ζώδια 21 Φεβρουάριος Υδροχόος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

nea-selini-ydroxoos

ζώδια 21 Φεβρουάριος Υδροχόος Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις

ζώδια 21 Φεβρουάριος Υδροχόος Ο Ήλιος βρίσκεται στο αέρινο ζώδιό σας στο ξεκίνημα του μήνα!

Αμέσως αισθάνεστε λιγότερη πίεση…

Ειδικά στο για να γίνετε ο άνθρωπος που κάποιος άλλο επιθυμεί να είστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν είστε ελεύθεροι, αναζητήστε το άτομο που θα ενθαρρύνει την «παιδιάστικη» συμπεριφορά σας. Έχετε ήδη βρει την αληθινή αγάπη; Τώρα η διδακτική συμπεριφορά του άλλου σε κάτι που δεν γνωρίζετε, δεν θα είναι και το καλύτερό σας!

Υπάρχει ένα συναρπαστικό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 6 Φεβρουαρίου. Αυτό θα σας προκαλέσει να κάνετε κάποιες αλλαγές… Κάτι που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, αν είστε με το ίδιο ταίρι για μεγάλο διάστημα. Αν είστε ελεύθεροι, τολμήστε τώρα να μιλήσετε με εκείνο τον χαριτωμένο γείτονά σας. Μια διαφορετική συμπεριφορά από τη συνηθισμένη στη διάρκεια αυτής της μπερδεμένης όψης, θα αποδώσει!

tarw-zwdia

Σχηματίζεται ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρό άγχος και ένταση, γι’ αυτό χαίρεστε που αυτή η όψη εμφανίζεται μόνο μία φορά κάθε περίπου 14 χρόνια! Ωστόσο, δεν είναι όλα τα νέα άσχημα. Ξέρετε την έκφραση πως «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»; Αυτό ισχύει εδώ. Θα πάρετε μερικά σκληρά μαθήματα, όμως θα αποτελέσουν εξαιρετικές εμπειρίες!

Ο Ήλιος βγαίνει από το ζώδιό σας και μπαίνει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Η μετάβαση καθιστά εφικτή την υλοποίηση ορισμένων από τα ρομαντικά σας όνειρα. Έχετε κάποια ιδέα για το πώς θέλετε τον τέλειο σύντροφο, τη σχέση ή το σπίτι των ονείρων σας; Αν όχι, σκεφτείτε τα τώρα. Φανταστείτε τον εαυτό σας ευτυχισμένο, με όλα όσα αγαπάτε γύρω σας. Αυτό θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μερικά απίστευτα πράγματα στο εγγύς μέλλον!

prodosia

ζώδια 21 Φεβρουάριος Υδροχόος Προβλέψεις Ευεξίας

Το πρώτο μισό αυτού του μήνα είναι δικό σας, Υδροχόοι! Αξιοποιήστε στο έπακρο την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από την 1η Φεβρουαρίου. Φιλοξενείτε τώρα πέντε πλανήτες στα εδάφη σας, συν τη Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στις 11 του μήνα!

Βρίσκεστε στην κορύφωση της δύναμης και της ενέργειάς σας: Χρησιμοποιήστε τις με σύνεση, καθώς κοιτάτε τους προπονητικούς σας στόχους με νέα ορμή. Μπορείτε να πετύχετε πολλά τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα, μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες!

zwdia-zodia-astrologia-65

Φροντίστε τον εαυτό σας, όταν ο Ήλιος αφήσει το ζώδιό σας και μπει στους ονειροπόλους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου. Κάντε ένα διάλειμμα για τους μύες σας, χωρίς να ξεχάσετε εντελώς την άσκησή σας εντελώς!
Αν είναι εφικτό, προσκαλέστε έναν φίλο για ένα υγιεινό γεύμα όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στις 20 του μήνα. Θα είναι καλό, τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα σας!

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο στην εξάσκησή σας, καθώς η Δήμητρα μπαίνει στον Κριό στις 21 Φεβρουαρίου. Αν μια νέα τάση άθλησης σας τραβήξει το ενδιαφέρον, κάντε μια δοκιμή!
Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 25 του μήνα, να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Επικεντρωθείτε στην επίλυση των προβλημάτων στην προπόνησή σας, στη διάρκεια της Πανσελήνου στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε βελτιώσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988