Ζώδια Φεβρουάριος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

antras-tayros

Ζώδια Φεβρουάριος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 ταύρος : Ο Φεβρουάριος θα είναι μια περίοδος εντατικής μελέτης, συγγραφής, και εξερεύνησης ξένων θεμάτων και ιδεών.

Ειδικά για όσους είστε φοιτητές, μπορεί να προλάβετε έργα όπως δοκίμια, σεμινάρια ή ομιλίες που είχατε παραμελήσει ή ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

Ωστόσο, η 3 Φεβρουαρίου έχει πολλά περισσότερα σε απόθεμα, καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος ενώνονται στον 10ο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένας άλλος καταπραϋντικός παράγοντας για την ταλαιπωρία της προηγούμενης χρονιάς, ειδικά για τους Ταύρους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι 21, 33, 45, 57 και 69 ετών. Αυτή η σύνοδος που συμβαίνει σε ένα σταθερό αέρινο ζώδιο, είναι κι ένα από τα ζώδια όπου ο πλανήτης της βραδύτητας, της σκληρής δουλειάς και των κακουχιών Κρόνος, κυβερνά. Και μπορεί να φέρει συνετές προόδους στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Η παρουσία του Ήλιου φέρνει λίγη θερμότητα στον κατά τα άλλα ψυχρό και τρελό ρυθμό του Κρόνου, που θα μπορούσε να εμφανίσει μακροπρόθεσμες επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορεί να είναι και μια εντελώς καινούργια δουλειά, που θα σας κάνει να νιώσετε, πως επιτέλους τώρα ξεκινάει η καινούργια χρονιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Φεβρουάριος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ενώ σίγουρα θα χρειαστεί πολύ αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας, για να διασφαλιστεί ότι αυτή η θέση θα αποφέρει μεγάλα κέρδη, δεδομένου ότι μιλάμε για την επαγγελματική σας πορεία, το να προσπαθήσετε σκληρά, μπορεί να είναι δύσκολο αλλά και χαρούμενο. Για τους Ταύρους που γεννήθηκαν τη νύχτα, αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη. Ενώ θα υπάρχει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ασφυκτική πίεση από τους ανωτέρους σας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν παύει να είναι μια ευκαιρία. Αργότερα μέσα στο μήνα, έχουμε τη σύνοδο του κυρίαρχου πλανήτη σας Αφροδίτη με τον αστρολογικό ανταγωνιστή της, Άρη. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον 9ο Οίκο σας και ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου. Διαρκεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπου και οι δύο πλανήτες ενώνονται με τον Πλούτωνα σε μια τριπλή σύνοδο.

zwdia-66

Αυτή είναι μια διέλευση που μπορεί να αφήσει τον Ταύρο με ανάμεικτα συναισθήματα για τον Φεβρουάριο του 2022. Ενώ οι Ταύροι που γεννήθηκαν νυχτερινές ώρες μπορεί να δουν την πιο θετική πλευρά αυτής της διέλευσης, ενσταλάζοντας μια ώθηση για συνεργασία με άτομα που έχουν εναλλακτικές απόψεις δημιουργώντας κάτι φρέσκο και εμπνευσμένο… οι ημερήσιοι Ταύροι μπορεί να νιώσουν λίγη ένταση σε σχέση με τους ίδιους συνεργάτες.

Υπάρχει πιθανότητα η συνεργασία μ’ αυτούς τους ανθρώπους να είναι ακούσια και ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι – παρόλο που αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που σας καθορίζει. Την επόμενη μέρα αυτής της συνόδου, έχουμε μια Πανσέληνο στον Λέοντα στον 4ο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο τεταμένη αφού ο Κρόνος θα κάνει αντίθεση με την Πανσέληνο εκείνη την ημέρα, δημιουργώντας μια ανισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Φεβρουαριος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Εφόσον όμως υπάρχει πιθανότητα για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας προσθέσει τόσες ευθύνες…. που ίσως αρχίσετε να φέρνετε λίγη δουλειά στο σπίτι. Θα είναι απαραίτητο να μάθετε πώς να δημιουργείτε ξεκάθαρα όρια, ειδικά αν είστε ένας από αυτούς που ασχολούνται με αγώνες εξουσίας στη δουλειά. Προσέξτε να μην δείξετε την απογοήτευσή σας στα άτομα με τα οποία ζείτε μαζί, γιατί δεν θα εκτιμηθεί.

Η Πανσέληνος είναι διαβόητη, επειδή μας κάνει πιο συναισθηματικούς από το συνηθισμένο, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, για να διοχετεύσετε αυτά τα συναισθήματα εποικοδομητικά. Ίσως είναι ακόμη πιο σοφό να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, με τις ανδρικές φιγούρες στη ζωή σας – είτε πρόκειται για το φίλο, το σύντροφο ή τον πατέρα σας. Ίσως αυτοί έχουν πιο έντονη διορατικότητα και σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα. Και μια άμεση ανδρική προοπτική… είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

taro-zodia-098

Μπορεί φυσικά, να αναφέρεται και σε μια γυναίκα με κυρίαρχα χαρακτηριστικά γιανγκ. Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το τετράγωνο Ερμή/ Ουρανού στις 24, στον 10ο Οίκο σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη καθώς τα τετράγωνα είναι ισχυρές όψεις.

Αυτοί οι δύο πλανήτες συνδέονται στενά με την επιστήμη, τη σκέψη και την καινοτομία και μπορεί να πυροδοτήσουν τρελές εφευρετικές ιδέες, που θα σας κάνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη δουλειά. Γενικά, ο Φεβρουάριος του 2022 είναι σίγουρα ένας μήνας με πολλή δουλειά, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε διαλείμματα όταν πιστεύετε πως είναι απαραίτητο, αλλά μην φοβάστε να αφήσετε ελεύθερους τους δημιουργικούς σας χυμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11