Ζώδια Φεβρουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

purple-pisces-horoscope-sign

Ζώδια Φεβρουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 Ιχθύες : Παρόλο που στις 3 Φεβρουαρίου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία ολοκληρώνοντας τον ανάδρομο κύκλο του και η Αφροδίτη αργά αλλά σταθερά επιταχύνει, υπάρχει ακόμα αρκετή δράση στον 11ο Οίκο των φίλων σας, όπου διέρχονται αυτήν τη στιγμή πολλοί πλανήτες.

Ωστόσο, η ορθή πορεία του Ερμή είναι αρκετά θετικό σημάδι, γιατί δηλώνει πως τα πράγματα εξελίσσονται.

Μπορεί να νιώθατε ότι τα ενθαρρυντικά σας λόγια και η φροντίδα σας δεν αρκούσαν για να ανεβάσουν το ηθικό των φίλων σας.

zodia-taro-45

Κάποιες φορές μάλιστα πιστεύατε, πως δεν σας άκουγαν καθόλου. Τώρα με τον Ερμή να κινείται ξανά σε ορθή πορεία η ακρόαση και η κατανόηση είναι δεξιότητες που σίγουρα θα σημειώσουν βελτίωση. Έτσι, δεν θα νιώθετε πια ότι μιλάτε στον τοίχο. Ο 11ος Οίκος συνδέεται επίσης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όσοι έχετε παγιδευτεί στο διαδικτυακό δράμα των άλλων, να ξέρετε ότι με τον Ερμή ορθόδρομο, αυτό θα είναι και το τέλος του συγκεκριμένου κεφαλαίου.

Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και ο Κρόνος θα βρίσκονται επίσης σε σύνοδο στον 12ο Οίκο σας. Αυτή η διέλευση θα είναι τουλάχιστον παράξενη. Σ’ αυτόν τον Οίκο ο Κρόνος νιώθει άνετα, κάνοντας τη δουλειά του. Ωστόσο, η δουλειά του Κρόνου συνήθως σχετίζεται με τη θλίψη και τα θέματα ψυχικής υγείας. Αυτή η διέλευση πιθανότατα θα προκαλέσει οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος που φωτίζονται από την παρουσία του Ήλιου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Φεβρουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε μ’ αυτό, ειδικά όταν ο εξωτερικός σας κόσμος φαίνεται να κυλάει όμορφα. Το μότο σας εδώ θα πρέπει να είναι «νιώσε, για να γιατρευτείς». Μην φοβάστε να βουτήξετε βαθιά σ’ αυτά τα προκλητικά συναισθήματα, καθώς ο Ήλιος θα είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος σ’ αυτή τη διαδικασία.

Αυτός είναι ο Οίκος των μυστικών τελικά. Εκεί όπου σπρώχνουμε όλη την υποσυνείδητη αρνητικότητα και την απέχθειά μας! Όμως με τον Ήλιο που φωτίζει αυτές τις περιοχές, θα αποκτήσετε τη σαφήνεια για να δείτε πώς είναι εκεί αρχικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι 23, 35, 47 και 59 ετών. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι δυσκολότερη αν γεννηθήκατε κατά τις βραδινές ώρες, γι’ αυτό συμπεριφερθείτε ευγενικά και μην φοβηθείτε να μιλήσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε.

xartomanteia

Ζώδια Φεβρουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτές οι περιοχές ξεκαθαρίζουν, ώστε να απαλλαγείτε επιτέλους από το αβάσταχτο βάρος τους. Επιστρέφοντας στο θέμα των φίλων, στις 15 του μήνα ο Άρης και η Αφροδίτη θα κάνουν σύνοδο για τον υπόλοιπο μήνα. Αυτή η διέλευση εντείνεται περαιτέρω καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα και οι δύο πλανήτες ενώνονται με τον Πλούτωνα σε μια τριπλή σύνοδο. Αυτή η διέλευση παραπέμπει σε φίλους που χωρίζουν ή τσακώνονται. Για όσους γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό θα είναι παροδικό, αλλά για τους ημερήσιους Ιχθύες, μπορεί να σας ζητηθεί να διαλέξετε πλευρά.

Κάτι σχετικά με αυτή τη διέλευση φαίνεται ασταθές και ανώριμο, οπότε μην φοβηθείτε να απομακρυνθείτε από την κατάσταση λέγοντας στους φίλους σας πως δεν έχετε καμία σχέση με το δράμα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Φεβρουάριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι Ιχθύες φημίζονται για την προσπάθειά τους να ενώσουν τους πάντες, αλλά πρέπει να θυμάστε πως ο ρόλος σας δεν είναι να είστε η μαμά της ομάδας. Μετά την αρχική σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον 6ο Οίκο της εργασίας και της υγείας σας. Μιλάει απευθείας για τη σύνοδο Κρόνου και Ήλιου που συμβαίνει στις αρχές του μήνα καθώς ο Κρόνος αντιτίθεται σ’ αυτή την Πανσέληνο.

Αν ψάχνατε κάποιον να του μιλήσετε για τα τραύματα του παρελθόντος, αυτή η διέλευση μπορεί να είναι εξαιρετική για την απελευθέρωση αυτών των συναισθημάτων. Η Σελήνη είναι στενά συνδεδεμένη με το συναισθηματικό μας σώμα και όταν είναι «γεμάτη»… είμαστε και εμείς. Ο μήνας τελειώνει με το τετράγωνο Ερμή/ Ουρανού που συμβαίνει στον 3ο και τον 12ο Οίκο αντίστοιχα.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Φεβρουαριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο του μήνα και τη σχέση μεταξύ του 12ου Οίκου και της ψυχικής υγείας, μπορεί ξαφνικά να σκεφτείτε πώς να μετατρέψετε αυτές τις αρνητικές ενέργειες σε κάτι δημιουργικό, που μπορεί να βοηθήσει τους άλλους.

Μπορεί και να συνεργαστείτε με τον αδερφό ή τον φίλο που αισθάνεται μόνος, σε ένα δημιουργικό έργο. Ο 3ος Οίκος είναι επίσης ο τόπος των δημοσιεύσεων και μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να κυκλοφορήσετε ένα βιβλίο με τις εμπειρίες σας ή να κάνετε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αυτοέκφραση βρίσκεται στον πυρήνα αυτής της διέλευσης. Με λίγα λόγια, ο Φεβρουάριος του 2022 είναι ο μήνας που κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098