ζώδια 21 Φεβρουάριος Τοξότης Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

zodiac_sign___sagittarius_by_talirea-d4dxwwe

ζώδια 21 Φεβρουάριος Τοξότης Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Τοξότης Ο Ήλιος βρίσκεται στον έξυπνο Υδροχόο στις αρχές του καινούργιου μήνα.

Αυτός θα σας βάλει σε αναζήτηση συντρόφου, που θα ενδιαφέρεται όπως κι εσείς για γνώση και περιπέτεια.

Μια βαθιά φιλοσοφική συζήτηση, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ περισσότερα τώρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα σας ενδιαφέρει όποιος συνεχίσει έναν έξυπνο διάλογο για τα τρέχοντα γεγονότα ή την πολιτική. Στις 11 Φεβρουαρίου η ρομαντική Αφροδίτη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία της εύνοιας που σας κυβερνά. Είναι μια ευκαιρία σας να βρείτε την αληθινή αγάπη, ειδικά όταν δεν την αναζητάτε!

Η μαγεία φαίνεται να σας ακολουθεί και οι φίλοι σας είναι έκπληκτοι από την τύχη σας. Αν έχετε ήδη μόνιμη σχέση, θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική τώρα!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο ισχυρός Ήλιος φεύγει από τον Υδροχόο και περνά στους υδάτινους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Η μετάβαση τονίζει την ανιδιοτελή, φιλανθρωπική πλευρά σας. Θα έχετε την ικανότητα να κατανοείτε γιατί το ταίρι σας υποφέρει ή αν έχει ανάγκη να το κατανοείτε περισσότερο όσο το γνωρίζετε!

Η προθυμία να προσφέρετε βοήθεια, θα είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά σας τώρα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 του μήνα, δίνει στην ερωτική σας ζωή μια υγιή ώθηση. Αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Αν έχετε σχέση, αποφασίστε από κοινού να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα!

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια 21 Φεβρουάριος Τοξότης Προβλέψεις Ευεξίας

Επιστρέψτε στη φύση τον Φεβρουάριο, Τοξότες! Ακόμα κι αν είναι ακόμα χειμώνας, μπορείτε να ασκηθείτε έξω ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα, ενθαρρύνοντάς σας να γίνετε δημιουργικοί και να πάρετε λίγο αέρα!

Είτε κάνετε τζόκινγκ, σκι, είτε παίζετε με το χιόνι, θα νιώσετε υπέροχα όταν βρεθείτε στη φύση. Τολμήστε αυτές τις εξωτερικές προπονήσεις, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου!

Ο Ήλιος μεταβαίνει στους Ιχθύες στις 18 του μήνα. Τώρα διαθέστε λίγο χρόνο για να καταλήξετε στις πιο αγαπημένες σας ασκήσεις. Αυτά που σας ενθουσιάζου, μπορείτε να υα ενσωματώσετε στην τακτική σας εξάσκηση. Και καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 20 Φεβρουαρίου, τα προπονητικά σας εμπόδια ξαφνικά εξαφανίζονται. Θα βρείτε τις λύσεις για να κάνετε ευκολότερη την άθλησή σας!

taro-6-9

Η καλύτερη ημέρα άσκησης είναι στις 21 του μήνα, που η Δήμητρα μπαίνει στον Κριό. Θα είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Η προπόνηση γίνεται πιο εύκολη και όταν η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες την ίδια μέρα. Το τρέξιμο νωρίς το πρωί, θα είναι πιο ευχάριστο από όσο περιμένετε. Με άσκηση στη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρώσετε τον μήνα με υψηλούς ρυθμούς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia