ζώδια 21 Φεβρουάριος Καρκίνος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

zwdio-karkinow-idaniki-erwtiki-sxesi

ζώδια 21 Φεβρουάριος Καρκίνος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Καρκίνος Η ερωτική Αφροδίτη βουβαίνεται ελαφρώς, από το ζευγάρωμα με τον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα.

Αυτό το είδος της ενέργειας δεν σας βοηθά να εκφράσετε τα αισθήματά σας…

Και σας είναι πολύ δύσκολο να το συνηθίσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κάθε προσπάθεια να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική, θα βοηθήσει ή θα μπερδέψει την κατάσταση. Προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε το άτομο που αγαπάτε!

Το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου, είναι η ευκαιρία σας να κοιτάξετε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Θα πάρετε μια γεύση από το μέλλον που θα θέλατε να βιώσετε: Είστε στον σωστό δρόμο ή πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές; Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες ρομαντικές πρωτοπορίες!

zwdia-66

Ο Ήλιος αποχωρεί από τον λογικό Υδροχόο και περνά στους συναισθηματικούς Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Η μετάβαση θα βοηθήσει να νιώσετε πιο άνετα συναισθηματικά. Η συστολή σας είναι γοητευτική. Και όσο πιο σαγηνευτικοί είστε, τόσο περισσότερα επίδοξα ταίρια θα έλξετε… Τα πράγματα λειτουργούν έτσι μερικές φορές!

Αν έχετε σχέση, δείξτε περισσότερη στοργή κι αγάπη στο ταίρι σας. Αν περνάει μια δύσκολη φάση, θα σας χρειαστεί περισσότερο. Η Πανσέληνος αναδύεται στην επικριτική Παρθένο στις 27 του μήνα. Μπορεί να αποκτήσετε μια απαισιόδοξη οπτική για τον έρωτα αυτό το διάστημα, αν δείτε τα λάθη του συντρόφου σας… Η ενέργεια της Παρθένου έχει την τάση να δείχνει την ερωτική σας ζωή σε ασπρόμαυρο τόνο… Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι!

chartomantia-098

ζώδια 21 Φεβρουάριος Καρκίνος Προβλέψεις Ευεξίας

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο, καθώς πολλές υποχρεώσεις σας εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να ασκηθείτε. Θα νιώσετε υπέροχα και θα ενισχύσετε τη διάθεσή σας. Αλλά μην αμελήσετε να ξεκουραστείτε, όταν έρθει το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 του μήνα. Θα χρειαστείτε ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης!

Επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας, όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες από τις 18 Φεβρουαρίου. Αν έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα, είναι καιρός να κάνετε κάποιες προσθήκες ευεξίας. Η μουσική ή η γιόγκα με κρύσταλλα μπορούν να βοηθήσουν!

zwdia-zodia-astrologia-65
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα, φέρνοντας μια ανανεωμένη ενέργεια και θετική ατμόσφαιρα. Η καλύτερη μέρα για να ασκηθείτε, είναι στις 21 Φεβρουαρίου που η Δήμητρα περνά στον Κριό!

Συνεχίστε να προσθέτετε νέες ασκήσεις στην προπόνησή σας, όταν η Αφροδίτη περάσει στους Ιχθύες από τις 25 του μήνα. Προτιμήστε να συνδυάσετε την ψυχική και πνευματική ευεξία, με τη φυσική σας κατάσταση. Εστιάστε σ’ αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά, σε κάθε τομέα της ζωής σας!

Αξιοποιήστε την Πανσέληνο στην Παρθένο, στις 27 Φεβρουαρίου. Είναι καλή στιγμή για να σχεδιάσετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης για τον επόμενο μήνα. Τι θέλετε να πετύχετε πριν από την άνοιξη; Γράψτε τα όλα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra