ζώδια 21 Φεβρουάριος Δίδυμοι Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

didimoi-660_31

ζώδια 21 Φεβρουάριος Δίδυμοι Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Δίδυμοι Ο Ήλιος συνεχίζει να διασχίζει τον στοχαστή Υδροχόο στην έναρξη του καινούργιου μήνα.

Το μυαλό σας είναι γεμάτο ιδέες για το μέλλον…

Και αν η ερωτική σας ζωή δεν είναι όπως την ονειρευόσασταν, μην ανησυχείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ενέργεια που επικρατεί θα σας υπενθυμίζει ότι κάθε λεπτό που περνά, αποτελεί και μια ευκαιρία να αλλάξετε την τύχη σας. Ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 10 Φεβρουαρίου, μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση… Ειδικά αν επικοινωνείτε με κάποια νέα γνωριμία!

Όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλετε για να συζητήσετε, τόσο πιο αδέξιο γίνεται το κλίμα. Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, μην ανακρίνετε το ταίρι σας: Είναι σίγουρο πως θα δυσαρεστηθεί, αν του συμπεριφέρεστε σαν να είναι ύποπτο!

xartomanteia

Στις 14 Φεβρουαρίου, μια σύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει καλή τύχη και ευτυχείς συμπτώσεις. Αν συνήθως δεν πιστεύετε στην «αστρολογία», θα αλλάξετε γνώμη μετά απ’ αυτή την όψη!
Η Πανσέληνος στην πρακτική Παρθένο στις 27 του μήνα, βοηθά να οργανώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν και δεν είναι η πιο ρομαντική συγκυρία, μπορεί να σας φωταγωγήσει ό,τι είναι σημαντικό.. Γι’ αυτό το να θέσετε προτεραιότητες θα είναι ευκολότερο από όσο εδώ και αρκετό καιρό!

ζώδια 21 Φεβρουάριος Δίδυμοι Προβλέψεις Ευεξίας

Αν αισθάνεστε ότι έχετε πέσει λίγο όσον αφορά τους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση, κατηγορήστε τον ανάδρομο Ερμή… Αλλά αυτός θα σας δώσει και την ευκαιρία να εξιλεωθείτε στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου!

zwdia-tarw-zodia-19Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο από την πρώτη μέρα του: Θα σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα προπόνησης, στο οποίο μπορείτε πραγματικά να δεσμευτείτε!

Κοιτάξτε καλύτερα τον τρόπο ζωής και το πρόγραμμά σας, στη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου. Τι μπορεί να σας κρατά μακριά από την άσκησή σας; Όσο δελεαστικό και αν είναι, εσείς μην την παραλείψετε ούτε όταν νιώθετε πιο νωχελικοί ή τεμπέληδες!

Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες από τις 18 Φεβρουαρίου. Πλέον θα αρχίσει να τονώνεται η ενέργειά σας, που θα αυξηθεί με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία δύο ημέρες αργότερα. Χρησιμοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια, ειδικά επειδή και η Δήμητρα μπαίνει στον Κριό από τις 21 του μήνα. Θα είναι μια υπέροχη μέρα για να ασκηθείτε!

Εστιάστε στην αυτοεξυπηρέτησή σας, όταν η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου. Αν πονούν κάποια σημεία του σώματός σας, προσπαθήστε να βρείτε την αιτία. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 του μήνα, θα βοηθήσει να εντοπίσετε τα εμπόδια στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Τι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στην ευεξία σας; Βρείτε το τώρα, Δίδυμοι!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9