ζώδια Φεβρουάριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

boga-burcu-resimi

ζώδια Φεβρουάριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Ταύρος Ο Ήλιος είναι ήδη στον Υδροχόο, όταν η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη μπαίνει σε αυτό το ζώδιο την 1η Φεβρουαρίου.

Είναι καιρός να αφήσετε τους συντηρητικούς, παραδοσιακούς τρόπους σας και να αποκτήσετε περισσότερες εκκεντρικές εμπειρίες.

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και διασκεδάστε, Ταύροι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα και το χρήμα, ήρθε η ώρα ν’ αλλάξετε το παιχνίδι. Στις 6 Φεβρουαρίου λαμβάνετε χρήματα, χάρη στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Οπότε οι ευκαιρίες για να αποπληρώσετε ένα δάνειο αυξάνονται!

Αν ξεκινάτε μια επιχείρηση ή πουλάτε πράγματα στο διαδίκτυο, να περιμένετε αργή αλλά σταθερή ανάπτυξη. Ο λαμπρός και δυνατός Ήλιος μπαίνει στους ευγενείς Ιχθύες στις 18 του μήνα, καθιστώντας σας πιο συμπονετικούς και συμπαθητικούς!

tarw-zwdia

Μπορείτε να δείξετε περισσότερη αγάπη στον κόσμο γύρω σας τώρα. Προσεγγίστε και προσφέρετε ένα χέρι βοήθειας σε όποιον το χρειάζεται. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που προσφέρετε στους άλλους σας κάνει να νιώθετε καλύτερα!

Η πανέμορφη Αφροδίτη μπαίνει στους δημιουργικούς και ήπιους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου, δίνοντας στον έρωτα μια απαλή και ρομαντική χροιά. Ανεβάστε τη διάθεση του/της συντρόφου σας, με το να γίνετε ακαταμάχητοι. Η προσπάθεια να εξιτάρετε τις αισθήσεις του εραστή σας τώρα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον αποπλανήσετε!

ζώδια Φεβρουάριος 21 Ταύρος Προβλέψεις Καριέρας

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με σημαντικά νέα για εσάς! Η Αφροδίτη θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας από την πρώτη κιόλας μέρα του.

zwdia-9-zvdia-9

Αλλά υπάρχει η επισήμανση ότι μπορεί να μην το αντιληφθείτε, μέχρι να ολοκληρώσει ο Ερμής την ανάδρομη διαδρομή του ταξίδι στις 20 του μήνα!

Ένα νέο φεγγάρι στον Υδροχόο και στον τομέα σας της καριέρας στις 11 Φεβρουαρίου, θα φέρει καινοτομίες. Θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα, να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί κι εφευρετικοί σε όλα τα τρέχοντα έργα σας!

Ο Κρόνος και ο Ουρανός κάνουν τετράγωνο στις 17 του μήνα. Τώρα ίσως χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Αυτές μπορεί να απαιτούν να ανταποκριθείτε στο αφεντικό ή τη διοίκησή σας, να προσπαθήσετε περισσότερο για την υλοποίηση του επαγγελματικού σας οράματος!

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς, πόσο δύσκολη αλλά απαραίτητη είναι η αλλαγή. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το εργασιακό σας μέλλον. Φροντίστε να καταγράφετε τις ιδέες σας για να μην τις ξεχνάτε. Επίσης, αποφύγετε να τις μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας… Μπορεί κάποιος να θελήσει να περάσει το έργο σας για δικό του, στη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65