ζώδια Φεβρουάριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

ζώδια Φεβρουάριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Καρκίνος Όταν η Αφροδίτη μπει στον φιλικό Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα, μπορεί να υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα γύρω από τις φιλίες σας.

Σκέφτεστε να οδηγήσετε μια πλατωνική σχέση προς άλλη κατεύθυνση;

Αυτή η ενέργεια του πειραματισμού, σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου, ενθαρρύνει επίσης τον πειραματισμό. Αλλά αυτή τη φορά, η εστίαση στρέφεται περισσότερο στη σύνδεση με τον κόσμο και τη θέση σας μέσα σε οργανώσεις ή άλλες ομάδες. Η δυνατότητα να γίνετε αποδεκτοί σε νέα τέτοια περιβάλλοντα τώρα, είναι μεγάλη!

Ο Ήλιος φεύγει από τον Υδροχόο και περνά στους συναισθηματικούς Ιχθύες στις 18 του μήνα. Πιθανότατα θα θελήσετε να κλειστείτε στο καβούκι σας, να αποφύγετε τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι κακό να είστε εσωστρεφείς… Ωστόσο βεβαιωθείτε ότι η φωνή σας ακούγεται, όταν έχετε να πείτε κάτι σημαντικό!

chartomantia-098

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου, σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε τα προβλήματά σας με λογική. Επειδή κάνατε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο πάντα, οδηγηθήκατε εδώ που είστε σήμερα!
Είστε ευχαριστημένοι με τις τρέχουσες συνθήκες σας; Αν όχι, αλλάξτε τις. Και η υγεία είναι ένας σημαντικός τομέας σας που πρέπει να εστιάσετε στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου!

ζώδια Φεβρουάριος 21 Καρκίνος Προβλέψεις Καριέρας

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια συζήτηση με τον εργοδότη σας: Αυτό σημαίνει να μην αμείβεστε λιγότερο από όσο αξίζει στη δουλειά σας. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από την 1η Φεβρουαρίου, λαμβάνετε ώθηση να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά σας!

zwdia-tarw-zodia-19Υπάρχει η πιθανότητα να μην τη λάβετε άμεσα, τουλάχιστον μέχρι να λήξει ο Ερμής το ανάδρομο ταξίδι του στις 20 του μήνα. Αλλά το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11, σας ωθεί να υπερασπιστείτε τα θέματά σας!

Σκεφτείτε πριν κάνετε οποιαδήποτε σκηνή, επειδή μπορεί να παρεξηγηθείτε και να δυσκολέψετε τη θέση σας. Αυτό υποδεικνύει ο – ακόμα – ανάδρομος Ερμής, όπως και το τετράγωνο των Κρόνου – Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου. Αλλά όλα αυτά μπορείτε εύκολα να τα αποφύγετε, αν μιλήσετε για το θέμα σας με ευγένεια και ειλικρίνεια!

Μπορεί να κερδίσετε τη θέση σας, επειδή κάποιοι συνάδελφοι θα τερματίσουν τη σύμβασή τους και/ή θα φύγουν από τη δουλειά. Ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στις 26 του μήνα. Τώρα θα μπορέσετε να αποδείξετε την αξία σας στον εργασιακό χώρο!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο την επόμενη μέρα, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για μια οικονομική επιτυχία χάρη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτή θα είναι και η κατάληξη της «υπόθεσης», που ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου με το αίτημά σας για αύξηση ή προαγωγή στη δουλειά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9