ζώδια 21 Φεβρουάριος Σκορπιός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

skorpios-zwdio

ζώδια 21 Φεβρουάριος Σκορπιός Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Σκορπιός Η Αφροδίτη της αγάπης βρίσκεται στον «ψυχρό» Υδροχόο την πρώτη μέρα του καινούργιου μήνα.

Ίσως να μην ξέρετε πραγματικά πώς πάνε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, Σκορπιοί…

Και για ένα σταθερό ζώδιο όπως εσείς, αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο νέο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όταν θέλετε να πάρετε προσωπικές αποφάσεις, το να απομακρύνετε τη λογική από το συναίσθημα σας βοηθάει πολύ. Στις 10 Φεβρουαρίου, ένα τετράγωνο του Ερμή με τον /Άρη πυροδοτεί τις συζητήσεις και τις αλληλεπιδράσεις σας!

Όταν είστε παθιασμένοι με κάτι, δυσκολεύεστε να συγκρατηθείτε… Και αυτό δεν σας ωφελεί, καθώς συνήθως δεν θέλετε να αποκαλύπτετε τα χαρτιά σας… Και η συζήτηση με το υπάρχον ή ένα πιθανό ταίρι, μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας!

tarw-zwdia

Στις 13 Φεβρουαρίου, ένα εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο ελκυστικούς από το συνηθισμένο. Έχετε εκπληκτική αυτοπεποίθηση, που έλκει τους άλλους και γοητεύονται από τη μυστηριώδη φύση σας. Έχετε κάτι πολύ σαγηνευτικό στη διάρκεια αυτής της όψης… Αξιοποιήστε το προς όφελός σας!

Το τρίγωνο μεταξύ των συγκυβερνητών σας Άρη και Πλούτωνα στις 24 Φεβρουαρίου, δίνει το τέλειο κλίμα για να τελειώσετε τον μήνα. Αν ξέρετε τι θέλετε, είστε ασταμάτητοι στην πορεία κατάκτησής του. Αν ακόμα δεν είστε σίγουροι, τώρα θα έχετε τη δυναμική να πάρετε την τελική σας απόφαση!

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια 21 Φεβρουάριος Σκορπιός Προβλέψεις Ευεξίας

Η προπόνησή σας μπορεί να χωλαίνει κάπως αυτό το μήνα, ξεκινώντας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του. Θα είναι ένας αγώνας η εύρεση χρόνου και κινήτρων για να γυμναστείτε – αλλά μην τα παρατάτε. Χρειάζεστε τη γυμναστική για να ανακουφιστείτε από το άγχος, οπότε βρείτε τον τρόπο!

Εστιάστε στην ψυχική σας υγεία, με το νέο φεγγάρι στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου. Βρεθείτε με έναν φίλο ή ενταχθείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα αν είναι εφικτό!

Εστιάστε στην ψυχολογία και την ευεξία σας, όταν ο Ήλιος περάσει στους Ιχθύες στις 18 του μήνα. Σκεφτείτε ποιο σοβαρά πώς η πνευματική σας υγεία επηρεάζει τη σωματική και το αντίστροφο… Και πώς μπορείτε να βελτιώσετε και τους δύο τομείς!

taro-6-9
Μην παραλείψετε την άσκησή σας στις 20 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, κάνοντας τη μέρα ιδανική για να γυμναστείτε. Αλλά η καλύτερη στιγμή είναι στις 21 του μήνα, που η Δήμητρα μπαίνει στον Κριό και σας δίνει κίνητρο και ενέργεια. Επιπλέον, όλες αυτές οι ενδορφίνες σας κάνουν ευτυχισμένους!

Η μετάβαση της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 25 Φεβρουαρίου, θα σας ενθαρρύνει να ζητήσετε βοήθεια για ό,τι σας δυσκολεύει. Τέλος, κάντε τεντώματα κατά την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 27. Πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και να προετοιμαστείτε για τον επόμενο μήνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw