ζώδια 21 Φεβρουάριος Ιχθύες Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζωδιο-αστρολογια

ζώδια 21 Φεβρουάριος Ιχθύες Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος 21 Ιχθύες Η ρομαντική Αφροδίτη δεν νιώθει και πολύ άνετα όταν έρχεται από την πρώτη μέρα του μήνα…

Και αυτό γιατί έρχεται σε επαφή με τον κάπως απόμακρο Υδροχόο.

Αλλά τουλάχιστον, η ερωτική σας ζωή δεν θα υποφέρει από έλλειψη φαντασίας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν πρόκειται να πειραματιστείτε, φροντίστε να χρησιμοποιείτε λίγο συναίσθημα στα λεγόμενά σας. Έτσι δεν θα φανούν περίεργες οι προτάσεις σας. Έρχεται ένα θετικό εξάγωνο, μεταξύ του ισχυρού Άρη και του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα στις 13 Φεβρουαρίου. Αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά μερικά από τα ρομαντικά σας όνειρα!

Μπορεί να υπάρχουν πολλές φάσεις, ανάμεσα στη λήψη και ενεργοποίηση μιας ιδέας μέχρι την πραγματοποίησή της. Αλλά πρέπει κάποτε να κάνετε το πρώτο βήμα, σωστά; Αυτό ίσως πρέπει να γίνει τώρα!

xartomanteia

Ο Ήλιος αφήνει τον λογικό Υδροχόο και μπαίνει στο συναισθηματικό σας ζώδιο, στις 18 Φεβρουαρίου. Θα είναι σαν να γυρίζει το σύμπαν έναν διακόπτη… Ο έρωτας γίνεται πολύ προσωπική υπόθεση – και παλεύετε με το αν θα έχει ασήμαντη ή χαμηλή προτεραιότητα για εσάς!

Αν έχετε σχέση, θέλετε να σιγουρευτείτε πως το ταίρι σας σάς αγαπά με όλη του την καρδιά. Είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το τέλειο ταίρι; Μπορεί να ανήκει σε ένα επίσης υδάτινο ζώδιο, που αισθάνεται τα πράγματα τόσο βαθιά όσο εσείς!

zwdia-tarw-zodia-19

Η ρομαντική Αφροδίτη μεταβαίνει στο ευφάνταστο ζώδιό σας στις 25 Φεβρουαρίου. Αυτή η μετάβαση σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν πλούσιο ονειρικό κόσμο. Ακόμα κι αν η ερωτική σας ζωή δεν προχωρά όπως θέλετε, οι ονειροπολήσεις μπορούν πάντα να σας αποσπούν την προσοχή. Οι φαντασιώσεις είναι πλέον ακίνδυνες!

ζώδια 21 Φεβρουάριος Ιχθύες Προβλέψεις Ευεξίας

Το εργασιακό άγχος εμποδίζει τα προπονητικά σας σχέδια, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο ή ενέργεια για να γυμναστείτε, μην αμελείτε να φροντίζετε το σώμα και το μυαλό σας!

Λίγος διαλογισμός πριν τον ύπνο, μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας. Αν χρειάζεστε προτάσεις, ζητήστε από έναν φίλο συμβουλές εξάσκησης στη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 11 του μήνα. Μπορεί να έχει κάποιες ιδέες που δεν έχετε σκεφτεί!

taro-6-9

Επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωση των μυών σας, όταν ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας στις 18 Φεβρουαρίου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να χτίζετε αυτό το σύστημά σας, που θα βοηθήσει να πετύχετε κάποιους άλλους στόχους!

Ο Ερμής που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα, μπορεί να σας αφήσει εξουθενωμένους. Φροντίστε να ξεκουράζεστε ανάμεσα στη δουλειά και τη γυμναστική σας. Εξακολουθείτε να νιώθετε εξαντλημένοι την επομένη, που η Δήμητρα μπαίνει στον Κριό; Πρέπει να εντοπίσετε τη βασική αιτία γι’ αυτό!

Ασκήστε το μυαλό και το σώμα σας, όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σας στις 25 Φεβρουαρίου. Εστιάστε στην ενδυνάμωση με συγκεκριμένες ασκήσεις. Αξιοποιήστε την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27 του μήνα: Μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας και πάλι στο γυμναστήριο, υιοθετώντας μια νέα ρουτίνα. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia