Ζώδια Φεβρουάριος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Φεβρουάριος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 λέων : Ο Φεβρουάριος του 2022 εξακολουθεί να έχει λίγο δράμα, αλλά όχι τόσο έντονο, όσο τον προηγούμενο μήνα.

Τώρα είναι η ώρα να εξετάσετε τον απόηχο των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν… στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Τα καλά νέα είναι ότι θα υπάρχει υποστήριξη. Στις 3 του μήνα, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, βάζοντας τέλος στον ανάδρομο κύκλο του.

Εφόσον αυτό συνέβη στον 6ο Οίκο της σκληρής εργασίας, της υγείας και των υφισταμένων σας, έπρεπε να αντιμετωπίσετε μερικές από τις πιο σκληρές πλευρές της ζωής.

zodia-taro-45

Ωστόσο, τώρα που ο Ερμής σας δίνει την ευφυΐα για να φτιάξετε ένα σχέδιο δράσης, θα αρχίσετε να εργάζεστε για την ανάπτυξη μιας νέας ρουτίνας που θα σας βοηθήσει να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Ένα πράγμα όμως πρέπει να ειπωθεί για τον 6ο Οίκο. Παραδοσιακά είναι ο Οίκος που συνήθως επισημαίνει πιθανά προβλήματα υγείας ή πόνους στο σώμα. Αυτό πιθανότατα θα ίσχυε μόνο για τους Λέοντες που γεννήθηκαν πριν από τη δύση του ηλίου και είναι 17, 29, 41, 53 ή 64 ετών.

Όμως είναι σημαντικό να είστε λίγο πιο προσεκτικοί αυτόν τον μήνα με τον Άρη, τον πλανήτη των ατυχημάτων που διέρχεται τον 6ο Οίκο σας. Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας, να κάνετε ένα τσεκ-απ και να αρχίσετε να τρώτε πιο υγιεινά. Ένας επιπλέον ελαφρυντικός παράγοντας, είναι πως ο Άρης και ο Ερμής δεν είναι οι μόνοι πλανήτες που διέρχονται από αυτόν τον Οίκο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Φεβρουάριος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Εκεί θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ειρήνης και της ένωσης, που μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον βοήθεια, ειδικά για τους Λέοντες που γεννήθηκαν τη νύχτα. Επιπλέον, ένα σημείο ενδιαφέροντος που θα μπορούσε να στοχεύσει αυτή η διέλευση είναι τα οστά, τα δόντια και οι αρθρώσεις. Επομένως ένας ιατρικός έλεγχος θα είναι ευεργετικός. Δύο ημερομηνίες που πρέπει να προσέξετε… είναι η 15 Φεβρουαρίου, που γίνεται η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη… και η τελευταία μέρα του μήνα που έχουμε τριπλή σύνοδο, αφού ενώνεται μαζί τους και ο Πλούτωνας. Η Πανσέληνος στις 16 πέφτει στον 1ο σας Οίκο, αυτόν του εαυτού σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να είν

αι συναισθηματική, ειδικά για όσους βρίσκεστε σε σχέση, καθώς ο Κρόνος αντιτίθεται από τον 7ο Οίκο, των στενών συντρόφων σας. Να περιμένετε πως θα σας πλησιάσει το ταίρι σας για να κάνετε μια σκληρή συζήτηση. Ο Φεβρουάριος του 2022 είναι ο μήνας εκκαθαρίσεων… επομένως το πιθανότερο είναι ότι το βλέπετε ήδη να έρχεται. Αν και δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μια αρνητική συζήτηση, η παρουσία του Κρόνου υποδηλώνει ότι είναι μια αλληλεπίδραση που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Λαμβάνοντας υπόψη τον Οίκο που πέφτει αυτή η διέλευση στο χάρτη σας, αυτή θα είναι μια συντριπτική στιγμή, αλλά μην φοβάστε να αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας. Πρέπει να συμβεί.. και πιθανότατα θα είναι για καλό.

taro-zodia-76

Ζώδια Φεβρουαριος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μια άλλη αξιοσημείωτη διέλευση που κλείνει τον μήνα, είναι το τετράγωνο του Ερμή και του Ουρανού που συμβαίνει μεταξύ του 10ου και του 7ου Οίκου σας, τονίζοντας θέματα σχέσεων. Ωστόσο ο Ουρανός που διέρχεται από το 10ο Οίκο σας μπορεί να δημιουργήσει επίσης ορισμένες επιπτώσεις στη σταδιοδρομία σας. Ενώ τα τετράγωνα είναι συνήθως προκλητικές όψεις, δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι. Απλώς υποκινούν τη δράση! Και δεδομένου ότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Ουρανός βρίσκονται σ’ αυτό μαζί, οι σκέψεις, οι ιδέες και η καινοτομία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση αυτού του μήνα.

Δεδομένου ότι έρχεται αμέσως μετά τις εκδηλώσεις της Πανσελήνου, μπορεί η συζήτηση που θα έχετε με το ταίρι σας να αποφέρει κάποιες δημιουργικές γνώσεις που θα σας εμπνεύσουν να μεταφέρετε μερικά από αυτά τα θέματα… σε ένα εργασιακό σας πρότζεκτ. Μπορεί επίσης να συνεργάζεστε με το ταίρι σας και να σας διαφωτίσει να προχωρήσετε στην αλλαγή καριέρας που διστάζατε να κάνετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το τέλος αυτής της αφήγησης θα είναι αρκετά συναρπαστικό. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και όλα θα πάνε καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66