Ζώδια Φεβρουάριος 2022 – Καλωσορίσατε σε έναν από τους καλύτερους μήνες του 2022

erwtikes-13214

Ζώδια Φεβρουάριος 2022 – Καλωσορίσατε σε έναν από τους καλύτερους μήνες του 2022.

Ζώδια Φεβρουάριος 2022 : Ο Ιανουάριος μας παρουσίασε ένα δύσκολο έργο: την ανάδρομη πορεία δύο γενέθλιων πλανητών, της Αφροδίτης και του Ερμή.

Η έκκληση για ενδοσκόπηση, ήταν δυνατή και ξεκάθαρη… και οι γνώσεις – αν και προκλητικές – ήταν καθοριστικής σημασίας για το υπόλοιπο του 2022.

Η αστρολογία του Φεβρουαρίου έρχεται με μια εντελώς διαφορετική ενέργεια, καθώς οι πλανήτες θα εναρμονίζονται… αντί να συγκρούονται και να κινούνται στον ουρανό, ανάδρομα.

zodia-taro-45

Καθώς μπαίνουμε στον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη κινείται πλέον σε ορθή πορεία ακολουθούμενη από τον Ερμή στις 3 Φεβρουαρίου. Από τις 4 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Απριλίου, δεν θα υπάρχουν ανάδρομοι πλανήτες στον ουρανό! Κάτι σπάνιο… που ευτυχώς συμπίπτει με την εποχή που ο Δίας ταξιδεύει ανεπιφύλακτα στο ζώδιο της παραδοσιακής του κυριαρχίας… τους Ιχθύες. Ακόμη μια νίκη για το Φεβρουάριο φέρνει ο Άρης! καθώς ο πλανήτης από τις 24 Ιανουαρίου μπήκε στον Αιγόκερω, το ζώδιο της έξαρσής του.

Ο Άρης θα ταξιδεύει επίσης πολύ κοντά με την Αφροδίτη από τον Φεβρουάριο μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν έναν καταπληκτικό μήνα, φέρνοντας κάθε είδους ευκαιρίες. Είτε θέλετε να εστιάσετε στην καριέρα, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα ή να προσελκύσετε περισσότερη αφθονία, ο Φεβρουάριος τα έχει όλα για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο:

Ενώ η νέα σελήνη αυτού του μήνα εμφανίζεται τεχνικά τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, καθώς μπαίνουμε στον Φεβρουάριο, βρισκόμαστε ακόμα κάτω από τις ακτίνες αυτής της σεληνιακής φάσης. Συμβαίνει στον Υδροχόο και φέρνει μια διπλή δόση λογικής ενέργειας που μπορεί να αξιοποιηθεί για να ενσωματώσει όλες τις γνώσεις που λάβαμε κατά την ανάδρομη περίοδο της Αφροδίτης και του Ερμή.

Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, μπορούμε να απαγκιστρωθούμε από το συναίσθημα και να κατανοήσουμε, γιατί το σύμπαν απαιτούσε όλη αυτή τη βαθιά ενδοσκόπηση από εμάς. Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί επίσης το συνεχιζόμενο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, καθιστώντας την στιγμή ιδανική, για να αποκοπείτε από το παρελθόν. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών, είναι πλέον άμεσος, φέρνοντας ένα στοιχείο έκπληξης και καινοτομίας.

zwdia-66

Ζώδια Φεβρουάριος 2022 – Καλωσορίσατε σε έναν από τους καλύτερους μήνες του 2022.

Νίκη με τον Άρη στον Αιγόκερω:

Στη συνέχεια… από τις 4 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπορεί να παίξει σοβαρό παιχνίδι από την θέση έξαρσής του στον Αιγόκερω. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, ο Άρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες και τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τότε θα αρχίσει να ανθίζει….όλη η δουλειά που κάναμε τον Ιανουάριο. Ενεργοποιώντας τον Δία, ο Άρης μας δίνει ενέργεια και αποφασιστικότητα, τροφοδοτώντας τις φιλοδοξίες μας. Το τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να βρούμε μια καινοτόμο και πρωτότυπη προσέγγιση στις στρατηγικές μας. Αυτήν την περίοδο, μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις και να ρισκάρουμε με σταθερότητα και χωρίς φόβο.

Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι ο Άρης θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Χείρωνα, τον Κένταυρο της θεραπείας. Αυτό δημιουργεί μια κρίση που μας κάνει να ξαναζήσουμε μια πληγή. Αλλά αν το αντιμετωπίσουμε κατάματα, μπορούμε να μεταβούμε από «θύμα» σε «νικητή». Το πώς ανταποκρινόμαστε είναι πραγματικά σημαντικό, καθώς ο ήλιος θα κάνει την ετήσια σύνοδο του με τον Κρόνο, επισφραγίζοντας τη συμφωνία για τις ενέργειές μας. Οι σύνοδοι Ήλιου/Κρόνου φέρνουν μονιμότητα! Επομένως ό,τι συμβαίνει τώρα, φαίνεται αδιαπραγμάτευτο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/02 Ευχάριστα νέα – Επαγγελματικές προτάσεις

tarw-taro-xartomanteia

Η διαχείριση του Ερμή μετά την αναδρομή του:

Καθώς ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία στις 3 Φεβρουαρίου, θα παραμείνει σε σύνοδο με τον Πλούτωνα όσο είναι ακόμα στον Αιγόκερω. Αυτή η συγχώνευση του Κοσμικού Αγγελιοφόρου με τον θεό του Κάτω Κόσμου ίσως μοιάζει σαν μια προέκταση της ανάδρομης περιόδου. Θα πέσουμε σε βαθιά περισυλλογή, αναλύοντας τα επόμενα βήματά μας. Κατά κάποιο τρόπο, ο άμεσος Ερμής στον Αιγόκερω θα είναι πραγματικά χρήσιμος, γιατί θα μας βοηθήσει να χτίσουμε μια νέα βάση για τον εαυτό μας.

Ο Ερμής θα χρησιμεύσει σαν βοήθημα του Άρη για να εμβαθύνει και να βρει τις απαντήσεις μέσα από την έντονη έρευνα και την αποκάλυψη κρίσιμων πληροφοριών. Ο Ερμής θα βρίσκεται στη μετα-σκιώδη περίοδο της ανάδρομής του για μερικές εβδομάδες αφού σταθμεύσει σε ορθή πορεία, κάτι που μας δίνει την ευκαιρία να επεξεργαστούμε τα κοσμικά μαθήματα που μάθαμε και να επαναφέρουμε σε τάξη τις επικοινωνίες μας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/02 Ευχάριστα νέα – Επαγγελματικές προτάσεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε σε οποιεσδήποτε συζητήσεις γίνονταν πριν από την ανάδρομη πορεία του και να προχωρήσετε σε αποφάσεις που η αναδρομή του, καθυστερούσε. Αξιοποιήστε αυτή την προοδευτική ενέργεια, για να παρακολουθήσετε μηνύματα που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του κι ελέγξτε τις ήρεμες ομαδικές συνομιλίες για να δείτε πώς τα πάνε οι φίλοι σας. Θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσουμε, να επανασυνδεθούμε με τους ανθρώπους και να σκεφτούμε καθαρά, τώρα που ο Ερμής είναι άμεσος. Επομένως τα εργασιακά μας, τα κοινωνικά σχέδια όπως και οι σχέσεις μας θα πρέπει να κυλούν πιο ομαλά.

Στη συνέχεια, στις 14 Φεβρουαρίου ο Ερμής εισέρχεται, σ’ αυτό που πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν πως είναι το πραγματικό ζώδιο της έξαρσής του, τον Υδροχόο. Σ’ αυτό το διανοητικό ζώδιο του αέρα, ο Ερμής μπορεί πραγματικά να επικεντρωθεί σ’ αυτό που κάνει καλύτερα: να στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον. Από τη συγκεκριμένη μέρα, τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται γρήγορα, καθώς ο Ερμής θα διευκολύνει τη γρήγορη κίνηση. Τα μηνύματα θα παραδίδονται, οι συμφωνίες θα σφραγίζονται.. και παρόλο που θα υπάρχει ένα στοιχείο αλλαγής, θα υπάρχει παράλληλα και μονιμότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πανσέληνος στον Λέοντα:

Ενώ η αστρολογία του Φεβρουαρίου έχει τεχνικά μόνο μία Πανσέληνο, αναπληρώνει σε ενέργεια… δύο! Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, το φεγγάρι θα αντιπαρατεθεί στον ήλιο του Υδροχόου για να σχηματίσει την Πανσέληνο αυτού του μήνα. Συμβαίνει στον Λέοντα και είναι τόσο μεγαλειώδης… όσο θα μπορούσε ποτέ να είναι.

Ενώ μπορεί να αντιμετωπίζουμε συναισθήματα ανάμεσα στο να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας πάνω μας (Λέοντας) ή στη συλλογικότητα (Υδροχόος), αυτή η Πανσέληνος, θέλει σίγουρα να μας δει να λάμπουμε! Τότε είναι που η αστρολογία του Φεβρουαρίου παίρνει πραγματικά ώθηση! Η Αφροδίτη και ο Άρης θα εναρμονιστούν τέλεια στον ουρανό, φέρνοντας μια νέα αρχή στις σχέσεις, τα χρήματα και τη δημιουργικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19Ταυτόχρονα, ο Δίας στους Ιχθύες θα σχηματίζει ένα σπάνιο εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένας απίστευτος ενθουσιασμός θα πλανάται στον αέρα και η ιδέα της αλλαγής και της καινοτομίας, θα είναι ευπρόσδεκτη.

Θα είμαστε ανοιχτοί σε νέες ενέργειες, ανθρώπους, προσεγγίσεις και συμπεριφορές. Και η τύχη όπως και η επιτυχία θα μας βρουν, όταν σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα.

Μπορείτε να τα έχετε όλα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου… γι’ αυτό τολμήστε να κάνετε μεγάλα όνειρα και να αναζητήσετε «το χρυσό» κάτω από αυτήν την υπέροχη πανσέληνο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

Ξεκινά η εποχή των Ιχθύων:

Καθώς αποχωρούμε από το σάλο της πανσελήνου, καλωσορίζουμε την εποχή των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου. Ενώ η εποχή του Ψαριού είναι σχεδόν πάντα εύκολη και ονειρική, έχει ρυθμιστεί να είναι απολύτως μαγική φέτος. Η είσοδος του ήλιου στους Ιχθύες, ενεργοποιεί τη σύνοδο Δία/Ποσειδώνα που τελειοποιείται στις 12 Απριλίου.

xartomanteia

Ζώδια Φεβρουάριος 2022 – Καλωσορίσατε σε έναν από τους καλύτερους μήνες του 2022.

Αργά αλλά σίγουρα, ο Δίας θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον Ποσειδώνα. Κι εν τω μεταξύ, οι πλανήτες του Αιγόκερω θα αρχίσουν να ενεργοποιούν τα θεραπευτικά νερά των Ιχθύων για να αποκαταστήσουν τα δύο χρόνια των έντονων αστρολογικών ευθυγραμμίσεων.

Τέλος, η αστρολογία του Φεβρουαρίου κλείνει με μια υπερθετική νότα… καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας μια απίστευτη ευκαιρία. Σημειώστε τις 26 και τις 27 Φεβρουαρίου ως δύο ημέρες για να κάνετε ένα όραμα… πραγματικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098