Ζώδια Φεβρουάριος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Ζώδια Φεβρουάριος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 κριός : Με το ξεκίνημα του μήνα, συγκεκριμένα στις 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία θέτοντας τέλος στην Ανάδρομη φάση του.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις που ίσως συνέβησαν τον προηγούμενο μήνα.

Ξεκαθαρίζουν μάλιστα ακόμη περισσότερο, καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος ενώνονται την ίδια μέρα. Αυτή η σύνδεση που συμβαίνει σε ένα σταθερό ζώδιο του αέρα υποτίθεται ότι θα σας χαρίσει την παρέμβαση των ανωτέρων στο χώρο εργασίας σας.

zodia-taro-45

Η αυστηρή πατρική ενέργεια του Κρόνου είναι εδώ για να διορθώσει τα λάθη. Γι’ αυτό αν έχετε απογοητευτεί από τις ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο, θα ήταν φρόνιμο να στραφείτε κατευθείαν σ’ αυτούς που έχουν πραγματικά τη δύναμη να σταματήσουν κάθε δράμα που σας εμποδίζει να συνεχίσετε τη πρόοδό σας.

Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε ακόμη και να λειτουργήσει προς όφελός σας, καθώς και οι δύο εξέχοντες πλανήτες διέρχονται από τον 11ο Οίκο σας, των φίλων, των δικτύων, των ελπίδων και των φιλοδοξιών σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η αρχικά τεταμένη κατάσταση να είναι η αρχή ενός βαθύτερου δεσμού ανάμεσα σε εσάς και τον εργοδότη σας. Αν και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Κριοί που γεννήθηκαν νυχτερινές ώρες μπορεί να μην έχουν την ίδια τύχη με τους εργοδότες τους, γι’ αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσετε τα πράγματα καθαρά επαγγελματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Φεβρουάριος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Αφροδίτη συνεχίζει να αναλαμβάνει την ευθύνη του μήνα καθώς πλησιάζει σε σύνοδο με τον Άρη στα μέσα του Φεβρουαρίου. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι λίγο γλυκόπικρη και να διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα. Δεδομένου ότι θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον 10ο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, μπορεί να κάνει τον μήνα να μοιάζει πολύ με τον Ιανουάριο – γεμάτος δράματα και αυθόρμητες συμπεριφορές- προερχόμενο από εσάς ή από άλλους.

Θα είναι σημαντικό να προσέχετε με ποιους μοιράζεστε τις ιδέες και τα μυστικά σας, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικά θέματα. Αυτή η διέλευση εντείνεται στο τέλος του μήνα καθώς ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης, της διεκδίκησης και του ελέγχου, ανακατεύεται στο μείγμα.

tarw-zwdia

Ζώδια Φεβρουάριος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν κι αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, καλό είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να συγκρατηθείτε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο μήνας. Αρκετά με το δράμα όμως! Ο Φεβρουάριος του 2022 δεν είναι μόνο κακά μαντάτα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στον 5ο σας Οίκο… της χαράς, της ψυχαγωγίας, του αισθησιασμού και της δημιουργικότητας, θα είναι το αποκορύφωμα ενός κατά τα άλλα ασταθούς μήνα.

Αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στις 16 Φεβρουαρίου και υπόσχεται να πραγματοποιήσει υψηλές ιδέες – αν και μπορεί να μην δείτε άμεσα τα αποτελέσματα και τα οφέλη των δημιουργικών σας προσπαθειών. Η αντίθεση του Κρόνου με την Πανσέληνο, σημαίνει σκληρή δουλειά. Αυτή η διέλευση πιθανότατα θα είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Ίσως είναι καιρός να συναναστραφείτε με άτομα των οποίων τα προσόντα τους, σας τρομάζουν. Η έκθεσή σας σε τέτοιες μεγαλειώδεις φιγούρες θα σας ωθήσει να ξεπεράσετε, αυτό που είστε σε θέση να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Φεβρουάριος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κι ενώ οι πόνοι της ανάπτυξης είναι δεδομένοι, μπορούν να προκύψουν αξιοσημείωτα έργα, ειδικά για τους Κριούς που γεννήθηκαν πριν από τη δύση του ηλίου. Αυτή η ώθηση για δημιουργικότητα τονίζεται περισσότερο από το τετράγωνο Ουρανού/Ερμή, επειδή και οι δύο πλανήτες συνδέονται με τη σκέψη και την καινοτομία.

Αυτή η διέλευση συμβαίνει περίπου μια εβδομάδα μετά την Πανσέληνο και ίσως αποτελέσει την ώθηση που χρειάζεστε, προς μια σωστή κατεύθυνση. Ενώ η εμπλοκή του Ουρανού σ’ αυτή τη διέλευση μπορεί να προκαλέσει κάποιες απροσδόκητες διαταραχές στα οικονομικά σας, πιθανότατα θα έρθουν με τη μορφή μιας επένδυσης ή ενός τολμηρού αλλά υπολογισμένου ρίσκου στην επιδίωξη ενός καλύτερου περιβάλλοντος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Φεβρουαριος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η διέλευση σας δείχνει πώς μπορείτε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας και την επιστήμη. Εν ολίγοις αυτό που πρέπει να κατανοήσετε είναι πως η δυσκολία δεν ισοδυναμεί με ήττα. Το Φεβρουάριο μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σ’ ένα πεδίο μάχης, αλλά επειδή έχετε κυβερνήτη τον Άρη, τον Θεό του Πολέμου, αυτό σημαίνει ότι είστε αρκετά καλά εξοπλισμένοι για το έργο. Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι να επιλέγετε τις μάχες σας με σύνεση.

Οι Κριοί είναι ξεροκέφαλοι και παράτολμοι μερικές φορές, αλλά αυτή η ίδια ενέργεια μπορεί να διοχετευθεί προς τη δημιουργία κινήτρων… και όχι αντιπαλότητας. Αν κάποιος από εσάς επιλέξει έναν αγώνα, να ξέρει πως καλύτερα να κάνει ένα βήμα πίσω για να παρακολουθήσει τους εχθρούς του… να παραδέχονται την ήττα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098