Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 16/10 Παρασκευη

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Κριός

Γενικά zwdia: Μια γυναίκα, ίσως η μητέρα σας σας επισκεφθεί σήμερα. Μπορεί να μην έχει πολύ καλή διάθεση και μάλλον είναι καλύτερα να βγείτε έξω για να χαλαρώσει. Αν δεν βγείτε να είστε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη συζήτηση. Ενθαρρύνετέ την να μιλήσει για ότι την ενοχλεί. Μάλλον δεν έχει να κάνει με εσάς.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε φθάσει σε ένα σημαντικό σημείο και είναι ξεκάθαρο πως έχετε ακόμα δρόμο μπροστά σας. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε πολύ αυτοπεποίθηση (ειδικά κατά την διάρκεια του απογεύματος) με την οποία θα μπορέσετε να κατακτήσετε έναν νέο στόχο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η κίνηση στην γειτονία σας μπορεί να είναι τόση πολύ όση δεν έχει δει πριν. Ίσως ένα ατύχημα ή κάποιο έργο στον δρόμο μπλοκάρει τον δρόμο. Μπορεί να είναι απίθανο να πάτε οπουδήποτε με το αυτοκίνητο. Αν πρέπει να βγείτε, είτε περπατήστε είτε χρησιμοποιήστε ποδήλατο. Αν μπορείτε, μείνετε σπίτι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν και μπορεί να μην αγαπάτε το πρωί σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε. Θα είστε πιο παραγωγικοί το πρωί , αφού εκείνες τις ώρες η αστρολογική ατμόσφαιρα είναι πιο ευνοϊκή μαζί σας. Το απόγευμα θα είστε εξαντλημένοι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Είστε φύση ρομαντικοί αλλά σήμερα μάλλον ενδιαφέρεστε περισσότερο για την σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό παρά για τον ρομαντισμό. Όλα σας φαίνονται άνοστα τώρα. Έχετε την τάση να δράσετε. Δεν πειράζει αν ο/η σύντροφός σας είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αφήστε το ένστικτό σας να κρίνει. Αν σκέπτεται διαφορετικά μπορεί να πρέπει τελικά να γυρίσετε προς τον ρομαντισμό.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αφήσετε την επιθετική συμπεριφορά το πρωί να σας χαλάσει την διάθεση για όλη την ημέρα. Μην παίρνετε τους άλλους πολύ σοβαρά. Η κατάλληλη ώρα για εσάς είναι το απόγευμα όταν θα είστε πιο προσγειωμένοι και σίγουροι για το ποιοι είστε και για το που πηγαίνετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε ένταση σήμερα και φταίει η βαρεμάρα και η δυσκολίες της ζωής σας. Ξοδεύετε πολύ χρόνο ονειρευόμενοι το πρωί, κάνοντας υπερβολικά σχέδια για να ξεφύγετε από ότι θεωρείτε ρουτίνα. Ενώ το κάνετε μπορεί να ανακαλύψετε μια ιδέα που δεν είναι μόνο ελκυστική αλλά και βιώσιμη. Σκεφθείτε προσεκτικά τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να ερευνήσετε καλά μια ιδέα πριν προχωρήσετε. Η τάση σας είναι να ενθουσιάζεστε πολύ ώστε να προχωράτε αμέσως χωρίς απαραιτήτως να σκέπτεστε τις συνέπειες. Πρέπει να συγκρατηθείτε και να περιμένετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Μπορεί να έχει αυξηθεί η ένταση κατά την διάρκεια της εβδομάδας και τώρα ίσως να μην υπάρχει διέξοδος. Αν δεν είστε προσεκτικοί ίσως ξεσπάσετε στα κοντινά σας άτομα. Καθαρίστε το σπίτι ή γυμναστείτε. Ασχοληθείτε με διάφορες σωματικές δραστηριότητες και μετά θα αισθάνεστε ξανά καλά. Η ζωή είναι μικρή για να την ξοδεύετε αγχωμένοι και νευριασμένοι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αντί να προσπαθείτε για περισσότερα είναι καλύτερα να προστατεύσετε και να διατηρήσετε όσα έχετε ήδη. Μπορεί να έχετε το συναίσθημα ότι χρειάζεστε να προχωρήσετε και να κατακτήσετε αλλά πραγματικά πρέπει να διατηρήσετε θέση άμυνας. Η ασφάλεια και η προστασία είναι τα κλειδιά.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως υπήρχε μια δουλειά που θέλατε να είχατε ολοκληρώσει μέχρι τώρα αλλά έχει καθυστερήσει για λόγους πέρα του ελέγχου σας. Μην σας γίνει εμμονή. Δεν είναι λάθος σας και δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Βρείτε κάτι άλλο να κάνετε ώστε να αλλάξετε την κατεύθυνση των σκέψεών σας. Ακόμα καλύτερα, βγείτε με έναν φίλο. Αν το Σύμπαν ήθελε αυτή η δουλειά να ολοκληρωθεί τότε θα είχε ήδη γίνει.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ένταση που υπήρχε στο γραφείο σας θα είναι και σήμερα παρούσα. Τα καλά νέα είναι ότι θα ηρεμήσετε το απόγευμα. