ζώδια Φεβρουάριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

ζώδια Φεβρουάριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Λέων Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος συνεργάζεται με τον σοφό και πνευματώδη Υδροχόο στο ξεκίνημα του μήνα!

Οι ιδέες και οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν πολύ τώρα.

Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε σημαντικές συζητήσεις, για το πώς να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 8 Φεβρουαρίου, σας δίνει περισσότερη ψυχική εγρήγορση και θα θελήσετε να αλληλοεπιδράσετε με ομοϊδεάτες. Είναι δύσκολο να πείτε σωστά αυτά που θέλετε μέσω διαδικτύου… Αλλά αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχετε στη διάθεσή σας, χρησιμοποιήστε τον προς όφελός σας!

Ο Ήλιος μετακινείται στους συμπονετικούς Ιχθύες στις 18 του μήνα – και γίνεστε πιο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε; Προσφέροντας σε κάποιον έναν ώμο να κλάψει, νιώθετε πολύ καλύτερα από το να μην κάνετε απολύτως τίποτα!

zwdia-66

Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 25 Φεβρουαρίου, διεγείρει τη δημιουργικότητά σας και βοηθά να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Οι εκλάμψεις διορατικότητας εμφανίζονται από το πουθενά, κάνοντάς σας να νιώθετε ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο περιβάλλον σας. Χρησιμοποιήστε την καινούργια σας φώτιση για να κάνετε τη διαφορά!

ζώδια Φεβρουάριος 21 Λέων Προβλέψεις Καριέρας

Ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε από το σπίτι ή το γραφείο, θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι κάνοντας επαφές για το μέλλον σας. Με το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου, θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα βοηθήσουν το επαγγελματικό σας μέλλον!

prodosiaΜπορεί να είναι ακόμη και πρώην συνάδελφοι, που θα προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας για να εδραιώσουν την καριέρα σας. Ωστόσο, παραμείνετε σε επαγρύπνηση για τις αληθινές προθέσεις τους… Μπορεί να έχουν απώτερα κίνητρα, τα οποία δεν γνωρίζετε αυτή τη στιγμή!

Μην ανησυχείτε, όλα θα έρθουν στο φως! Αρχικά με τον Ερμή που τερματίζει την ανάδρομη πορεία του στις 20 Φεβρουαρίου, στη συνέχεια με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27. Μια ακόμη στιγμή που πρέπει να προσέξετε, είναι η μετάβαση του Ήλιος στους Ιχθύες στις 18 του μήνα. Επειδή μπορεί να θολώσει τα οικονομικά σας ζητήματα, αναζητήστε κάποια καθοδήγηση πριν κάνετε μια καινούργια συμφωνία ή αποφασίσετε να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά σας!

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς, πώς να διευθετήσετε τα θέματά σας. Και αυτή είναι η ώρα να απαιτήσετε περισσότερα. Μιλήστε χωρίς δισταγμό. Πρόκειται για τη ζωή σας και πρέπει να διασφαλίσετε ότι αντιμετωπίζεστε δίκαια. Θα πρέπει να τεθούν ισότιμοι οικονομικοί όροι με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65