ζώδια 21 Φεβρουάριος Ζυγός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

zwdio-zygos-erwtika-mystika

ζώδια 21 Φεβρουάριος Ζυγός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Ζυγός Η όμορφη κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, θα είναι λιγότερο περιορισμένη στην έναρξη του νέου μήνα.

Φεύγει από τον αυστηρό Αιγόκερω και μπαίνει στον επαναστάτη Υδροχόο.

Τι είδους προβλήματα μπορείτε να ανακινήσετε τώρα; Όποια θέλετε, Ζυγοί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε σπουδαίοι κόλακες! Και αυτή η φιλική ενέργεια, βοηθά να αξιοποιήστε την αξιοζήλευτη ικανότητά σας… Είτε μιλάτε με έναν ξένο, είτε κολακεύετε τον προ δεκαετιών σύντροφό σας!

Θα προσελκύσετε πολλούς νέους θαυμαστές γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια του μαγνητικού συνδυασμού Αφροδίτης – Δία. Αυτός μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο ταίρι της ψυχής σας, αν ακόμη ψάχνετε. Αν έχετε ήδη μόνιμη σχέση, θα ζήσετε απολαυστικές στιγμές μαζί!

tarw-taro-xartomanteia

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, επίσης στις 11 του μήνα, αγαπά την ελευθερία και σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε μερικές όμορφες ιδέες. Ακόμα κι αν είστε συνήθως ήσυχοι ή συντηρητικοί τύποι, τώρα θα είστε διατεθειμένοι να πειραματιστείτε… Με την τεχνολογία και τις πρωτοποριακές μεθόδους, στο όνομα της αγάπης!

Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, περνά στους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου. Η φαντασία σας θα λειτουργήσει υπερωριακά. Το υποσυνείδητό σας γίνεται το κλειδί για να βρείτε λύσεις σε ρομαντικά θέματα. Δώστε προσοχή στις ενδείξεις που σας στέλνουν τα όνειρα. Επειδή θα είστε κάπως αναποφάσιστοι, δεν είναι κατάλληλη στιγμή να πείτε την τελευταία λέξη σε οποιοδήποτε ερωτικό σας ζήτημα!

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια 21 Φεβρουάριος Ζυγός Προβλέψεις Ευεξίας

Κατά τον μικρότερο μήνα της χρονιάς, θα νιώσετε σαν να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να ασκηθείτε. Ευτυχώς, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου. Αυτή θα κεντρίσει την ευφυΐα σας, ώστε να βρείτε έξυπνους τρόπους για να γυμναστείτε!

Με το νέο φεγγάρι βρίσκεται στον Υδροχόο στις 11 του μήνα, αφουγκραστείτε το σώμα σας. Αν δυσκολεύεστε, βρείτε την αιτία του προβλήματος όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Η μετάβαση θα σας διευκολύνει στην εύρεση υγιών λύσεων!

ζώδια 21 Φεβρουάριος Ζυγός

zodia-zvdia-75

Καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας ως ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Μήπως να αγοράσετε καινούργια αθλητικά ρούχα; Η ισορροπία είναι το κλειδί, όταν η Δήμητρα μπει στον Κριό στις 21 Φεβρουαρίου. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε το σώμα και το μυαλό σας!

Αν χρειαστεί, ζητήστε τη συμβουλή ενός επαγγελματία: Όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύες στις 25 του μήνα, θα σας δώσει την κατάλληλη ώθηση. Πηγαίνετε για πεζοπορία ή μια βόλτα στην πόλη, στη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia