ζώδια 21 Φεβρουάριος Λέων Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

lewn-660_6

ζώδια 21 Φεβρουάριος Λέων Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Λέων Ο Ήλιος που σας κυβερνά, βρίσκεται στον ιδιαίτερο και χαλαρό Υδροχόο στο ξεκίνημα του μήνα.

Πώς θα επηρεάσει αυτό τη ερωτική σας ζωή;

Τολμήστε να το ανακαλύψετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν είστε ελεύθεροι, αναζητήστε τα ταίρια που θα επιτρέψουν να είστε ο εαυτός σας. Θα σας παράσχουν την ελευθερία που χρειάζεστε, ώστε να λάμψετε. Επίσης, οι λιγότερο παραδοσιακές σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές τώρα. Αν έχετε μόνιμη σχέση, έχει σημασία να αντιληφθείτε αν νιώθετε αρκετά ασφαλείς. Έτσι θα κατανοήσετε πως δεν χρειάζεται να είστε κολλημένοι στο ταίρι σας, προκειμένου να ευδοκιμήσει ο δεσμός σας!

Μια σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 8 Φεβρουαρίου, ανοίγει νέες πόρτες επικοινωνίας. Η όψη σας βοηθά να κατανοήσετε κάθε καινούργια προοπτική. Υπάρχει κάποιος που κατακρίνει την ερωτική σας ζωή; Μήπως αντιμετωπίζετε προβλήματα όσον αφορά την αποδοχή κάποιου; Αυτή είναι η στιγμή να ασπαστείτε το ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του!

tarw-zwdia
Ο Ήλιος αποχωρεί από τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύες στις 18 του μήνα. Η μετάβαση σας δημιουργεί την ανάγκη να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με κάθε κόστος. Συνήθως δεν σας πειράζει να ξεφεύγει ο έρωτας από τον έλεγχο, να δημιουργεί δυνατά δράματα… Αλλά αυτή η συνεσταλμένη ενέργεια, προτιμά να παρακάμψετε τέτοιου είδους καταστάσεις όσο είναι δυνατόν!

Για τη συνέχεια του μήνα, είναι στο χέρι σας να μειώσετε οποιοδήποτε ρομαντικό δράμα. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 25 Φεβρουαρίου, φέρνει ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες… Αυτές θα βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον!
Ωστόσο, τι πρέπει να κάνετε αν σας αρέσουν τα πράγματα όπως είναι; Δυστυχώς, αυτή η όψη θέλει να αλλάξει τα πράγματα… Γι’ αυτό οι αλλαγές είναι μάλλον αναπόφευκτες!

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια 21 Φεβρουάριος Λέων Προβλέψεις Ευεξίας

Αισθάνεστε υπέροχοι και φανταστικοί, Λέοντες! Είστε σε θετική και ανανεωτική διάθεση. Ούτε η χειμερινή μελαγχολία δεν μπορεί να σας καταβάλλει. Να ευχαριστείτε γι’ αυτό την Αφροδίτη, που θα βρίσκεται στον Υδροχόο από την 1η Φεβρουαρίου. Συνεχίστε έτσι!

Ωστόσο, μπορεί με το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 του μήνα να βαρεθείτε λίγο τη ρουτίνα. Τώρα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας κίνητρα!

Φροντίστε να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Γιατί αν γίνει ανιαρή η εξάσκησή σας, μπορεί να την παραμελήσετε και να στραφείτε σε λιγότερο υγιείς δραστηριότητες!

zwdia-zodia-astrologia-65
Επικεντρωθείτε στο πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας, όταν ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα. Κάντε μερικές εκτάσεις, εστιάστε στις αναπνοές. Πειραματιστείτε περισσότερο, καθώς η Δήμητρα περνά στον Κριό την επομένη. Πώς μπορείτε να κάνετε τέλειο το πρόγραμμα άσκησής σας;

Κοιτάξτε πιο συνειδητά την προσωπική ζωή και τις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου. Ποιες προσαρμογές μπορείτε να κάνετε για να τις βελτιώσετε; Περάστε την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27 του μήνα, κάνοντας διαλογισμό. Θα χαλαρώσετε και έτσι θα καθαρίσει το μυαλό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia