ζώδια Φεβρουάριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

ζώδια Φεβρουάριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Παρθένος Με τον συνδυασμό της φιλοχρήματης Αφροδίτης με τον καινοτόμο Υδροχόο, ανοίγετε τον καινούργιο μήνα.

Αυτός σας δίνει την ελευθερία να πάρετε μερικές τολμηρές οικονομικές αποφάσεις…

Συνήθως είστε πολύ συνετοί με τα χρήματά σας. Αλλά όταν δείτε μια καλή ευκαιρία τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα ανοίξετε για τα καλά το πορτοφόλι σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα τα ρίσκα ανταμείβονται. Ένα τετράγωνο Ερμή – Άρη στις 10 Φεβρουαρίου, κάνει δύσκολες τις διαπραγματεύσεις σας. Κυρίως επειδή δεν είστε σίγουροι για τη νομική ορολογία ή τα κίνητρα του συμβαλλόμενου. Η όψη απαιτεί να διασαφηνίζετε όλες τις συμφωνίες σας, γιατί διαφορετικά θα το πληρώσετε ακριβά αργότερα!

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στις 13 Φεβρουαρίου, είναι η ιδανική συγκυρία για να επιβεβαιώσετε τα αισθήματά σας… Και αν έχετε σχέση, να εκφράσετε τον έρωτά σας. Δεν είναι κακό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας!

tarw-taro-xartomanteia

Έρχεται μια Πανσέληνος στο πρακτικό σας ζώδιο στις 27 του μήνα, που παροτρύνει να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Μπορεί να είναι κυριολεκτικά ή εικονικά, επειδή και οι δύο πτυχές έχουν ένταση. Καθαρίστε μια ντουλάπα ή βγείτε από μια τοξική φιλία. Στο τέλος της ημέρας, το κοσμικό φορτίο σας θα είναι εκπληκτικά ελαφρύτερο!

ζώδια Φεβρουάριος 21 Παρθένος Προβλέψεις Καριέρας

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ένταση στο γραφείο, ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους. Αυτή μπορεί να κλιμακωθεί, στη διάρκεια της Νέας Σελήνης στις 11 του μήνα… Αλλά θα σας δοθούν επιλογές για το πώς θέλετε να προχωρήσετε!

zwdia-tarw-zodia-19Ενώ φαίνεται ηθικό και δίκαιο να φανείτε υπεράνω, ίσως σκεφτείτε να δοκιμάσετε τα νερά ακολουθώντας μια πιο πλάγια οδό… Εκεί θα σας ωθήσει ο Κρόνος και ο Ουρανός, που κάνουν τετράγωνο στις 17 Φεβρουαρίου. Μην φλερτάρετε με την ιδέα να φανείτε αδίστακτοι. Είστε καλύτεροι από αυτό – και το γνωρίζετε!

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά κάθε αποτέλεσμα, πριν προχωρήσετε σε αχαρτογράφητα νερά που ίσως δημιουργήσουν επαγγελματικά προβλήματα στο μέλλον. Αυτό περιλαμβάνει να μην κουράζετε τους συναδέλφους σας, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι τους αξίζει!

Ο Ήλιος που μπαίνει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου, θα σας επιτρέψει να δείτε τους συναδέλφους σας ως ίσους. Ίσως τώρα να μετανιώσετε και να αλλάξετε την άποψη που διαμορφώσατε νωρίτερα αυτό τον μήνα!

Όταν η Αφροδίτη περάσει στους Ιχθύες στις 25 του μήνα, θα έχετε την πρόθεση να κάνετε διορθώσεις. Βρείτε τις ισορροπίες σας, εξομαλύνετε το κλίμα με συναδέλφους που είχατε διαφωνήσει τις πρώτες εβδομάδες!
Η Πανσέληνος στις 27 Φεβρουαρίου, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσετε πίσω τα παλιά και να κάνετε μια νέα αρχή… Αρκεί όλοι να έχουν την ίδια διάθεση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9