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι φτωχή και περιορισμένη. Θα χρειάζεστε μεταφραστή για να καταλάβουν οι άλλοι τι εννοείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Τα τελευταία χρόνο έχετε αντιληφθεί ότι εσείς αλλά και η πορεία της ζωής σας έχει αρχίσει να αλλάζει. Δεν ήταν πάντα εύκολο για εσάς γιατί μερικές φορές χρειάζεστε να πείτε αντίο σε κομμάτια του εαυτού σας που σας αρέσουν. Σήμερα η ένταση της τελευταίας εβδομάδας μπορεί να σας επηρεάσει. Διώξτε την ένταση. Ασκηθείτε, πηγαίνετε για ψώνια ή καθαρίστε το σπίτι. Να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος αλλάζει τον τρόπο του σήμερα και δεν ταιριάζει καθόλου με τον δικό σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε φθάσει σε τέτοιο σημείο με αυτό το πρόσωπο όπου μπορεί να προκληθεί διαμάχη. Να είστε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη μάχη.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε κάποια διάλεξη ή κάποιο ομιλία. Μην εκπλαγείτε αν αυτά που λέει ο ομιλητής καταλήξουν να είναι θεωρίες και όχι χρήσιμες πληροφορίες. Μάλλον ενδιαφέρεται περισσότερο για τα συναισθήματα παρά για τα γεγονότα. Οι απόψεις μπορούν να είναι πολύτιμες επίσης, οπότε να ακούτε. Να θυμάστε ότι όλα αυτά είναι λίγο υπερβολικά. Ελέγξτε τα γεγονότα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ευέλικτη και προσαρμοστική φύση σας θα είναι ο μεγάλος σύμμαχός σας. Οι άλλοι είναι πολύ επίμονοι αλλά έχετε την δυνατότητα να τους χαλαρώσετε και να τους βοηθήσετε να δουν το χιούμορ στην κατάσταση. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να ανοίξουν τα μάτια τους σε μια πιο ευρεία οπτική. Αυτό είναι το κλειδί.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Άσχημα όνειρα μπορεί να στοιχειώνουν τον ύπνο σας και να σας κάνουν να μένετε ξύπνοι την νύχτα. Τα όνειρα μάλλον δεν αντιπροσωπεύουν κάτι άλλο από το υποσυνείδητό σας που αφήνει ελεύθερες τις ανησυχίες, τους φόβους και τις φοβίες που αισθανόσασταν την προηγούμενη εβδομάδα. Μια προσεκτική ματιά σε αυτά που σημαίνουν τα σύμβολα για εσάς μπορεί να είναι διαφωτιστική.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δημιουργικότητά σας ρέει και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Είναι καλή στιγμή να βάλετε χρώμα στην δουλειά σας. Αλλάξτε την διακόσμηση του χώρου με κάποιο τρόπο. Αν φέρετε δημιουργικότητα στο περιβάλλον σας θα σας βοηθήσει να είστε πιο δημιουργικοί στην δουλειά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ο/η σύντροφός σας μπορεί να ανησυχεί γιατί ένα μέλος της οικογένειας είναι άρρωστο. Αυτό μπορεί να μην αφήνει τον/την σύντροφό σας να συγκεντρωθεί. Προσφέρετε την συμπάθειά σας αλλά μην περιμένετε ευγνωμοσύνη τώρα. Αν είναι επαγγελματικός συνεργάτης θα πρέπει να επωμιστείτε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Το μέλος της οικογένειας θα συνέλθει αλλά ο/η σύντροφός σας μέχρι τότε δεν θα είναι καλά με κανέναν.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος προκαλεί τις ιδέες σας με έναν πολύ επιθετικό τρόπο. Αυτό το πρόσωπο λέει ότι οι ιδέες σας βασίζονται περισσότερο στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Ίσως αυτό το πρόσωπο να έχει δίκιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε την οπτική σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε αποφασίσει να καθαρίσετε το σπίτι σας. Μπορεί να έχετε αγοράσει πολλά διαφορετικά καθαριστικά. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε το σπίτι άψογο. Αν μπορείτε χρησιμοποιήστε φυσικά καθαριστικά. Τα χημικά καθαριστικά μπορεί να είναι πολύ σκληρά σήμερα. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε όλο τώρα. Κάντε τα πολλά και αφήστε τα υπόλοιπα για αύριο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα βρεθείτε μπροστά σε ένα μεγάλο διέξοδο όπου αισθάνεστε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος. Από αυτή την ασφάλεια είναι πιο άνετοι να κάνετε τα βήματα για να προχωρήσετε. Μπορεί να πάτε πιο πέρα τώρα από ποτέ.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Αν είστε έτοιμοι για έρωτα να θυμάστε να είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες του/της συντρόφου σας και να του/της προσφέρετε πολύ αγάπη ως αντάλλαγμα. Μην ξεχνάτε ότι οι σαμπάνιες και τα σοκολατάκια “λειτουργούν” ακόμα. Ίσως ένας ζεστό αφρόλουτρο να βοηθήσει την ένταση να φύγει.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έντονη ενέργεια των προηγούμενων ημερών εξασθενεί τώρα. Αποδεχθείτε το και αντιληφθείτε ότι έτσι είναι καλύτερα. Μπορεί να καταλήγατε εξαντλημένοι αν συνεχίζατε με τον ίδιο ρυθμό. Να θυμάστε ότι μπορείτε να “κόψετε” ταχύτητα.

zodia-astra-tarot