Ζώδια Φεβρουάριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

didymoi-synastria

Ζώδια Φεβρουάριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 δίδυμοι  : Στις αρχές Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις 3 του μήνα, ο Ερμής εγκαταλείπει την ανάδρομη φάση του κι ακολουθεί την ορθή πορεία της Αφροδίτης στον 8ο Οίκο σας.

Αυτός ο Οίκος ασχολείται με τη μεταμόρφωση, τα χρέη και τα χρήματα των τρίτων και θα είναι στο επίκεντρο αυτού του μήνα.

Επειδή ο Δίας, ο πλανήτης της καλοτυχίας περνά σταθερά στον 10ο Οίκο της καριέρας σας, ο 8ος Οίκος θα προσφέρει το πλαίσιο στο οποίο θα διοχετευθεί αυτή η καλή τύχη.

zodia-taro-45

Βέβαια οι λογαριασμοί πρέπει να διευθετηθούν, ειδικά για τους Διδύμους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο Άρης, ο πιο απαιτητικός πλανήτης των ημερήσιων γεννήσεων, διέρχεται από τον ίδιο Οίκο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις πρώτες μέρες του Ερμή για δράση, κάνοντας επιχειρηματικά σχέδια που θα αποφέρουν κέρδη για να εξοφλήσετε αυτούς τους λογαριασμούς. Ο Άρης αντιπροσωπεύει επίσης τους προκλητικούς πελάτες ή την πρόχειρη ενημέρωση για τα οικονομικά της εταιρείας σας.

Αν κι αυτό δεν είναι ευοίωνο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την κατάσταση χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Ερμή για να αναπτύξετε γρήγορα και έξυπνα σχέδια για να κερδίσετε κάποια εύσημα από τους εργοδότες, τους πελάτες ή τους συνεταίρους σας. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και ο Κρόνος θα κάνουν σύνοδο στον 9ο Οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των ταξιδιών, κάτι που υποδηλώνει συναντήσεις και επιχειρηματικές σχέσεις με άτομα επιρροής από το εξωτερικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Φεβρουάριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Διδύμους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο Κρόνος που είναι γνωστός για τις δυσκολίες που φέρνει στα σχέδια, θα είναι πολύ πιο ήπιος με τους Διδύμους που γεννήθηκαν πριν από τη δύση του ηλίου. Ενώ υπάρχει ακόμα περιθώριο επιτυχίας για όσους γεννηθήκατε τις βραδινές ώρες, ο Κρόνος μπορεί να καθυστερήσει ή να προκαλέσει αλλαγές στα σχέδια σας. Αν και μπορεί να μην σας επηρεάσει άμεσα – καθώς ο Δίας παρέχει αρκετά μεγάλη προστασία στην καριέρα σας – το άγχος των συναδέλφων στον τομέα σας θα κάνει τη δουλειά σας περίπλοκη.

Στις 15 του μήνα ο Άρης κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον 8ο Οίκο σας. Αυτοί οι δύο πλανήτες θα συνεχίσουν αυτή την όψη όλο το υπόλοιπο του μήνα μέχρι να ενωθούν τελικά με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της δύναμης και της εξέχουσας θέσης, στο τέλος του μήνα, πραγματοποιώντας μια τριπλή σύνοδο. Πιθανόν τώρα τα θέματά σας να ενταθούν, επομένως είναι συνετό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να παρακολουθήσετε το δράμα που εκτυλίσσεται από μια ασφαλή απόσταση.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Φεβρουάριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Λίγο μετά την πρώτη ένωση της Αφροδίτης και του Άρη, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον 3ο Οίκο… της επικοινωνίας, των φίλων, της καθημερινής ζωής και των σύντομων ταξιδιών. Αυτή η πανσέληνος είναι πολύ σημαντική, ειδικά αν είστε 26, 38, 50 ή 62 ετών. Αυτό το διάστημα μπορεί να έρθετε πιο κοντά μ’ ένα συνάδελφο ή να κάνετε ένα καινούργιο φίλο από το χώρο εργασίας σας.

Θα ήταν όμως σοφό να κρατήσετε χωριστά τη δουλειά από τη φιλία, ειδικά αν υπάρχει όντως κάποια ένταση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επιστρέφοντας στον Ερμή, ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον 12ο και τον 9ο Οίκο σας, αντίστοιχα.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Φεβρουαριος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν και τα τετράγωνα συχνά θεωρούνται τεταμένα, το συγκεκριμένο μπορεί να είναι αρκετά γενναιόδωρο, αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Δεδομένου ότι ο 12ος Οίκος συνδέεται με τη μοναξιά και την απομόνωση και ο 9ος με τις ιδέες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και φιλοσοφίας, αυτή η διέλευση ίσως σηματοδοτήσει μια εποχή ανεξάρτητων σπουδών ή ακόμα και την έναρξη ενός έργου που θα προτιμούσατε να κρατήσετε κρυφό από τους άλλους.

Εφόσον η φιλοσοφία είναι στενά συνδεδεμένη με την πίστη, μπορεί να αποφασίσετε να κρατήσετε αυτές τις ιδέες κρυφές… από φόβο μήπως η πίστη σας κριθεί από τους άλλους. Αν συμβαίνει αυτό, αφήστε τον φόβο στην άκρη και εκφράστε τις ιδέες σας χωρίς κανέναν περιορισμό. Ο επαναστάτης Ουρανός, ενθαρρύνει καινοτόμα και αντίθετα θέματα. Οι ιδέες σας είναι έγκυρες… όσο τρελές κι αν φαίνονται αρχικά. Γενικά ο Φεβρουάριος 2022 είναι ένας πολυάσχολος μήνας για τους Διδύμους, οπότε ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76