ζώδια 21 Φεβρουάριος Παρθένος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

ζώδια 21 Φεβρουάριος Παρθένος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Παρθένος Η ρομαντική Αφροδίτη μπαίνει στον απρόβλεπτο Υδροχόο την πρώτη μέρα του καινούργιου μήνα.

Σας περιμένουν τρεις εβδομάδες έντονου ενθουσιασμού…

Αν και ως σταθερό γήινο ζώδιο, συνήθως προτιμάτε τις ρουτίνες σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι ερωτικές αναταράξεις μπορούν να είναι καλές, Παρθένοι. Να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες και προτάσεις. Στις 10 Φεβρουαρίου, ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη θα προκαλέσει επικοινωνιακά προβλήματα… Ειδικά αν επιμένετε να λειτουργείτε με τον δικό σας τρόπο!

Διαφωνείτε με το ταίρι σας, που του αρέσει επίσης να ελέγχει την κατάσταση και να έχει την τελευταία λέξη; Οι συζητήσεις σας μάλλον δεν θα έχουν καλό τέλος. Αν κανένας σας δεν είναι ανοιχτός σε συμβιβασμούς, θα πρέπει να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε!

chartomantia-098

Οι ειλικρινείς σκέψεις και τα αληθινά αισθήματα, θα είναι δύσκολο θα κρυφτούν στη διάρκεια της συνάντησης Ερμή – Αφροδίτης στις 13 Φεβρουαρίου. Και γιατί να θέλατε κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς; Είναι καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά τώρα και να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αργότερα!

Η Πανσέληνος αναδύεται στο επικριτικό ζώδιό σας στις 27 του μήνα. Ίσως να μην μπορείτε να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας σχόλια… Αν και στο μυαλό σας, αυτό που έχετε να πείτε είναι εποικοδομητικό. Γι’ αυτό προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου. Υπό αυτή την Πανσέληνο, είναι εύκολο να πληγώσετε άθελά σας τα αισθήματα του συντρόφου σας ή να εξαλείψετε τις ελπίδες ενός θαυμαστή!

zwdia-zvdia-alex

ζώδια 21 Φεβρουάριος Παρθένος Προβλέψεις Ευεξίας

Προτιμήστε τη δημιουργική προσέγγιση στο πρόγραμμα εξάσκησής σας, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου. Αυτή θα σας ενθαρρύνει να αναταράξετε τις συνήθειές σας. Δοκιμάστε νέες ασκήσεις στην προπόνησή σας!

Μην παραλείψετε να γυμναστείτε, στη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 11 του μήνα. Ειδικά αν είστε σε μια αγχωτική φάση, η άσκηση μπορεί να μειώσει την ένταση!

Αν αισθάνεστε να χάνετε το κίνητρό σας, προσπαθήστε να ασκηθείτε με έναν φίλο. Με τον Ήλιο στους Ιχθύες από τις 18 Φεβρουαρίου, κάθε υποστήριξη θα βοηθήσει να μείνετε προσηλωμένοι. Και ο φίλος θα είναι εκεί για να σας ανεβάσει τη διάθεση!

taro-6-9
Μπορείτε να τον αξιοποιήσετε και για να λογοδοτήσετε ο ένας τον άλλον. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα και ευνοεί την αναζήτηση ώθησης. Ανταλλάξτε απόψεις μέσω διαδικτύου!

Η καλύτερη μέρα για να ασκηθείτε, είναι στις 21 Φεβρουαρίου που η Δήμητρα μπαίνει στον Κριό. Θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια, που μπορεί να τονώσει την αδρεναλίνη σας. Εμμείνετε στη δέσμευσή σας για καλύτερη υγεία!

Φροντίστε ουσιαστικά τον εαυτό σας, καθώς η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες στις 25 του μήνα. Η ισορροπία είναι το κλειδί. Η Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας στις 27: Είναι η στιγμή να οριστικοποιήσετε τη λίστα με όσα θέλετε να πετύχετε τον επόμενο μήνα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra