ζώδια Φεβρουάριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

zvdia-didymos

ζώδια Φεβρουάριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Δίδυμοι Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο, βάζοντας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες στο μυαλό σας!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα εξετάσετε τώρα…

Σας αρέσει να περνάτε το χρόνο σας με πειραματισμούς, καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανήκετε κι εσείς σε ζώδιο του Αέρα, γι’ αυτό είστε πρόθυμοι να παίξετε το παιχνίδι «του τι θα συμβεί αν…». Αλλά η λήψη σημαντικών αποφάσεων στη διάρκεια του τετραγώνου Ερμή – Άρη στις 10 Φεβρουαρίου, δεν είναι η καλύτερη ιδέα: Κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα και θα κάνετε λανθασμένες υποθέσεις!

Αν θέλετε τα περισσότερα από τα λάθη σας να διορθωθούν, θα πρέπει να επιβραδύνετε… Να δώσετε περισσότερη προσοχή σ’ αυτό που κάνετε τώρα, παρά σ’ αυτό που θέλετε να κάνετε σε δέκα λεπτά!

zwdia-3-zodia

Η σύνοδος Ερμή – Δία στις 14 Φεβρουαρίου θα σας δημιουργήσει μια αίσθηση ευτυχίας – και αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες σας του μήνα. Ποιοι τομείς της ζωής σας μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από αυτή την εύνοια της τύχης; Εστιάστε την προσοχή σας σε αυτούς!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 του μήνα, σας δείχνει πόση δουλειά πρέπει να κάνετε. Αλλά σας παράσχει παράλληλα την ενέργεια να την ολοκληρώσετε. Προσπαθήστε να μην αγχωθείτε με το μάκρος της λίστας των υποχρεώσεών σας… Μπορείτε να τα πετύχετε όλα, με πιο θετική στάση… Και ίσως περισσότερα φλιτζάνια καφέ από όσα συνήθως!

xartomanteia

ζώδια Φεβρουάριος 21 Δίδυμοι Προβλέψεις Καριέρας

Ήταν δύσκολο να βρείτε την επαγγελματική σας θέση. Μπορεί το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου να μην σας δώσει σαφή κατεύθυνση, για το πώς πρέπει να προχωρήσετε σε θέματα καριέρας… Αλλά θα σας δώσει ιδέες γι’ αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε!

Αυτή η ενέργεια θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου. Τα πράγματα δεν θα είναι ελκυστικά μέχρι την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες στις 18, που θα εστιάσει στην εξέλιξη της καριέρας σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όταν ο Ερμής ολοκληρώσει την ανάδρομη φάση του στις 20 Φεβρουαρίου, να περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα των επαγγελματικών σας προσπαθειών. Ο Δίας στον Υδροχόο, βλέπει τον Βόρειο Δεσμό στις 26 να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο σας… Και θα υπάρξουν αισθητές θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε το μέλλον. Μπορεί να μην θέλετε να ηγηθείτε κάποιων επαγγελματικών έργων, τουλάχιστον προς το παρόν. Ίσως προτιμάτε να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή. Δουλέψτε όσο δύο άτομα – εξάλλου, είστε Δίδυμοι. Έτσι θα είναι ευπρόσδεκτο ένα διάλειμμα από την εργασία αυτή τη στιγμή. Θεωρήστε αυτό το διάλειμμα ως τις χειμερινές σας διακοπές!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988