ζώδια Φεβρουάριος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

scorpio-sign1

ζώδια Φεβρουάριος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Σκορπιός Μια περίεργη συνεργασία της Αφροδίτης και του Υδροχόου ξεκινάει την πρώτη μέρα του μήνα…

Άραγε, μπορεί αυτή να βελτιώσει με κάποιο τρόπο την ερωτική σας ζωή ή την οικονομική σας κατάσταση;

Ναι, μπορεί, Σκορπιοί… Αρκεί να είστε πρόθυμοι να διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ως σταθερό ζώδιο, έχετε την τάση να θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Όμως το έξυπνο στοίχημα τώρα είναι να ακούτε τις νέες και διαφορετικές – ακόμη και ιδιόρρυθμες προοπτικές!

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής τετραγωνίζει τον συγκυβερνήτη σας τον Άρη. Η όψη θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στις αλληλεπιδράσεις. Η ενέργειά σας είναι έντονη, οι υποψίες σας ακόμη εντονότερες… Γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες με το παραμικρό. Μεταθέστε τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή όπου είναι δυνατόν!

chartomantia-098

Ένα εξάγωνο μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα στις 13 Φεβρουαρίου, αυξάνει τη γοητεία σας και κάνει τους άλλους να θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Σας αρέσει αυτή η προσοχή, αν και μάλλον δεν θα το παραδεχτείτε. Ευτυχώς, έχετε ισχυρή αίσθηση για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Οπότε υπάρχει μόνο μικρή πιθανότητα να εκμεταλλευτείτε οποιονδήποτε από τους θαυμαστές σας!

Ένα τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη και Πλούτωνα στις 24, τελειώνει τον μήνα με μια εξαιρετικά φιλόδοξη νότα. Η δυναμική αλλά μη απειλητική προσέγγιση, θα βοηθήσει πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας τώρα. Εξασφαλίστε τις ηγετικές σας ικανότητες!

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Φεβρουάριος 21 Σκορπιός Προβλέψεις Καριέρας

Στην είσοδο του Φεβρουαρίου, η εστίασή σας δεν αφορά τόσο τη δουλειά όσο τα προσωπικά και ερωτικά σας θέματα. Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σας απομακρύνουν από την καριέρα σας, επειδή το παιδί σας θα σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ στις αρχές του μήνα!

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου, μπορεί να σαρώσει πραγματικά τον ρομαντικό και προσωπικό τομέα του χάρτη σας. Αυτό σίγουρα θα ταρακουνήσει και τα επαγγελματικά σας. Το κλειδί για να παρακολουθείτε πιο στενά τα εργασιακά σας, είναι να βεβαιωθείτε ότι όσα συμβόλαια έχετε υπογράψει, είναι σε ισχύ.

zodia-zvdia-75

Μπορεί να υπάρξει κάποια υποτροπή, από άτομα με τα οποία προσπαθείτε να συνάψετε συμφωνία. Μέχρι ο Δίας να συναντήσει τους δεσμούς του πεπρωμένου στις 26 του μήνα, πρέπει να ηρεμήσουν και να επιλυθούν τυχόν ζητήματα. Μπορεί ακόμη και να πετύχετε μια πολύ πιο κερδοφόρα συμφωνία, απ’ αυτή τη νέα συμμαχία!

Η μετακίνηση του Ήλιου στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου, σας δίνει περισσότερη δύναμη για να κολυμπήσετε με ευκολία μπροστά. Αυτό θα το νιώσετε εντονότερα στις 25 του μήνα, που και η Αφροδίτη μετακινηθεί στους Ιχθύες. Τέλος, η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου, στηρίζει τις ενέργειές σας και ηρεμεί τα επαγγελματικά σας θέματα πριν μπει ο Μάρτιος!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia