Ζώδια 2024 – Οι σκοτεινές πλευρές των ψυχών

2024-zodia

Ζώδια 2024 – Οι σκοτεινές πλευρές των ψυχών .

Ζώδια 2024 : Διαβάστε το ετήσιο ωροσκόπιό σας για να δείτε τι σας περιμένει .

Μια εποχή τελειώνει και μια νέα αρχίζει. Μέχρι το τέλος του 2024, ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα έχει ολοκληρώσει την παραμονή του στον Αιγόκερω, όπου ταρακουνάει τα πράγματα από το 2008.

Η αλλαγή ζωδίου του Πλούτωνα είναι το πιο εντυπωσιακό αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, προμηνύοντας αλλαγές που δύσκολα χάνονται στο σύνολο.

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση .

Βασικές ημερομηνίες: 20 Ιανουαρίου, 1 Σεπτεμβρίου, 19 Νοεμβρίου

Καθώς ο αγανακτισμένος Πλούτωνας μετακινείται πέρα δώθε μεταξύ του παραδοσιακού Αιγόκερω και του οραματιστή Υδροχόου κατά τη διάρκεια του 2024, μπορεί να δυσκολευτούμε να αποφασίσουμε ποιος φταίει για τα προβλήματά μας.

300x300aΣυνολικά, ο χρόνος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχει τονίσει τις αδυναμίες της εξουσίας από πάνω προς τα κάτω. Ωστόσο, καθώς ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο από τις 20 Ιανουαρίου έως την 1η Σεπτεμβρίου, θα μπορούσαμε να ανακαλύψουμε ότι ούτε στο δικό μας επίπεδο υπάρχουν άγιοι.

Οι τελευταίες στιγμές του Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυτή τη φορά λαμβάνουν χώρα από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου. Το αποτέλεσμα είναι πιθανό να είναι σαφές, αποφασιστικό και καθοριστικό.

Ίσως θα ακούσει επίσης την ελπίδα και την αλλαγή που υποσχέθηκε καθώς ο Πλούτωνας εισήλθε στον Αιγόκερω το 2008. Τι έχει αλλάξει και τι πρέπει να αισιοδοξούμε καθώς ο Πλούτωνας ξεκινά μια 20ετή παραμονή στον Υδροχόο στις 19 Νοεμβρίου;

zodia-zvdia-22

Οι καλές προθέσεις μπορεί να στραβώσουν στην Ολική Έκλειψη Ηλίου

Βασική ημερομηνία: 8 Απριλίου

Ο χρόνος του Πλούτωνα στον ιδεαλιστικό Υδροχόο θα μπορούσε να μας δείξει τη σκοτεινή πλευρά της συλλογικότητας. Τέτοιες εντάσεις μπορεί να ξεσπάσουν στην Ολική Έκλειψη Ηλίου στον ατομικιστικό Κριό στις 8 Απριλίου.

Οι εκλείψεις μπορεί να κρύψουν τα πράγματα από τα μάτια μας, επομένως μπορεί να αγνοούμε προσωρινά πώς καταπατάμε τις έγκυρες προσωπικές ελευθερίες καθώς αγωνιζόμαστε με πάθος για το κοινό καλό. Το να είμαστε υπερβολικά πεπεισμένοι για τη δική μας δικαιοσύνη σε μια τέτοια προσπάθεια είναι δυνητικά επικίνδυνο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Ζώδια 2024 Οι εκπλήξεις αφθονούν όταν ο Δίας συναντά τον Ουρανό .

Βασική Ημερομηνία: 20 Απριλίου

Μία λασκαρισμένη  μπλε βίδα του Ουρανού  θα μπορούσε να μας ταρακουνήσει από τα άσκοπα περιοριστικά μοτίβα σκέψης. Στις 20 Απριλίου, ο τυχερός Δίας και ο επαναστάτης Ουρανός ενώνονται στον γήινο Ταύρο. Μαζί, μπορεί να φέρουν χρήσιμες καινοτομίες και απροσδόκητες ευκαιρίες.

Αυτοί οι δύο πλανήτες λαχταρούν και οι δύο την ελευθερία, επομένως οι διαμαρτυρίες είναι δυνατές εάν οι περιβάλλουσες συνθήκες είναι πολύ εχθρικές απέναντι σε αυτή τη λαχτάρα. Αυτός μπορεί να είναι ακριβώς ο έλεγχος πραγματικότητας που χρειάζονται ορισμένα άκαμπτα δόγματα  του Υδροχόου!

zodia-0988

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους φέρνει μια αισιόδοξη στάση .

Βασική Ημερομηνία: 25 Μαΐου .

Στις 25 Μαΐου, ο Δίας μετατοπίζεται στους Διδύμους με προσανατολισμό στην επικοινωνία. Εν μέσω της αναταραχής της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα, πιθανότατα θα υπάρχουν πολλά να συζητηθούν. Ακούγοντας μια ποικιλία απόψεων μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε τη θέση μας στο απρόβλεπτο περιβάλλον.

Η ενέργεια των Διδύμων έχει τη φήμη της ρηχότητας. Είναι περισσότερο γνωστό για παρορμητικές καταιγίδες ιδεών παρά για πλήρως διαμορφωμένες στρατηγικές. Ωστόσο, καθώς ο Δίας σε αυτό το ζώδιο εναρμονίζεται με τον βαθύ Πλούτωνα στις 2 Ιουνίου, οι ιδέες θα μπορούσαν να είναι βαθύτερες από ό,τι φαίνονται.

dream

Η κοινωνική φύση του Διδύμου συνδέει ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και αυτή η διασταυρούμενη επικονίαση μπορεί να δημιουργήσει μεταμορφωτικές συμμαχίες. Ίσως ο καθένας από εμάς να κουβαλάει ένα κομμάτι που ανήκει στο παζλ κάποιου άλλου. Η εύρεση των αγώνων είναι πιθανό να είναι συναρπαστική!

Τούτου λεχθέντος, η μετριασμός των προσδοκιών μας μπορεί να είναι απαραίτητος κατά καιρούς. Ο Δίας θα συγκρουστεί με τον ζοφερό Κρόνο στους Ιχθείς στις 19 Αυγούστου και ξανά στις 24 Δεκεμβρίου. Κάτω από αυτές τις διελεύσεις, η επιθυμία μας να είμαστε αισιόδοξοι μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με βαριά συναισθήματα που δεν μπορούμε απλώς να τα ευχηθούμε. Η πνευματική παράκαμψη είναι ένας μεγάλος κίνδυνος εδώ. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα άβολα συναισθήματα είναι λιγότερο πιθανό να διαρκέσουν για πάντα, αν αφεθούν να ρέουν κατά μήκος της φυσικής τους πορείας αντί να καταπιέζονται.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι ανάδρομος Ερμής τονίζει τα ζώδια της φωτιάς όλο το χρόνο .

Βασικές ημερομηνίες: 1 Ιανουαρίου, 1-25 Απριλίου, 5-28 Αυγούστου, 25 Νοεμβρίου-15 Δεκεμβρίου

Ο τελευταίος Ανάδρομος Ερμής του 2023 τελειώνει στην πραγματικότητα στον Τοξότη την Πρωτοχρονιά του 2024, δίνοντας στη χρονιά λίγο αργό ξεκίνημα. Ο Ερμής στη συνέχεια πηγαίνει ανάδρομος στον Κριό από την 1η έως τις 25 Απριλίου, οπότε ίσως θέλουμε να φροντίσουμε για οποιαδήποτε σημαντική οικονομική γραφειοκρατία πριν από αυτό.

Ο Ερμής είναι ξανά ανάδρομος από τις 5 έως τις 28 Αυγούστου, ξεκινώντας από την Παρθένο και καταλήγοντας στον Λέοντα. Οι λανθασμένες επικοινωνίες εδώ θα μπορούσαν να προσθέσουν τη γενική κακή διάθεση του τετραγώνου Δία-Κρόνου, επομένως θα πρέπει να αποφύγουμε τη βιασύνη στη λήψη αποφάσεων.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-yy

Τέλος, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Τοξότη από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου. Αν και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει επιπλοκές και καθυστερήσεις στα ταξίδια των διακοπών, πιθανότατα θα απολαύσουμε αναπολούμε παλιές εποχές μόλις φτάσουμε επιτέλους στους προορισμούς μας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μεταβατικού έτους, ορισμένα προβλήματα μπορεί να φαίνεται να επιλύονται, για να αντικατασταθούν μόνο από νέες ανησυχίες. Τα εργαλεία και οι συμμαχίες που μας υπηρέτησαν όσο ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω μπορεί να μην είναι πλέον αυτό που απαιτεί η στιγμή. Μια αποστασιοποιημένη παρατήρηση μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι είναι απαραίτητο τώρα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098