Ζώδια Φεβρουάριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Φεβρουάριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 παρθένος : Ξεκινάμε τον μήνα με έναν από τους ενόχους του δράματος του περασμένου μήνα, τον Ερμή, που ταξιδεύει σε ορθή πορεία πλέον, στον 5ο Οίκο σας.

Αυτό είναι το τέλος του ανάδρομου κύκλου του καθώς ενώνεται με την Αφροδίτη προχωρώντας μπροστά. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στις 3 του μήνα και είναι πολύ σημαντική, καθώς δηλώνει πως οι πλανήτες είναι ενθουσιασμένοι που θα κάνουν τη δουλειά τους.

Και η Παρθένος σαν ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, γνωρίζει πολύ καλά την ικανότητα του Ερμή στη στρατηγική και στην επίλυση προβλημάτων.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να είναι πολύ σημαντική για όσους έχετε παιδιά και αντιμετωπίσατε κάποια προβλήματα με την εκπαίδευσή τους τον περασμένο μήνα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μπορεί να αντιπροσώπευε κάποια προβλήματα στο σχολείο, αλλά τώρα που προχωρά ξανά μπροστά, το ίδιο ισχύει και για την ικανότητα του παιδιού σας να παραμένει συγκεντρωμένο. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο για εσάς, ίσως αυτή η διέλευση επισημαίνει τα νεαρότερα άτομα της ζωής σας.

Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και ο Κρόνος θα ενωθούν επίσης στον 6ο Οίκο της υγείας και της εργασίας. Οι γεννημένοι τη νύχτα Παρθένοι μπορεί να ενοχληθούν, με τον απαιτητικό Κρόνο και τον 6ο τους Οίκο σχετικά ανενεργό. Αντίθετα, αυτή η διέλευση μπορεί να τροποποιηθεί σημαντικά αν γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο Κρόνος είναι πολύ πιο ήπιος για τους ημερήσιους Παρθένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζώδια Φεβρουάριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σ’ αυτήν την περίπτωση, μπορεί να τονίζει την επιμέλεια που πρέπει να δείξετε για την επιδίωξη των στόχων σας. Και αν είστε εργοδότης, αντιπροσωπεύει ευχάριστες σχέσεις με τους υφισταμένους σας, ενώ αν είστε υπάλληλος, υποδηλώνει μια πιθανή ικανοποίηση. Στις 15 του μήνα επιστρέφουμε στα θέματα του 5ου σας Οίκου με την Αφροδίτη και τον Άρη να ενώνονται εκεί. Αυτοί οι δύο πλανήτες θα συνεχίσουν ενωμένοι μέχρι να πλησιάσουν τον Πλούτωνα στο τέλος του μήνα για να σχηματίσουν μια τριπλή σύνοδο.

Αυτή η διέλευση είναι κάπως ασταθής αφού η Αφροδίτη και ο Άρης (η Θεά του Έρωτα και ο Θεός του Πολέμου) αντιπροσωπεύουν ένα αρκετά αντιθετικό θέμα. Δεδομένου ότι ο 5ος Οίκος ασχολείται με το σεξ και την ευχαρίστηση – θέματα που σχετίζονται και με τους δύο πλανήτες – ίσως είναι φρόνιμο να προσέχετε με ποιους αποφασίζετε να έρθετε σε επαφή. Ειδικά καθώς αυτοί οι δύο πλησιάζουν τον Πλούτωνα στο τέλος του μήνα, αφού αυτός ο πλανήτης συνδέεται με την ιδέα των αγώνων εξουσίας.

chartomantia-098

Ζώδια Φεβρουάριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν γεννηθήκατε το πρωί, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτή τη διέλευση. Την επόμενη μέρα μετά την πρώτη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον 12ο Οίκο σας. Αυτός ο Οίκος ασχολείται με την απομόνωση και την ψυχική υγεία. Λαμβάνοντας υπόψη τις άλλες διελεύσεις του μήνα, αυτή η πανσέληνος υποδηλώνει την ανάγκη να μείνετε μόνοι. Ειδικά με τόση πολλή δράση που συμβαίνει στον 5ο σας Οίκο – της χαράς – αν πιέσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο στο θέμα διασκέδασης, θα νιώσετε κούραση…ειδικά αν είστε 23, 35, 47 ή 59 ετών.

Δεν είναι κακός οιωνός, αλλά αν νιώθετε ότι πρέπει να ξεκουραστείτε και να μείνετε για λίγο στο παρασκήνιο, μη φοβηθείτε να απομονωθείτε έστω και για λίγο. Με τον Ερμή να μπαίνει ξανά στο προσκήνιο μέσα από ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, ο μήνας φτάνει στο τέλος του. Αυτό συμβαίνει μεταξύ του 6ου και του 9ου Οίκου σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Φεβρουαριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει τα θέματα της σκληρής δουλειάς που αναφέρθηκαν προηγουμένως – και που συνδέονται με τον 6ο σας Οίκο – αν και με τον Ουρανό στον 9ο, αυτή η σκληρή δουλειά πιθανότατα θα διοχετευθεί ακόμη και προς τη μάθηση.

Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσετε σε μια απροσδόκητη σόλο περιπέτεια, καθώς ο Ουρανός είναι διαβόητος για τις τρελές ιδέες του, που φαίνεται να βγαίνουν από το πουθενά. Με όποιον τρόπο κι αν εμφανιστεί αυτή η διέλευση στη ζωή σας, θα είναι συναρπαστική… αν και όχι με επιπόλαιο τρόπο. Ο κύριος στόχος αυτού του ταξιδιού θα είναι να μάθετε ουσιαστικά πράγματα για τη ζωή. Μην συγκρατείτε τις παρορμήσεις σας… ταξιδέψτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00