Ζώδια Φεβρουάριος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

Aquarius-star

Ζώδια Φεβρουάριος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Φεβρουάριος 22 υδροχόος : Το 2022 ξεκίνησε άσχημα… αυτό είναι σίγουρο. Και με τη διπλή αναδρομή Αφροδίτης και Ερμή, τα πράγματα δεν καλυτέρευσαν.

Ο Φεβρουάριος του 2022 θα μπορούσε ακόμα να είναι λίγο ασταθής, δεδομένου ότι μέρος της έντασης του Ιανουαρίου, εξακολουθεί να ξεκαθαρίζει.

Από τη θετική πλευρά, στις 3 του μήνα, ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και η Αφροδίτη θα ανεβάζει αργά αλλά σταθερά το ρυθμό της.

zodia-taro-45

Όλη αυτή η δράση συμβαίνει στον 12ο Οίκο σας, που ασχολείται με την απομόνωση, την απώλεια και το πνευματικό βασίλειο. Θα παρατηρήσετε ότι αυτός ο Οίκος θα συνεχίσει να παίζει εξέχοντα ρόλο σε όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς ένας τεράστιος αριθμός πλανητών θα διέρχεται απ’ αυτόν. Κάτι που σημαίνει πως ειδικά γύρω από τον σταθμό του Ερμή, ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε για να επεξεργαστείτε τα γεγονότα του Ιανουαρίου.

Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο γεγονός πως ήταν πολύ ζοφερός μήνας! Αλλά σαν ανθεκτικός Υδροχόος, μόλις που τον αντέξατε… χωρίς να σκεφτείτε ιδιαίτερα τις επιπτώσεις στην ψυχική σας υγεία. Τώρα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Την ίδια μέρα, μια άλλη πολύ σημαντική διέλευση θα συμβεί επίσης στον 1ο Οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Φεβρουάριος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τόσο ο Κρόνος ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, όσο και ο Ήλιος θα ενωθούν εκεί, δημιουργώντας μερικά συναρπαστικά αποτελέσματα. Οι ενέργειες αυτών των δύο πλανητών είναι αρκετά αντίθετες, καθώς ο Ήλιος είναι καυτός και δονούμενος ενώ ο Κρόνος είναι ψυχρός και υποτονικός. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι λόγω αυτής της διέλευσης, θα περάσετε σταδιακά αυτές τις διαφορετικές υπαρξιακές καταστάσεις.

Είναι σημαντικό να μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας, ειδικά αν γεννηθήκατε τη νύχτα. Ο Κρόνος μπορεί να είναι κάπως δύσκολος για τις νυχτερινές γεννήσεις, ειδικά όταν εμφανίζεται σε μια τόσο σημαντική θέση στον χάρτη σας, όπως ο 1ος Οίκος. Θα ήταν σοφό να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε, ώστε να σκεφτείτε την επόμενη πορεία δράσης σας που θα φανεί πιο αυθεντική.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Φεβρουάριος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η χρονιά είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει να ανεβαίνει μετά τον Φεβρουάριο, οπότε δεχτείτε αυτή την περίοδο αδράνειας, σαν πλεονέκτημα. Οι Υδροχόοι που γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας ωστόσο, μπορεί να βιώσετε περισσότερες από τις Ηλιακές πτυχές αυτής της διέλευσης. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν σαν πηγή σοφίας! Καλωσορίστε το… αλλά μην τους αφήσετε να ρουφήξουν πολλή από την ενέργειά σας, γιατί χρειάζεστε ακόμη επαναφόρτιση.

Προχωρώντας ο μήνας κι επανεξετάζοντας τα θέματα του 12ου Οίκου, η Αφροδίτη και ο Άρης θα ενωθούν στον ίδιο Οίκο από τις 15 μέχρι το τέλος του μήνα όπου θα ενωθούν με τον Πλούτωνα σε μια τριπλή σύνοδο. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι αρκετά ενδοσκοπική και θα σας παροτρύνει να σκεφτείτε σοβαρά τις συμμαχίες και τους φίλους σας… όπως και τους εχθρούς και τους ανταγωνιστές σας. Ιδιαίτερα με τη σύνοδο του Πλούτωνα στο τέλος του μήνα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σοβαρές επιλογές σχετικά με το ποιοι θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και από ποιους πρέπει να αποστασιοποιηθείτε, για να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Φεβρουάριος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κι αυτό επειδή αυτή η διέλευση σχετίζεται άμεσα με την ανάδρομη Αφροδίτη του προηγούμενου μήνα, μια διέλευση που είναι διαβόητη για τη μετατροπή των φίλων σε αντιπάλους! Τώρα θα πρέπει να γίνουν τρομερές αλλά απαραίτητες επιλογές. Κατά βάθος, ξέρετε ήδη ποιοι πρέπει να απομακρυνθούν. Οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να περάσουν πιο εύκολα μ’ αυτή τη διέλευση, εστιάζοντας περισσότερο στην αφροδίσια πλευρά της ειρήνης και της ένωσης. Αν συμβαίνει αυτό, ίσως να μην χρειαστεί καν να κόψετε τους δεσμούς σας με κανέναν.

Μπορεί να αναχωρήσουν μόνοι τους, για τους δικούς τους λόγους. Μια μέρα μετά την αρχική σύνοδο, έχουμε μια Πανσέληνο που συμβαίνει στον 7ο Οίκο των σχέσεων σας. Αυτή η διέλευση παίζει με τα θέματα του 12ου Οίκου, αν και είναι πολύ πιο σημαντικά. Ο 7ος Οίκος αναφέρεται στις στενές σχέσεις γι’ αυτό μπορεί να φέρει στο φως παλιά θέματα της σχέσης που εμποδίζουν το ζευγάρι να προχωρήσει.

taro-zodia-76

Ζώδια Φεβρουαριος 22 υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η διέλευση αφορά τη διόρθωση των λαθών και την αποκατάσταση μιας γερής βάσης για την ερωτική σας ζωή. Πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά… αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο δύσκολο… όσο η διέλευση του 12ου Οίκου.

Όπως προαναφέρθηκε, ο Φεβρουάριος του 2022 είναι λίγο τεταμένος. Είναι απαραίτητο να δουλέψετε τα συναισθήματά σας – τόσο απέναντι στον εαυτό σας όσο και απέναντι στους άλλους. Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν, στο όνομα της προόδου. Το Σύμπαν θα μπορούσε σίγουρα να είναι πιο ήπιο με τον τρόπο που σας ωθεί στα ζητήματα σχέσεων, αλλά το γεγονός πως πρέπει να ασχοληθείτε με τα πάντα ταυτόχρονα δηλώνει επίσης πως μια μακρά περίοδος ειρήνης έρχεται αμέσως μετά. Καλή τύχη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera