ζώδια 21 Φεβρουάριος Αιγόκερως Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-aigokerws

ζώδια 21 Φεβρουάριος Αιγόκερως Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Αιγόκερως Η ερωτική Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο με την είσοδο του νέου μήνα.

Από εκεί θα σχηματίσει σύνοδο, με τον σοβαρό κυβερνήτη σας τον Κρόνο στις 6 Φεβρουαρίου.

Η συγκυρία σας τοποθετεί σε καλή ρομαντική θέση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα θα αποκομίσετε τα οφέλη από τις πρόσφατες προσπάθειές σας… Είτε θα καταβάλλετε καινούργιες, για να δώσετε ώθηση στα πράγματα στο άμεσο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, έχετε ένα αίσιο ερωτικό κάρμα!

Έρχεται ένα νέο φεγγάρι στον νεροκουβαλητή Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου… Αλλά μην προτρέξετε: Αν είστε σε σχέση, μην αλλάξετε αυτό που έχετε για κάτι που μπορεί να παρουσιαστεί στο μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, με αυτή την απελευθερωτική όψη καλείστε να απολαύσετε την ελευθερία σας!

chartomantia-098

Στις 17 του μήνα σχηματίζεται ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού. Πρόκειται για όψη που εμφανίζεται μόνο μία φορά κάθε 14 χρόνια… Και μόλις τελειώσει, θα πετάξετε από τη χαρά σας!

Είναι μια αγχωτική φάση, που μπορεί να σας μπερδέψει αν δεν είστε προσεκτικοί. Είναι δύσκολο να προδιαγραφεί η αναταραχή που θα φέρει η ενέργειά της στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό ας είστε έτοιμοι για οτιδήποτε!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου, σας δίνει χρόνο να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Η προσέγγιση των ερωτικών σας με μια λογική οπτική, θα βοηθήσει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις… Που δεν θα μπορούσατε διαφορετικά, αν βασιζόσασταν μόνο στα συναισθήματά σας!

zwdia-3-zodia

ζώδια 21 Φεβρουάριος Αιγόκερως Προβλέψεις Ευεξίας

Αρχίστε αυτό τον μήνα να οργανώνετε τους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου, δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα συμπαγές πρόγραμμα προπόνησης παράλληλα με υγιεινή διατροφή!

Ένα ευέλικτο σχέδιο μπορεί να βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας νωρίτερα. Και μην αμελήσετε να φροντίσετε και τη συναισθηματική σας ευεξία, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 του μήνα. Διαλογιστείτε για να συγκεντρωθείτε!

zodia-zwdia-88-1

Η ζωή σας γίνεται κάπως αγχωτική, όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Με τις πολλές δεσμεύσεις σας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε την άσκησή σας. Αλλά δεν πρέπει να το κάνετε, γιατί θα σας γεμίσει ενδορφίνες και θα σας ανακουφίσει από το άγχος!

Ξεκουραστείτε αρκετά, όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα. Σίγουρα το άγχος της δουλειάς σας δημιουργεί ένταση. Τηρήστε το πρόγραμμα που σχεδιάσατε στις αρχές του μήνα, με την είσοδο της Δήμητρας στον Κριό στις 21!

Η καλύτερη μέρα για προπόνηση είναι η 25η Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες. Χρησιμοποιήστε την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27 του μήνα: Σκεφτείτε τι πήγε σωστά και τι πρέπει να βελτιώσετε όσον αφορά τα προγράμματά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA