Ηλιακή Έκλειψη Οκτωβρίου 2022 – Ένας  ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων και κρυμμένων μυστικών

zwdio-parthenos-afroditi

Ηλιακή Έκλειψη Οκτωβρίου 2022 – Ένας  ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων και κρυμμένων μυστικών.

Η Ηλιακή Έκλειψη του Οκτωβρίου στον Σκορπιό δεν είναι μια συνηθισμένη Νέα Σελήνη .

Περίπου κάθε 30 ημέρες περίπου, το φεγγάρι ανανεώνεται. Αυτή η σεληνιακή επαναφορά ονομάζεται νέα σελήνη και συμβαίνει όταν το φεγγάρι συναντά τον ήλιο, γι’ αυτό και φαίνεται ανεπαίσθητα από τη Γη.

Στην αστρολογία, τα νέα φεγγάρια όχι μόνο ξεκινούν τον μηνιαίο κύκλο της σελήνης, αλλά προκαλούν αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Αλλά επειδή η νέα σελήνη του Οκτωβρίου είναι μια έκλειψη Ηλίου, η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική: προετοιμαστείτε για έναν ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων και κρυμμένων μυστικών.

zodia-taro-45

Η νέα σελήνη του Οκτωβρίου 2022 φτάνει στις 25 Οκτωβρίου στον Σκορπιό, φέρνοντας μαζί της μια αισθησιακή ατμόσφαιρα που είναι ώριμη με ίντριγκες και μυστήριο. Το ζώδιο του νερού είναι ο βασιλιάς του ταμπού, οπότε να περιμένετε αυτή η έντονη έκλειψη να προκαλέσει ευπάθεια καθώς η αποπνικτική του ενέργεια αποκαλύπτει κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες.

Επειδή αυτή η δίνη της έκλειψης ξεκινά από τον νότιο δεσμό της Σελήνης, θα ξεκινήσουμε με ένα τέλος που θα ακολουθείται από μια νέα αρχή στον βόρειο δεσμό . Αυτό δεν είναι ένα υπέροχο φεγγάρι για να φανερώσεις τις προθέσεις ή να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου, αλλά για να δεχτείς αυτό που έρχεται και να προσαρμοστείς ανάλογα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Το πνευματικό νόημα της  Νέας Σελήνης στον Σκορπιό .

Γύρω στις 23 Οκτωβρίου, ο ήλιος εισχωρεί στην περιοχή του Σκορπιού. Παθιασμένος και διαισθητικός, ο Σκορπιός συνδέεται με όλα τα ταμπού. Κυβερνά τον όγδοο οίκο της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης και κυβερνάται από τον αινιγματικό Πλούτωνα .

Ως ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός είναι μια μεγάλη υπενθύμιση των συναισθηματικών μας ευαισθησιών, δίνοντας έμφαση σε όλα τα συναισθήματά μας. Ηλιακή έκλειψη είναι όταν η νέα σελήνη περιφέρεται μεταξύ του ήλιου και της Γης, γεγονός που την κάνει να φαίνεται αόρατη από την όρασή μας.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Μια έκλειψη Ηλίου οδηγεί το συλλογικό να λαχταράει περισσότερα από αυτά που έχουμε ήδη. Το αποτέλεσμα είναι σαν μια πνευματική διακοπή ρεύματος .

Μια έκλειψη Ηλίου είτε σε κάνει να νιώθεις απίστευτα εκτός κέντρου είτε το μυαλό σου γίνεται ξεκάθαρο.

Σε αντίθεση με την τυπική ατμόσφαιρα της νέας Σελήνης, η οποία προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα, τέλειο για τον καθορισμό προθέσεων, μια έκλειψη Ηλίου χαρίζει ομιχλώδες τοπίο . Τον τύπο ενέργειας με τον οποίο δεν θέλετε να εργαστείτε όταν πρόκειται για εκδήλωση προθέσεων.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

zodia-astra-tarot

Ηλιακή Έκλειψη Οκτωβρίου 2022 – Ένας  ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων και κρυμμένων μυστικών.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη , υποδηλώνοντας μια αναγέννηση της καρδιάς που θα μας θέσει σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Αυτή είναι μια ευκαιρία να επιτρέψετε την αγάπη στη ζωή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη. Αντί να φανερώνετε ρομαντισμό ή να ορίζετε προθέσεις σχέσης, είναι μια καλή στιγμή να εστιάσετε στα πάθη και τις ρομαντικές σας σχέσεις, καθώς και να διερευνήσετε εάν οι ανάγκες σας ικανοποιούνται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis