ζώδια Φεβρουάριος 2019 Η Μεγάλη Ανατροπή

genia-paidiwn-indigo

ζώδια Φεβρουάριος 2019 .

Με ορμή και ένταση θα ανοίξει την αυλαία του ο φετινός Φεβρουάριος!

Οι πρώτες τρεις μέρες του κιόλας, θα διέπονται από την σχεδόν εκρηκτική επιρροή μιας όψης ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα.

Ωστόσο, τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα καταλαγιάσει κάπως η αστρολογικό περιβάλλον: Οι πλανήτες θα αλληλεπιδρούν με πιο φιλική διάθεση!

zodia-taro-45

Ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα στη διάρκεια του μήνα. Η επιρροή του θα είναι πιο έντονη μεταξύ 1ης και 14 Φεβρουαρίου. Συχνά όλοι ονειρεύονται κάτι, για το οποίο ενδέχεται να μην κάνουν τίποτα για να το πραγματώσουν. Τώρα αυτές οι «προθέσεις» θα λάβουν την πιο δυνατή ώθηση, προκειμένου να περάσουν στην υλοποίηση!

Αλλά αυτή η όψη έχει και μια άλλη πτυχή. Μπορεί να αφυπνίσει μέσα σε κάποιους την ανάγκη να επιβάλλουν την εξουσία τους σε άλλους. Αυτή η εξουσία μπορεί να είναι ηθική, θρησκευτική, νομική ή κάθε άλλης μορφής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Στον Αιγόκερω διαμένουν ήδη ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Νότιος Δεσμός. Μετά τις 4 Φεβρουαρίου έρχεται να τους συναντήσει και η Αφροδίτη. Αυτό θα κεντρίσει σε όλους την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα και δόμηση: Θα νιώσετε πιο δεκτικοί στο να κοιτάξετε την μακροπρόθεσμη εικόνα των πραγμάτων. Αυτή η τάση θα ενισχυθεί με την ενέργεια του Άρη από τον Κριό, μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου!

Στις 13 Φεβρουαρίου ο Άρης και ο Ουρανός θα συναντηθούν στον Κριό. Η ενέργεια που διέπει τον Άρη μέσα στον Κριό, ειδικά σε σύμπραξη με τον Ουρανό μεταξύ 11 και 14 του μήνα, είναι παρορμητική. Δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι και επιθετική, είναι τολμηρή και ταχύτατη. Μπορεί να σας ωθήσει σε δράσεις βιαστικές ή υπερβολικά επαναστατικές, να ρισκάρετε για πράγματα που ίσως είναι μάταια!

chartomantia-098

ζώδια Φεβρουάριος 2019

Δεν αποκλείεται να είστε σε ένταση ή να ξεκινήσετε μια «σταυροφορία», μιας και θα υπάρχει και η στήριξη του Δία από τον Τοξότη. Τώρα θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε με σύνεση την ενέργεια του Αιγόκερω, προκειμένου να κατευνάσετε τη νευρικότητά σας. Να οργανώσετε στρατηγικές και να διαβλέψετε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεών σας, πριν βιαστείτε να περιπλέξετε τη ζωή σας!

Η ατμόσφαιρα ενδέχεται να είναι θερμή και σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, επιθετικότητες, ατυχήματα, ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα – μέχρι και αναρχία. Η εσωτερική πίεση θα είναι μεγάλη και ίσως δύσκολα ελεγχόμενη, ειδικά σε όσους είναι από φύση τους ριψοκίνδυνοι. Ωστόσο, θα υπάρχει περιθώριο για καινοτομίες και απελευθέρωση από καταστάσεις που σας εκνεύριζαν για καιρό. Τώρα θα έχετε τη διάθεση και το θάρρος να επιφέρετε αλλαγές!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Φεβρουάριος 2019

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης θα ξεκινήσει τη διαμονή του στον Ταύρο, ένα ζώδιο στο οποίο δεν νιώθει και πολύ άνετα… Αυτή η μετάβαση δεν πρέπει να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε την

ενέργειά του με εποικοδομητικό τρόπο. Αξιοποιήστε τη στο έπακρο, για να ολοκληρώσετε όλα όσα ξεκινήσατε όσο ο Άρης διέσχιζε τον Κριό. Αυτές οι κινήσεις μπορούν να καρποφορήσουν τώρα, αντανακλώντας και τις ατομικές σας αρχές!

Από την άλλη πλευρά, όλα εξαρτώνται από το ευρύτερο αστρολογικό περιβάλλον. Γι’ αυτό ενδείκνυται μια προσεκτική επιλογή δεσμών και εγχειρημάτων στα οποία να μετάσχετε, με γνώμονα την αξία που θα έχουν για εσάς. Με αυτό τον τρόπο θα χρησιμοποιήσετε αποδοτικά τις πηγές σας, ίσως ακόμη και να τις ενισχύσετε. Είναι βέβαιο ότι σας συμφέρει να είστε προσγειωμένοι και με χειροπιαστές βλέψεις, ασχέτως της προδιάθεσης του ζωδιακού σας εκπροσώπου!

taro-6-9

ζώδια Φεβρουάριος 2019

Ο Ερμής θα διαμένει στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου. Θα τον ακολουθήσει ο Ήλιος στις 19 του μήνα. Δεν θα σας λείπει η έμπνευση, η φαντασία, το ρομάντζο, ο ιδεαλισμός και η διαίσθησή σας θα είναι πιο οξυμένη.

Ωστόσο, ενδέχεται να σας προκύψει μια ροπή προς την αυταπάτη, ειδικά στις 18 και 19 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Ίσως να διαστρεβλώνετε ακούσια την αλήθεια και την πραγματικότητα, είτε να σας εξαπατούν εύκολα. Όμως όσοι έχουν καλλιτεχνική φύση, είναι βέβαιο ότι τώρα θα βρουν τη μούσα της έμπνευσής τους!

300x300a

Προσοχή στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, που θα σχηματιστεί ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία.

Αυτή η όψη μπορεί να εντείνει μια προδιάθεση για φλυαρία, καύχηση ή διαστρέβλωση της πραγματικότητας ανάλογα με τις επιθυμίες σας – εκούσια ή ακούσια: Κάποια πράγματα θα τα βλέπετε αλλιώς, με κάθε κόστος. Οι διάλογοι σε αυτή τη φάση δεν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικοί…

Γι’ αυτό απαιτείται από όλους περισσότερη σύνεση κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Αποφύγετε σημαντικές συνδιαλλαγές, μεγάλες επενδύσεις, υπογραφή συμφωνιών ή τη διεξαγωγή καίριων διαπραγματεύσεων – ακόμα και σε νομικό επίπεδο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia