ζώδια Φεβρουάριος 21 Αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

ζώδια Φεβρουάριος 21 Αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Αιγόκερως Η Αφροδίτη που εστιάζει στα χρήματα, ενώνεται με τον φιλόδοξο Κρόνο που σας κυβερνά στις 6 του μήνα.

Η όψη θα σας ωθήσει να βάλετε κάποιους στη θέση τους.

Φυσικά ενδιαφέρεστε περισσότερο για μακροπρόθεσμες επενδύσεις, παρά για γρήγορο και εύκολο χρήμα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα πρέπει να εστιάσετε σε πιο υποσχόμενες ιδέες. Πρέπει να δείτε τον πλούτο σας να αυξάνεται, με ρυθμούς ισοδύναμους με τις προσπάθειές σας. Μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου, σας ωθεί να μοιραστείτε τις ιδέες σας – κάτι ασυνήθιστο για ένα γήινο ζώδιο όπως το δικό σας!

Έχετε το κουράγιο να αποβάλλετε αρκετά τη μακροθυμία σας, ώστε να κάνετε κάτι απρόσμενο και απροσδόκητο; Ίσως να μην έχετε ξανά μια τέτοια ευκαιρία στο εγγύς μέλλον!

chartomantia-098

Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου, είναι όψη που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 14 χρόνια! Και αυτό δεν σας πειράζει ιδιαίτερα, γιατί μπορεί να είναι ένα διάστημα γεμάτο με απροσδόκητες αλλαγές. Ίσως σας είναι προφανές τώρα ποιες πτυχές μέρη της ζωής σας λειτουργούν και ποιες όχι… Αλλά νιώθετε αδυναμία να κάνετε το παραμικρό γι’ αυτό!

Μια Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 του μήνα, είναι ό,τι χρειάζεστε για να αναζωογονήσετε τη ζωή σας. Ακόμα και μικρά πράγματα, όπως η οργάνωση ενός συρταριού ή η διαγραφή εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορεί να σας δώσει αυτή την αίσθηση της ολοκλήρωσης που σας λείπει!

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Φεβρουάριος 21 Αιγόκερως Προβλέψεις Καριέρας

Με όλες τις αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα τα οικονομικά σας αυτό τον μήνα, δεν υπάρχει πλέον μέρος να κρυφτείτε. Όλα έχουν να κάνουν με την ουσία της εμπειρίας – και της συνειδητοποίησης ότι πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε επενδυτικά ζητήματα. Η οικονομική και επιχειρηματική σας ευημερία, εξαρτάται από την ικανότητά σας να αφήσετε τη φωνή σας να ακουστεί. Έχετε πολύ ισχυρές απόψεις και δεν μπορείτε να κρύψετε αυτό που σκέφτεστε υπό αυτές τις όψεις!

Βρίσκεστε στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τον χρηματοοικονομικό τομέα του χάρτη σας!

ζώδια Φεβρουάριος 21 Αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις

taro-6-9

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σχετικές με τα οικονομικά σας, όταν ο Κρόνος και ο Ουρανός κάνουν τετράγωνο στις 14 του μήνα… Μπορεί να μετανιώσετε αργότερα για τις παρορμητικές σας επενδύσεις. Μπορεί να κερδίσετε στο χρηματιστήριο, και μερικές εβδομάδες αργότερα να χάσετε: Ένα συναίσθημα ιδιαίτερα σκληρό, κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου!

Είστε η κάμπια που μετατρέπεται σε πεταλούδα τώρα, γι’ αυτό απλώστε τα φτερά σας και πετάξτε. Αναμένονται ισχυρές ευθυγραμμίσεις στις 18 του μήνα με τον Ήλιο στους Ιχθύες… Και την Αφροδίτη επτά ημέρες αργότερα. Θα προωθηθείτε σε ηγετικούς ρόλους στη διάρκεια όλων αυτών των διελεύσεων. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πού θα κατευθύνετε την ενέργειά σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει καμία επιστροφή από τις δοκιμασίες του χρόνου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra