ζώδια Φεβρουάριος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

Sagittarius

ζώδια Φεβρουάριος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Φεβρουάριος 21 Τοξότης Ο Ήλιος είναι στον τεχνολογικά προικισμένο Υδροχόο στο ξεκίνημα του μήνα.

Αυτός θα σας βοηθήσει σε διάφορους τομείς, Τοξότες.

Κατεβάστε προηγμένες εφαρμογές, παίξτε βιντεοπαιχνίδια που μόλις κυκλοφόρησαν ή αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσο προθυμότεροι είστε να αγκαλιάσετε την καινοτομία, τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείτε. Βρίσκεστε στη μέση ενός τυχερού σερί, στη διάρκεια της συνόδου Δία – Αφροδίτης στις 11 Φεβρουαρίου. Αυτή μπορεί να σας ανοίξει κάθε είδους νέες πόρτες. Προσπαθήστε να μην αμφισβητείτε ό,τι συμβαίνει και απλά νιώστε ευγνωμοσύνη!

Πιστεύετε πως δεν αξίζετε όλη αυτή την απίστευτη τύχη; Ξανασκεφτείτε το. Όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου, θα έχετε έναν ολόκληρο μήνα για να ανταποδώσετε μια καλή πράξη. Πρόκειται για μια ανιδιοτελή ενέργεια, γι’ αυτό το να κάνετε πράγματα για άλλους θα σας κάνει να νιώθετε υπέροχα!

zwdia-66

Τώρα ο κύριος στόχος σας είναι η αντιμετώπιση των άλλων με συμπόνια και κατανόηση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου, σας δίνει την ευκαιρία να ελέγξετε τα πράγματα… κυριολεκτικά. Καθαρίστε το σπίτι σας, οργανώστε τον χώρο του γραφείου σας. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και αρχίστε να ασκείστε. Ένα πιο επιτυχημένο μέλλον, εξαρτάται από τις αλλαγές που κάνετε στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου!

ζώδια Φεβρουάριος 21 Τοξότης Προβλέψεις Καριέρας

Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να αναζητήσετε ανατρεπτικά θεραπευτικές και επιχειρηματικές αλλαγές, αν είστε ανοιχτοί σε κάτι τέτοιο. Η προοπτική σας θα ευαισθητοποιηθεί και η εστίασή σας θα μετατοπιστεί προς προσωπικές ανάγκες… Περιλαμβανομένης της έναρξης κάτι πιο απτού για τον εαυτό σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065
Σας ζητείται να λειτουργήσετε με περισσότερη αυτονομία τώρα. Έχετε επιχείρηση ή είστε απλά ελεύθερος επαγγελματίας; Επιτρέψτε στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή που λήγει στις 20 Φεβρουαρίου, να ανοίξει το μυαλό σας σε κάτι εκτός κανόνων!

Θα εκπλαγείτε από το πόσο θα εμπνευστείτε για κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες στις 18 του μήνα. Η μετάβαση σας κάνει ιδιαίτερα σεβαστούς στους γύρω σας, κάτι που θα έχει διάρκεια… Θα το τονώσει και η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου. Θα μπορείτε να αναβαθμίσετε το κύρος σας και να λάβετε μέρος σε συναρπαστικά νέα έργα!

zwdia-zodia-astrologia-65
Η μόνη προειδοποίηση, είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για τον επαγγελματικό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε: Ο Δίας ενεργοποιεί τους δεσμούς του πεπρωμένου την επόμενη μέρα, αυξάνοντας τις ανασφάλειες και την αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσέξτε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις εκείνο το διάστημα.

Μπορεί να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα, στη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται να φέρει εντελώς ξαφνικά, μερικά μακροχρόνια επαγγελματικά έργα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988