Ηλιακή έκλειψη 08/04 – Μια θεϊκή ευκαιρία

karkinos-problhmata

Ηλιακή έκλειψη 08/04 στον Κριό .

Ηλιακή έκλειψη 08/04 : Καλή νέα σελήνη, καλή έκλειψη ηλίου! Αυτή η ολική έκλειψη Ηλίου θα είναι ορατή κυρίως από τη Βόρεια Αμερική.

Μια έκλειψη δεν έρχεται ποτέ μόνη της. Οι ηλιακές εκλείψεις φτάνουν δύο εβδομάδες πριν ή μετά την έκλειψη Σελήνης με πανσέληνο.

Δύο εβδομάδες πριν από αυτήν την ηλιακή έκλειψη (25 Μαρτίου), είχαμε μια Πανσέληνο Σελήνη στον Ζυγό.

zodia-taro-45

Συμφωνώ με πολλούς αστρολόγους ότι η Εαρινή Ισημερία είναι η πλησιέστερη προσέγγιση σε μια αστρολογική «Πρωτοχρονιά», το ίδιο είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη φλογερή ανοιξιάτικη / πρωτοχρονιάτικη μαγεία.

Αυτή η ολική έκλειψη Ηλίου είναι μια θεϊκή ευκαιρία να ξεκινήσουμε ό,τι επιθυμούμε. Θα προχωρήσουμε στη νέα χρονιά με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σοφία. Ο Κριός είναι η μαγεία της γέννησης, της δημιουργίας, της φωτιάς, της αδρεναλίνης, της άνοιξης, του σεξ και της τεστοστερόνης. Ο Κριός είναι ο πρώτος, ο νεότερος, ο πιο λαμπερός, ο πιο θυμωμένος.

zodia-astra-tarot

Οι τεκτονικές πλάκες μετατοπίζονται κάτω από τα πόδια μας. Κάτι φτιάχνεται, τρίζει. Ξέρω ότι το ακούς.

Το ξεκίνημα δεν είναι για τους αδύναμους. Το να συναντάς το νέο σημαίνει να συναντάς το άγνωστο. Ο Κριός μας διδάσκει να ενεργούμε και απλά να το κάνουμε αντί να σκεφτόμαστε. Όσο περισσότερο στεκόμαστε εκεί σκεπτόμενοι, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουμε να δράσουμε.

Είναι ώρα να κινηθείτε και να αναλάβετε δράση. Θα το κάνουμε με συναισθηματική νοημοσύνη. Θα κάνουμε ένα σχέδιο, γρήγορα αλλά σταθερά. Θα είμαστε απόλυτα ατρόμητοι και ανεξάρτητοι. θα είμαστε τολμηροί. Θα εμπιστευτούμε τον εαυτό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Αυτό που φαίνεται πιο επείγον αυτή τη στιγμή είναι η προσωπική μας ευτυχία – καθώς και η αξιοπρέπειά μας. Κάπου στην πορεία ξεχνάμε. Ξεχνάμε τι είναι να απολαμβάνουμε πραγματικά τη ζωή. Και τώρα πετάμε, πιάνοντας το χρυσόμαλλο δέρας του Κριού , τρέχοντας μέσα από σύννεφα αιθαλομίχλης μέχρι το πλησιέστερο ηφαίστειο.

Τι έχει γίνει τόσο βαρύ που δεν το αντέχεις άλλο; Τι λαχταρά να βγει; Ποιος λαχταράς να είσαι; Τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου για να είσαι πιο ανάλαφρη; Πάρτε μια βαθιά ανάσα, κλείστε τα μάτια σας.

Αυτή είναι η ατμόσφαιρα: εκρηκτική, ηφαιστειακή, σεισμική, όμορφη, αναζωογονητική ,ανθισμένη, φρέσκος πρωινός ήλιος.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Ηλιακή έκλειψη 08/04 στον Κριό .

Αυτή η ολική έκλειψη Ηλίου θα αποτελέσει μια σύνδεση τόσο με τον Χείρωνα όσο και με τον Ανάδρομο Ερμή στον Κριό. Ο Ανάδρομος Ερμής σίγουρα θα μας δώσει παγίδες, αλλά ο Χείρωνας θα είναι εκεί για να υποστηρίξει το θεραπευτικό/συναισθηματικό ταξίδι.

Εδώ πάμε, άλλο ένα ταξίδι μέσα από το κοσμικό κανάλι γέννησης. Σηκωθείτε σαν δυνατός Φοίνικας από τα βάθη. Φορέστε ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο για να τιμήσετε το στοιχείο της φωτιάς. Εστιάστε στο ηλιακό πλέγμα στο διαλογισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098