ζώδια Φεβρουάριος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

zygos-kai-ygeia

ζώδια Φεβρουάριος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Ζυγός Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, μετακινείται από τον φιλόδοξο Αιγόκερω στον εντυπωσιακό Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα…

Η μετάβαση δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα για εσάς.

Ως συντροφικό ζώδιο, σίγουρα έχετε την επιθυμία να συνδεθείτε με άλλα άτομα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ίσως τώρα να το κάνετε με περίεργο τρόπο. Αν υπάρχει κάτι που δεν δοκιμάσατε στο παρελθόν, θα είστε οι πρώτοι που θα σπεύσετε να το δοκιμάσετε. Να είστε προετοιμασμένοι να λάβετε εκπληκτικά κομπλιμέντα, γοητευτικά ερωτικά γράμματα και άλλες εκπληκτικές μορφές θαυμασμού!

Θα φροντίσει γι’ αυτό η συνάντηση Αφροδίτης – Δία στις 11 Φεβρουαρίου: Η δημοτικότητά σας αυξάνεται τώρα, χωρίς εσείς να καταλαβαίνετε γιατί… Μην αναρωτιέστε, απλά απολαύστε την προσοχή που λαμβάνετε!

zwdia-66

Επίσης στις 11 του μήνα, το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο που αναζητά την ελευθερία, σας ανοίγει νέους δρόμους. Είστε αληθινοί πρωτοπόροι τώρα, θέλετε να εξερευνήσετε μέρη που κανείς άλλος δεν εξερεύνησε πριν. Αν είστε εφευρέτες, αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε. Αν έχετε ένα σημειωματάριο γεμάτο ιδέες, μοιραστείτε τις τώρα!

Η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στους συμπονετικούς Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου. Η μετάβαση σας ενθαρρύνει να βοηθήσετε κάποιον που το χρειάζεται πραγματικά. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες αφορμές… Και ενώ δεν μπορείτε να εμπλακείτε σε όλες, η βοήθεια και προς ένα άτομο θα κάνει τη διαφορά. Κάποιος δικός σας χρειάζεται την κατανόησή σας!

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Φεβρουάριος 21 Ζυγός Προβλέψεις Καριέρας

Όλη η ενέργεια του Υδροχόου στις αρχές Φεβρουαρίου, θα σας εμπνεύσει να κάνετε υπέροχα δημιουργικά άλματα. Το κλειδί είναι να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες!

Αυτό θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, όταν ο Κρόνος και ο Ουρανός κάνουν μεταξύ τους τετράγωνο στις 17 του μήνα. Θα σας ωθήσουν αστρολογικά να κάνετε βήματα, για να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας και να γεμίσετε το πορτοφόλι σας!

Η διαδικτυακή προώθηση των έργων σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα επωφελής, επειδή θα κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Ίσως μάλιστα να είναι τόσο πολλά, που να αποφασίσετε να κάνετε αυτό την κύρια πηγή του εισοδήματός σας!

taro-6-9
Προσέξτε μόνο να μην καυχιέστε για την επιτυχία σας… Κάποιοι στον κύκλο σας θα ζηλέψουν την επιτυχία σας, όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου. Αγνοήστε τα σχόλιά τους. Έτσι κι αλλιώς, δεν χρειάζεστε την έγκρισή τους. Η μόνη έγκριση που χρειάζεστε, είναι η δική σας!

Τα έχετε όλα και σύντομα όλος ο κόσμος θα γνωρίζει τα ταλέντα σας. Η Πανσέληνος στις 27 του μήνα, σας ανοίγει τα μάτια για συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά. Αλλά η συγκυρία θα χρησιμεύσει για να ξεκαθαρίσετε όποιο δράμα ή παραπληροφόρηση διαδίδεται για εσάς στο εργασιακό περιβάλλον!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76