Ζώδια Φεβρουάριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

karkinos-oroskopos

Ζώδια Φεβρουάριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 καρκίνος : Ξεκινάμε τον Φεβρουάριο αρκετά ευχάριστα καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 3 του μήνα, βάζοντας τέλος στον ανάδρομο κύκλο του.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας. Αυτή η διέλευση φέρνει σημαντική σαφήνεια τόσο στη συζήτηση όσο και στην κατανόηση.

Οπότε ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι επαναλαμβάνετε τον εαυτό σας, πολύ πιθανό ο σύντροφός σας να το καταλάβει αυτή τη φορά.

zodia-taro-45

Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τους Καρκίνους που γεννήθηκαν μετά τη δύση του ηλίου και είναι 26, 38, 50 και 62 ετών. Αν ελέγξετε όλα τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω, θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε σαφή σχέδια για το πώς να δουλέψετε τη σχέση σας σε καθημερινή βάση. Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν το πρωί, δεν χάνουν όμως αυτή την ευκαιρία. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και ο Κρόνος θα ενωθούν στον 8ο Οίκο σας, δείχνοντας μια εναλλακτική διαδρομή για να απομακρύνετε την ένταση.

Αυτός ο Οίκος αντιπροσωπεύει τα οικονομικά και τους πόρους του συντρόφου σας και η σύνοδος, μπορεί να δείχνει πως θα έχετε υποστήριξη ή ακόμα και κάποιες συμμαχίες με εξέχουσες προσωπικότητες. Προχωρώντας ο μήνας, τα αστρολογικά ερωτευμένα πιτσουνάκια Άρης και Αφροδίτη θα ενωθούν στον 7ο Οίκο σας, τονίζοντας την εστίαση στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Φεβρουάριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η διέλευση ξεκινά στις 15 και διαρκεί μέχρι το τέλος του μήνα. Θα είναι μια κάπως ασταθής διέλευση, ειδικά για όσους γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ η Αφροδίτη προσπαθεί να ενωθεί, ο Άρης υποστηρίζει το αντίθετο. Αυτό πιθανότατα υποδηλώνει, ότι παρόλο που η σύγκρουση θα είναι πολύ πιο ομαλή αυτόν τον μήνα, δεδομένης της οξυδερκούς και εγκάρδιας συζήτησης που μοιράζεστε με το ταίρι σας, ενδέχεται να εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές δυσαρέσκειες και κάποιοι καυγάδες.

Αυτή η διέλευση θα ενταθεί σημαντικά προς το τέλος του μήνα καθώς ο Πλούτωνας ενώνεται με τον Άρη και την Αφροδίτη, σε μια τριπλή σύνοδο. Αυτό δηλώνει ότι το πρόβλημα πιθανότατα προέρχεται από την προσπάθεια και των δύο πλευρών να «φορέσουν το παντελόνι» στη σχέση τους, ταυτόχρονα. Αυτό όμως που πρέπει να κατανοήσετε εδώ, είναι πως στις υγιείς σχέσεις και τα δύο μέρη γνωρίζουν πότε είναι ώρα να δώσουν εντολές και πότε είναι ώρα να ακούσουν.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Φεβρουάριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το μόνο που καθορίζει την έκβαση αυτής της αστάθειας θα είναι οι ικανότητές σας να στοχεύετε στην ισότητα… και όχι στην ανωτερότητα. Ωστόσο, οι στενές σχέσεις δεν είναι το μόνο θέμα του μήνα. Στις 16, η Πανσέληνος στον Λέοντα στον 2ο Οίκο σας μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη, ειδικά για εσάς που έχετε τη Σελήνη σας στον Λέοντα και είστε 25, 37, 49 ή 61 ετών και έχετε γεννηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Κρόνος έχει κάποια επιρροή αυτόν τον μήνα, αυτή η νίκη μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητική όσο αναμενόταν – αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτη. Ο 2ος Οίκος συνδέεται με τα οικονομικά και τους πόρους σας… και ο Κρόνος θα είναι αντίθετος στον 8ο Οίκο σας, που συχνά συνδέεται με φόρους και λογαριασμούς.

zwdia-66

Ζώδια Φεβρουαριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ενώ η πιθανότητα για υλικό κέρδος είναι σίγουρα εκεί, πιθανότατα θα πρέπει να διοχετευθεί στην εκκαθάριση χρεών και στην εξόφληση λογαριασμών. Κάτι που δεν είναι και τόσο κακό, τελικά. Μετά από αυτή την Πανσέληνο, μπορεί να παρατηρήσετε μια αύξηση της οικονομικής και επιχειρηματικής σας εστίασης καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός τετραγωνίζουν ο ένας τον άλλον στον 8ο και στον 11ο Οίκο σας αντίστοιχα.

Αυτή η διέλευση έχει να κάνει με το ξεπέρασμα των εμποδίων μέσω της καθαρής ευφυΐας! Και δεδομένου ότι ορισμένοι λογαριασμοί πιθανότατα θα ξεκαθαρίσουν από την Πανσέληνο, αυτή η διέλευση δείχνει τι έρχεται μετά τις επενδύσεις. Θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μήνα και πιθανότατα θα αποτελέσει το έναυσμα για κάποιες ιδιόμορφες επενδύσεις και συμμαχίες. Μπορεί ακόμη και να βρείτε συνεταίρο. Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι ένας μήνας ξεκαθαρισμάτων. Μπορεί να είναι ακόμα μια αργή αρχή για το 2022, αλλά εξακολουθεί να είναι πρόοδος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera