήσετε το πνεύμα σας. Η σωματική κόπωση λειτουργεί διερευνητικά για εσάς, όσον αφορά τα συναισθηματικά ερωτήματα!

tarw-wroskopio-4

Κατά το δεύτερο μισό του φετινού Φεβρουαρίου πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Η ηρεμία θα σας οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη – ή μια αναλαμπή. Το αποτέλεσμά της θα είναι να γεμίσει η ζωή σας με ρομάντζο και συναίσθημα. Απολαύστε αυτή την ατμόσφαιρα, ειδικά γύρω στις 18 του μήνα!

Ζώδια Φεβρουάριος Υδροχόος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Καθώς ο μήνας θα οδεύει προς το τέλος του, φροντίστε να μην χάνετε την επαφή με το παρόν. Μπορεί να σας συνεπάρουν τόσο κάποια πράγματα, που να μην είστε όσο προσγειωμένοι θα έπρεπε. Μια μικρή ανάπαυλα γύρω στις 23 Φεβρουαρίου, θα σας επιτρέψει να χειριστείτε και κάποιες εγκόσμιες υποχρεώσεις σας. Μετά μπορείτε να στραφείτε και πάλι στον έρωτα, γιατί έχετε πολλά να δώσετε – αλλά και να πάρετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65